onsdag, august 20, 2014

Enda en augustkveld


For en luksus det er å kunne gå ut i hagen og ta med seg slike nydelige velduftende skapelser inn! Nok en kveldshilsen herfra, jeg er knapt hjemme for tiden og rekker ikke så mye annet enn å sove, jobbe og å gå på konserter, men prøver i det minste å holde konsertblogginga i gang! Håper dere alle har en fin sensommer, legg gjerne igjen en hilsen og fortell hva dere driver med på en onsdagskveld som denne! Jeg lager middag og hører på Musikk i P2, som akkurat har sendt konserten med Akademie für alte Musik som jeg var på i forgårs

Ha en fin kveld, kjære lesere! Gi lyd!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Koselig! Her skal vi straks se film, Haisommer av alle ting. Ha en fin kveld, kjære Glamourbibliotekaren!

Maja sa...

Pause i boka mi her, koke te, tenkte kanskje å gå en frisk kveldstur. Vurderer å stille som dogwalker for naboens labrador, trenger noen til å dra meg ut enkelte dager :)

Stine Arkeologine sa...

Så fint! :-) Har lest konsertomtalene dine og får abstinenser! Er ikke i situasjon til å komme meg ut på konserter akkurat nå, men da er det fint å lese omtalene og glede seg bare enda mer til neste anledning!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Kos deg med haien!

Maja: Åå, det hørtes koselig ut! Jeg vil også gå tur med hund!

Stine Arkeologine: Så hyggelig at du leser konsertomtalene! Det kom akkurat en ny en nå :) Du får følge med på P2, de sender noe rett som det er fra festivalen - primært på kveldstid. (og av og til i Spillerom kl. 11 på formiddagen)

Anonym sa...

Situasjonsrapport fra Troms: Sofa, ukeblad, kaffe (koffeinfri), snorkende schäfer, snorkende samboer.. God kveld ønsker marit.

Glamourbibliotekaren sa...

Marit: God kveld til deg også! :)

Anonym sa...

Takk for hyggelig blomsterhilsen pr blogg! Det er så fint å plukke inn fra hagen og nyte synet i en travel hverdag når man "lander" sent på kveld. Selv har jeg en vakker gul rose i en liten Alvar Aalto-vase jeg fikk av broren min fra mange år tilbake. Den eneste vasen som kattungen vår (nesten) aldri klarer å velte.. :) Dessuten er jeg veldig glad i den vakre formen som egner seg så godt til en liten bukett av hva det måtte være.

Ellers om dagen går det i masse jobb og litt boklesning, samt en tur i Operaen mandag for å høre og se Madama Butterfly, som var vidunderlig.

Hilsen Glamourlektoren, av en eller annen grunn kastet ut av Google.. ja, ja - god natt!

Ingunn sa...

Jeg gir lyd selv om det er torsdag morgen, for dette vil jeg gjerne rapportere. I går kveld hadde vi gjester på kveldsmat, inspirert av noe du skrev om tidligere i år, altså at terskelen for å invitere hjem andre i uformelt lag er blitt høyere. Og det var så koselig! Nærmeste naboer, jeg bakte rundstykker, vi satt rundt kjøkkenbordet og spiste helt vanlig kveldsmat. Det skal vi virkelig gjenta. Der har du min augustkveld! :) Takk for inspirasjon!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Ah, Butterfly, gråter like mye hver gang. Nydelig.

Ingunn: Så koselig å høre! :)

Populære innlegg