søndag, august 24, 2014

Søndag
God søndags formiddag! Her sitter jeg og gjesper litt, for ikke om jeg klarer å sove lenge selv om jeg sitter oppe til klokka to og hører på Bach. Og apropos - konsertomtale av gårsdagens Matteuspasjon er å finne i musikkbloggen. Håper noen av dere tok turen! 

Det er sol og sommer i dag, jeg skal straks gå ut i hagen, og når min nattearbeidende elskede musiker våkner, tenker jeg vi tar en tur på stranda for et dypp i fjorden. Det gjorde vi i går også, vannet er varmere enn lufta, kjempedeilig!

Løpe og slenge seg uti, det er tingen!

4 kommentarer:

Linn The girl in oslo sa...

Hei.
Håper du har en fin Søndag :)

Kine sa...

Så deilig og sommerlig. Det er jo ikke høst, sola har steika på balkongen hele dagen så langt hos meg, og bladene i bakgården er stadig grønne. Prøver å få vennene mine til å forstå dette men det funker ikke.

Glamourbibliotekaren sa...

Linn: Takk det samme!

Kine: Ah, jeg skrev om dette for litt over en uke siden - jeg er helt enig med deg nemlig! Her kan du lese hva jeg skrev . Hopp i sjøen, det er deilig!

Maja sa...

Koselig søndagsstemning! Jeg har vært på sopptur i dag og lager velduftende middag :-) Vi tok et bad i et tjern i skogen, deilig spontant! (Dvs ikke SÅ spontant, hadde med håndkle just in case) Ha en fin kveld, kjære Glamourbibliotekaren!

Radiotips til den musikkglade

Mitt beste radiotips om dagen er "Felbergs loft" søndager på P13, der Thomas Felberg tar for seg band og artister, rett og sle...