søndag, juli 27, 2014

Dagens kjole


Boden har så mange fine kjoler! Denne gule falt jeg veldig for. Dog har jeg så jeg klarer meg, og den siste måneden har jeg kun gått i kjoler og shorts - det har vært så deilig! Brune legger får man også. Husker ikke hvordan det er å ha på lange bukser og sokker (Det vil vel alltids bli tid for denslags). Enn så lenge nyter jeg virkelig det fine været, og går i kjoler så mye det lar seg gjøre!

3 kommentarer:

Salome sa...

Denne var fristende! Imidlertid har jeg også kjoler så jeg klarer meg. Dessuten har jeg kjøpestopp på klær i allminnelighet og kjoler i særdeleshet. Men så "rydder" jeg ikke garderoben min for kjoler. Jeg er glad i alle sammen! Jeg har kjoler tilbake til tidlig 90-tall, samt mammas kjoler fra 1950-tallet, men de bgynner nok å bli utslitte. Mange av kjolene min kan nok karakteriseres som vintage.

Så er jeg da kjoledame. Nå i sommervarmen husker jeg ikke hvordan det er å ha på strømpebukser.

Jeg bruker (nesten) aldri bukser (bortsett fra treningstights). Bare når det er påkrevet av aktivitetsmessige hensyn (fjelltur, skogstur i busker og kratt).

tonemor sa...

Så fin! Jeg er på utkikk etter flere kjoler. I hvilke butikker finner man fine, klassiske sommerkjoler som dette? Med rund hals, bittelitt erme, knekort eller lang.....

Stine Arkeologine sa...

Kjempesøt kjole!

Populære innlegg