torsdag, juni 19, 2014

Nye gamle kopper

Disse koppene kom jeg over på en bruktbutikk for en stund siden. Tre kopper, fem skåler og fem asjetter til seksti kroner totalt - et røverkjøp! Dette er jadeite-serien til Fire King Glassware som ble produsert på 40-50-60-tallet i USA. Mine er fra 50-tallet, det kan man se på skrift-fonten under koppene. I siste sesong av Poirot, i den episoden hvor han faket sin egen død, drakk de te av slike kopper i minnestunden. De er fine! Og de har jo min yndlingsfarge! Og de matcher badet vårt...

6 kommentarer:

Marianne sa...

Veldig fine! Liker denne fargen, jeg også.

Maje sa...

Nydelige kopper (og flott farge!). Kjøper du noen gang antikke kopper og asjetter på nett? Jeg kjøpte et par kopper på en bruktbutikk for noen år siden, men jeg klarer ikke å finne flere. Skulle gjerne ha hatt flere sett. Tenkte kanskje noen onlinebutikker kunne ha? Har du noen å anbefale? (Serviset heter forresten Kronach Bavaria "Else".. )

Marta sa...

Kjempefine! :D

Glamourbibliotekaren sa...

Fru Uteng: Den er så fin! Og den har alltid vært min yndling.

Maje: Nei, det har jeg ikke gjort - du får ta en titt! Jeg har dessverre ingen å anbefale. Kanskje noen lesere har?

Marta: Takk!

Insouciant sa...

Nydelig!

Tips: neglelakkmerket Rescue Beauty Lounge hadde en kundekonkurranse der man kunne få skape sin drømmelakk, og noen ønsket seg fargen fra denne type servise på neglene :) lakken heter Fire Queen og er helt fantastisk.

Jeg vet ikke om spamfilteret ditt takler linker, så jeg tar den i en egen post.

Glamourbibliotekaren sa...

Wow! Jeg har omtrent denne fargen på et par neglelakker; jeg kan jo late som om det er Fire Queen :)

Populære innlegg