fredag, september 26, 2014

Glamorøs fredag og dag 5God morgen! Det er endelig fredag! Glamorøs fredag begynte egentlig i går, med festpremieren (og premierefesten) for "1001 gram", og fortsetter selvfølgelig i dag - med mye musikkformidling og forberedelser og et viktig møte med høyerestående personer på min jobb. Det er meldt fint vær, jeg lengter ned til svabergene med termos og bok, hagen er praktfull, dette blir ei fin helg! Jeg skal snurre plater og lese Paul Auster. 

Dagens duft er Chanel Bois des Isles, antrekket er relativt sommerlig, og dagens "frem fra skuffen"-tilbehør er disse blå Givenchy-øredobbene, kjøpt i New York for ca ti år siden. (Jeg tror de har vært med i utfordringsuka før!)

Ha en fin dag alle sammen, og hjertelig velkommen med både fredags- og dag 5-rapporter!

mvh
Glamourbibliotekaren

17 kommentarer:

Anonym sa...

God fredag fra Prenzlauer Berg! Ferie er glamour i seg selv, med masse tid til å kose med mann og barn, god mat og lange turer rundt i fantastiske Berlin. Vi blir ei uke til, så vi har god tid. Planer for dagen inkluderer tur i parken, aviskjøping og -lesing, kafébesøk, blomsterkjøp og god middag sammen.

Jeg har bare pakket en bitteliten koffert med klær for tre uker, så her er det bare godt utprøvde klær og annet stæsj som har fått bli med. Slenger meg med på utfordringsuke neste gang!

God helg!

Kjersti sa...

Så nydelige øredobber!
Jeg vet ikke ennå hva jeg skal finne fram, men skal prøve å hente fram noe fra de innerste gjemmer. Uansett blir det både glamorøst og spesielt, for i dag er det avreise til Trøndelag for å bå på Bårdshaug herregård. Det tror jeg vil føles glamorøst! Og i morgen er det altså selskap for min spreke farmor som fyller 100 år! Det blir en spesiell helg :)
Ønsker deg og alle andre lesere en riktig god helg!

Glamourfilologen sa...

Rakk ikke å komme med på utfordringsuka denne gangen, får prøve å bli med neste gang. Fredgasglamouren består i ny flanellsskjorte fra Zara - kanskje ikke så glamorøst i seg selv, men i hvert fall deilig en kjølig høstmorgen. God helg til Glamourbibliotekaren og dere andre!

Ina sa...

Frem fra glemselen: En okergul bluse som krever omfattende stryking før hver bruk (viskose) og plastarmbånd som kun matcher den ene toppen. To for én, med andre ord! Helgen blir rolig, med forberedelser og pakking til ny Japantur, yoga og lavt tempo. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Ny, tynn ullgenser og dinglende øredobber med store sitriner er dagens fredagsglamour og oppdrag "fram fra skuffen". Har også tatt på Noa parfyme for første gang siden i vinter. Travel dag, men etter jobb og skole reiser vi til hytta, skogen, fjellet og sauene. Gleder meg! Riktig god helg! :-)

Isolde sa...

I dag fikk den nye, grå kasjmirgenseren og et gammelt silkeskjerf komme ut av skapet. Satser på at de setter pris på det :-)
Morsomt å lese hva dere andre har funnet frem - så mye rart og fint og morsomt som ligger gjemt i de tusen skuffer og skap. God helg til alle sammen!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Hele utfordringsuka har gått meg hus forbi, men jeg har i uansett grå kjole og rutete strømpebukser på i dag, og nytt armbånd med litt bling på. Og jammen rakk jeg å lakke neglene også i morgentimene!

Ute er det grått og kjølig - vi har allerede hatt første frostnatt her på Toten.

Planer for helgen (når jeg bare kommer med gjennom en laaaang gjøreliste på kontoret) inneholder en tur til Oslo for å gjøre ferdig en tatovering (Ihhh!!!), litt mer høstrydding i hagen, film og bok (evt. bøker). Og te, masse te!

Maren sa...

God fredag! Tidlig forelesning, litt pensumlesing og deretter fredagskos: Kafé med ei venninne i ettermiddag, og film og middag med en annen venninne i kveld. Alt iført min fineste stripekjole og rosa neglelakk. Ellers er det jobbehelg for min del, men det blir tid til boka mi også.

Hils Paul!

God helg.

Anonym sa...

Jeg har fått en veldig god nyhet på jobben og en bør har blitt løftet fra mine skuldre! (litt rusa på livet, derfor i det svulstige hjørnet....). Også litt ruset på koffein etter hyggelig morgenkaffe med venninne. Lenge siden sist!TGIF!

Kristin sa...

God fredag!

I dag har jeg funnet fram en gammel brosje arvet fra en grandtante, den er i gul emalje og er formet som en slags pågugl. Den får feste sammen den lange grå ull/alpakkajakken min.
Ellers blir det en helg preget av bursdagsfeiring av datteren min. Også skal jeg sette ned noen flere løk i hagen, det er så hyggelig.

Riktig god helg!

Cecilia sa...

I dag har jeg en av mine "orkerikke1dagtilijeans"-dager ... så det ble en kort kjole, heeelt nytt undertøy som er det dyreste jeg noen gang har kjøpt på Change, og Chanel nr. 5. Syns ikke det er badevær her lenger, så jeg fant også frem favorittkåpen fra loppis i fjor, og et stort skjerf i silke og ull som var julegave fra en god venn.

Utsikt fra kontoret: Fine trær i sol og høstvind m. ekorn.
Planer for helgen: Leke med hunden min og forbarme meg over hagen. Og andre koselige ting.
God helg!koristen sa...

Jeans, deilig svart yndlingstopp og joggesko er ikke så veldig glamorøst, men jeg har funnet frem en fin sølvnål fra Juul i Kautokeino, som blir altfor sjelden brukt. Duften er Vetyverio fra Diptyque.

I helgen blir det besøk hos mor, været skal visst bli fint, så det blir nok noen fine turer. Også skal jeg lese på toget :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Pernille sa...

Dagens antrekk ble ermløs ullkjole fra Mette Møller med stripete genser under, en fin nål med markasitter og onyx, og matchende armebånd. Ikke direkte frem fra glemselen, men helt klart ikke noe jeg ville tenkt på å bruke akkurat i dag om det ikke hadde vært for utfordringsuken.
Her har været skiftet fra lett skyet til helt overskyet og grått. Fare for regn? Men også jeg har utsikt til høsttrær og ekorn :-)
Snart helg, og da skal jeg ta med jentene en tur for å besøke bestemammaen deres :-)
God helg alle sammen!

Anonym sa...

Glam å hilse på kronprinsen på arbeidsplassen! Jepp. mette

Anna Lovinda sa...

Jeg tok en vri på denne utfordringsuka i går, og brukte et nummer jeg alt for sjeldent bruker til ei venninne. Det endte i en hyggelig prat og avtale om hyttetur om en måned. Det passer i seg selv godt inn i temaet, for hytta har jeg heller ikke brukt på veldig, veldig lenge!
Så! Det var min vri! :-)

Kos deg på Bårdshaug, Kjersti! Orkanger har jo fått bystatus nå. Du må be om å få utforske gammeldelen av hotellet. Der hvor selveste Herr Tamshavn holdt til...

Og god helg til alle!

Julia sa...

Hurra for fredag! Glamourrapport avd. Düsseldorf hilser. Det hjemmekontorjobbes i ferien (det går i og for seg skikkelig treigt, prokrastineringen er det ingenting i veien med altså) og det er bare dager igjen til jeg flytter til Morses tjenestested. Skummelt! Dagens utfordringsting er et silkesjal som jeg bruker som hårbånd, og med dagens ensemble (markant brille og fars møllspiste argyleullcardigan) ser jeg vel nesten allerede ut som en trøtt, nedstøvet doktorand. Lover bedring. Ønsker alle en fin helg!

Synne sa...

Ai, jeg var utelands i begynnelsen av uka og fikk ikke med meg konseptet, men jeg støtter det fullt ut! (Har vært i Brussel, og en oppsummering av dag én er nettopp lagt ut på bloggen!) Med hjem fra turen ble en stripete vintage-kjole, som for øyeblikket henger nyvasket og fin til tørk i vinduet, og det føles glamorøst i seg selv. På bordet ved siden av meg står en liten og fargeglad orkidé, og jeg har kjøpt bær og vaniljekesam jeg skal spise til dessert etter midaag - selv om jeg er alene hjemme. Jeg fortjener det, hihi. I kveld skal jeg feire en 30-årsdag, og det gleder jeg meg skikkelig til. Denne helga blir så bra! God, glamorøs fredag og helg til alle!

Populære innlegg