lørdag, august 30, 2014

Radio Glamourbibliotekar vol. 31


Her er høstens første utgave av Radio Glamourbibliotekar! En spilleliste jeg har brukt noen dager på, bestående av mye fin musikk som jeg tenkte kunne være et passende soundtrack for september. Akkurat nå regner det ute, men den funker bra i solskinn også. Morgen, middag, kveld. 

Enjoy!

Til info: Spotify har endret layouten sin, slik at spillelistene mine er rangert etter antall følgere. Det betyr at den nyeste spillelista til enhver tid vil ligge *nederst*. Inntil de gjør noe smart for å fikse dette, vet dere i allefall at dere kanskje må scrolle helt ned om dere ikke kommer direkte inn på lista via linken over her. 

Og som alltid - husk at det aller beste er å kjøpe plater. Eie dem selv, spille dem når man vil, ikke være avhengig av å være på nett, ikke risikere at noen album/artister trekkes tilbake og blir utilgjengelige. Dessuten støtter man musikere og opphavsmenn, det er naturligvis det aller aller viktigste. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig! Satt akkurat å lurte på hva jeg skulle høre på. Takk!

Gunn sa...

Gleder meg til å lytte til den. Ser ut til å være mye musikk i min smak. Takk for at du deler. Ønsker deg en fin lørdag kveld.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Bare hyggelig!

Gunn: Håper du liker musikken!

Lektor Tørrdal sa...

For et fantastisk bilde av Brando.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det er herlig!

Isolde sa...

Tusen takk! Gleder meg. Har funnet så mye inspirasjon av spillelistene dine.

koristen sa...

Jippi :-)

Populære innlegg