fredag, september 05, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Tenk at vi fremdeles har deilig sommervær! I allefall her på Østlandet. Vannet i fjorden er overhodet ikke kaldt, bare herlig!

Dagens duft er Eau Duelle fra Diptyque, jeg har silkeskjerf fra Japan, julepresangøreringer og mitt lille daisy-armbånd fra Christiania, og jeg er glad for at det er fredag! En liten tur på jobb i morgen, så kafé, og ellers er helga åpen og fin. 

Ha en god dag alle sammen, og alle fredagsrapporter er hjertelig velkomne. 

mvh
eders Glamourbibliotekar. 


16 kommentarer:

Glamourfilologen sa...

Ja, herlig at det fortsatt er sommer her på Østlandet. Glamouren i dag består i et forsøk på å fastholde sommeren, med mintfarget cardigan og ditto øredobber. God helg til Glamourbibliotekaren og alle dere andre!

Anonym sa...

Tidlig på jobb i ny Helly Hansen jakke (kjøpt på tilbud) som skal gjøre at jeg ikke fryser under høsten. Duft: Pleats Please L’eau fra Issey Miyake (den grønne. God helg!

Anonym sa...

Kjekt med helg og sommerlig vær! En hektisk uke går mot slutten, og jeg gleder meg stort til å koble litt ut. Må jobbe litt, men får også tid til å være sosial, trene litt og flate helt ut.

I dag har jeg forsøksvis gjort dagen litt mer glamorøs med kjøpekaffe og Ganni-kjole. I kveld skal jeg bosette meg i sofaen, med A-magasinet, kryssord, musikk og te. Hurra!

Ønsker alle en riktig god helg :)

koristen sa...

Ja, deilig med ekstrasommer! Den og fredagen feires med uglekjole og tights, sandaler og et par øreringer i svart og sølvfarge fra ca. 1990 som jeg fant igjen under storopprydning i går. Duften er Green Tea fra Elizabeth Arden.

Ingen fastsatte planer for helgen, annet enn å fortsette ryddeprosjektet og gå en tur i skogen - dessuten øve litt korsanger!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

fru winther sa...

Stadig sommer i Trønderhovedstaden også! Utrolig mange som tviholder på at det er høst, og jeg har fått etpar kommentarer på at jeg stadig går uten strømpebukse....skjønner ikke...høsten kommer når den kommer,den har ingen offisiell startdato. Gjelder å nyte det man har,om noen måneder syter vi og venter på vår. Dagens er kjole fra Noa Noa, jeg dufter deilig av en blanding av Yves' Monoi-olje og Hermes Eau des Merveilles, neglene er røde og snart skal jeg på biblioteket. I helga skal jeg nyte sommeren enda mer, samt jobbe frivillig med å henge opp plakater og distribuere program for kammermusikkfestivalen,som er rett rundt hjørnet. God helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
I likhet med Fru Winther, gleder jeg meg også over fortsatt sensommer i Trondheim. Høsten er nydelig, men jeg tåler å vente på den.
Hyggeig besøk av bror og svigerinne i går og i natt, fulgt av fin og lang frokost sammen i morges, var en herlig start på helga. Har en deadline på jobb som nærmer seg faretruende, så det må nok jobbel litt i helga, men tenker at det likevel blir tid til te, film og sensommerhygge på balkongen.
God helg til alle!

Hazel sa...

Her er sommervejret også tilbage (efter et par uger med decideret efterårsfølelse), så jeg regner med at pudse vinduer i løbet af dagen. Ikke så glamourøst i stunden måske, men ganske glamourøst at kunne se ud ad vinduerne bagefter :-) Muligvis det også bliver til en løbetur senere.

I aften står den til gengæld på mere ægte glamour. Min kusine og jeg skal i Koncerthuset at høre Mahlers 1. Symfoni og Beethovens 3. klaverkoncert dirigeret at The Mets chefdirigent. Glæder mig!

God fredag til alle!

Stine Arkeologine sa...

Jeg gikk en totimers tur i skogen i dag tidlig, og bedre start på dagen finnes ikke. Nå må jeg ta igjen det som gikk av arbeidstiden senere, men det er det verdt! Nå skal jeg straks på et møte og har fått på en hvit bluse, capribukser og Boucheron "Jaïpur" parfyme, og håret er nyklipt så akkurat nå er det ikke måte på glamour! ;-)

I helga skal jeg male og ordne i huset, om jeg ikke akkurat gleder meg til det så gleder jeg meg veldig til resultatet. Koselig å få det slik jeg selv vil ha det i det nye (gamle) huset etterhvert.

Riktig god helg alle sammen!

Anonym sa...

Hårvask, klipp og føn til 20 Euro er glamour så det holder. . mette

Elisabeth sa...

I kalde våte nord er glamouren bestående av å pakke ned den nye fine badedrakten og bikinien.
Syden i morgen og da kreves det litt sortering og planlegging av antrekk.
Eller hvordan få flest mulig antrekk ut av færrest mulig plagg!
Riktig god helg!

(dessuten er jeg ferdigtrent allerede og det er gull verdt!)

Elisabeth sa...

I Bodøbyen er det regn og blæst, men glamouren er intakt! Jeg har nye jeans, dufter av Valentina og har Estee Lauder på leppene. Jeg har kjøpt en ny lenestol (grisebillig! Heia facebook!) og _fått_ to nye gulvtepper, så hjemme føles stua som ny! Passer fint at den skal fylles med piker, vin og sang i kveld.

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Etter to kveldsmøter denne uken blir det godt med helg, selv om jeg snek meg til en nanoferie (har hørt at det er siste skrik) i Oslo onsdag ettermiddag, hihi.

Har fredagskjole og mørkegrønne strømper påm og duften er den nye favoritten Coco Noir.

Planer for helgen er å sortere enda litt mer bøker inn i de nye bokhyllene, lage hjemmelaget pizza og kanskje bake noe artig. Gå en tur i finværet - her i Innlandet er det nok slutt på sensommeren også, dessverre, men det er deilig vær ute.

Og så har jeg bursdag på søndag, hurra!

God helg til alle!

Ina sa...

Hilser alle glamorøse fra Svalbard i dag!
Myke, varme klær og komfortabel glamour. Her er det kaldt i luften, men flott lys og spektakulær natur! Jeg holder de praktiske uteplaggene klassiske, i marineblått og sort, og klarer således med et nødskrik å beholde min sedvanlige stil. I helgen blir det båtturer, hundekjøring og naturopplevelser fra ende til annen.
God helg!

Annette sa...

God fredag!
Denne ettermiddagen starter med en 6-milssykkeltur og fortsetter på ei hytte langs fjorden. Hurra for hytter man kan låne av jobber:-)
Glamoureffekter i dag er knelangt A-skjørt fra UFF, og høye balboadansesko, føler meg fin.
God helg!

Kjersti sa...

Fred og ro senker seg i huset, siden jeg skal være alene hjemme til i morgen. Det er deilig å kjenne litt på godfølelsen ved å ha det helt stille rundt seg! Nå skal jeg først gå en tur i skogen, og etterpå er planen å sitte i ettermiddags- ( eller da er det kanskje blitt kvelds-) sola og lese med noe godt å drikke til. Siden det er fredag blir det nok noe litt sterkere enn te. God helg!

Maren sa...

En sen rapport fra meg. Dagens mest glamorøse innslag har vært innkjøp av blomster og besøk hos ei god venninne. Ellers er jeg forkjøla og henter inn krefter i kveld med å drikke te og varmt vann med sitron og ingefær. I morgen skal jeg være barnevakt, og har store planer om å bli helt frisk til det. Helga er ellers ganske så planløs, jeg skal lese ut Den afrikanske farm (for en bok!) og begynne på en ny. God helg!

Populære innlegg