torsdag, september 25, 2014

Dag 4


I dag har jeg en splitter ny ting! Nemlig en temmelig unik brosje som jeg vant i en konkurranse på Instagram hos bloggeren Karins Konstgrepp! Forøvrig en av mine mangeårige yndlingsblogger. Avbildet er den ene av hennes to smågale katter, Abbath, og jeg skal bære den med stolthet utover høsten. 

Her er oppfordringsuke-"oppskriften", om flere vil bli med! Hjertelig velkommen skal dere være. 

11 kommentarer:

Anonym sa...

Egenstrikket cardigan på for første gang idag. Den har en flettekant rundt hele fronten som er ganske fin. Alltid spennende å se hvordan håndarbeidsprosjekter fungerer på, har jo brukt så masse tid på å lage den... Uansett, tusen takk for denne supre stafetten, det er så fint å gjøre en innsats for skapets glemte skatter!

S sa...

Hei og hå! Jeg har hengt med hele uka, men har bare ikke rukket å rapportere! Kort sagt så går jeg gjennom beholdningen av armbånd, og i dag har jeg kommet til et relativt nytt ett som jeg egentlig liker godt, men som likevel blir liggende i skuffa. Og sammen med en matchende jumper føler jeg meg akkurat passe tøff.

Denne uka har jeg brukt noen få minutter på å tenke på hva jeg kan ta på meg neste dag, og det kombinert med et helt ny-ryddet klesskap har vært veldig stimulerende. Det gir en god start på dagen å ta på seg noe litt mer gjennomtenkt!

Isolde sa...

God morgen! I dag har jeg på meg min fine og lune rosa kasjmircardigan. Den er helt nydelig, men jeg bruker den så sjelden. Går mye i skjørt, og da er jeg redd for å bli seende ut som Miss Marple…. Men i dag har jeg kombinert den med svart jeans, og da funker det! Hurra for oppfordringsuka!

Ina sa...

I dag er det en duft-veteran som får luftet seg: Shalimar fra Guerlain. Jeg fikk min i julestrømpa av hun som var min svigermor (eller liknende) da jeg bodde i USA for ti år siden. Den gangen syntes jeg den var god, men litt vel voksen (jeg var 21) og det har muligens satt seg litt, for den blir sjelden brukt på en torsdag og sjelden på dagtid. Den kommer på en gang eller to i året kanskje, i forbindelse med Opera eller liknende. Jeg tror det hadde vært annerledes om jeg oppdaget den i dag, hvor jeg bruker tunge klassikere, spesielle nisjeparfymer, herredufter og mer kommersielle kvinnedufter om hverandre!

Kristine sa...

I dag har jeg på gullklokken min morfar ga til min mormor i forlovelsespresang for ganske nøyaktig 70 år siden. Jeg overtok klokken for ca 20 år siden og har brukt den til pent, men i dag fikk den være på til vanlig.

koristen sa...

En duft i dag, CK Eternity. Har en miniflaske og liker den så godt, så den brukes bare sjelden :-)

Pernille sa...

I dag har jeg på ett gammelt emaljehalssmykke I William Morris stil. Nydelig, men ikke så ofte brukt da jeg frykter det gamle kjedet er litt skjørt.

Lektor Tørrdal sa...

Diamantringen jeg fikk av min glamurøse tante til konfirmasjonen. Diamantene står i en H - min bokstav

Stine Arkeologine sa...

Har funnet frem et armbånd jeg fikk i dåpsgave, sist på håndleddet da jeg var fem eller noe sånt tenker jeg! Det er en smal sølvring som så vidt gikk over over hånden nå så det faller iallefall ikke av. Koselig å ha på! :-)

Marta sa...

Både i går og i dag vert det teke i bruk smykke som eg ikkje har brukt på ganske lenge. I går eit medaljongaktig langt kjede, og i dag eit kinesisk kors eg kjøpte i ein innsamlingsbutikk.

Elisabeth sa...

Dagens frem-fra-glemselen er i bruk NUH! Det er nemlig en tekopp jeg har fått for noen år siden fra ei venninne i Tyskland, en stor mini-suppeskål-størrelse-kopp som hun selv har laget (dreiet og malt). Det høres litt 'barnehage' ut, men den er faktisk så fin og vellaget at folk tror det er i en helt annen liga. Den er, naturligvis, ypperlig til å drikke te fra.

Populære innlegg