fredag, september 19, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Her sitter jeg og nyter en kopp Kobbs Earl Grey og ser utover skog og tåke og høstlandskap et helt annet sted i landet. Etter en kjempefin konsert i går (omtale i musikkbloggen, og konserten kan høres i nettradioen til NRK - anbefales virkelig!!) skal jeg nå videre til fjells, og det gleder meg meg til! Bok, ullsokker og nostalgiske amerikanske magasiner fra mine tidlige tenår er med. Jeg er (som vanlig om høsten) på en nostalgitripp, og dagens duft er den originale åttitalls-slageren Chloé og Dewberry bodylotion fra Body Shop. 

Ha en fin fredag alle mine kjære lesere! Og se det lekre gjesterommet jeg har sovet i i natt! 

19 kommentarer:

Anonym sa...

Lekre, brune bein etter sommerferien må vel være glamour? Det er helg og den skal nydes.Vernissage i Åsgårstrand på lørdag - det skal bli kjekt.Ellers bør vel høstskoene/klærne plukkes fram for morgenene er kjølige.God helg. .mette

Anaruh sa...

Jeg startet dagen med å sykle til jobb, for så å ta et morgenbad i fjorden. Dette blir den første hjemmehelgen på tre uker, så jeg skal kose meg med lange frokoster og avis, loppemarked, baking og tid sammen med familien.

God tur til fjells - det er nydelig der nå!

Stine Arkeologine sa...

Høres ut som en fin helgeplan! Jeg har etter flere dager med hodepine tatt tilflukt under et pledd i sofaen med en kopp kakao og venter på at filmen "Bells are ringing", som ser morsom ut, skal begynne på TCM. Dagens planer er å gjøre bare minimum og akkurat godt nok av det som må gjøres av jobb, gå en tur hvis jeg orker og steke pannekaker sammen med minstemann siden vi er hjemme alene og gjør (og spiser) hva vi vil. ;-) Glamouren er hvile, kakao med kanel, Jaïpur parfyme og at det snart blir helg sammen med verdens fineste lillegutt.

God fredag og helg!

Line sa...

Foreløpig er jeg på jobb, men i helga blir det barneleir med 29 5-8'klassinger på bedehuset. Det blir koselig, gøy og passe slitsomt

God helg til alle!

Siri sa...

Her er det hjemmekontor, med kaffe og NRK Klassisk på i bakgrunnen. Skal skrive ferdig lederen til neste nummer av magasinet jeg er redaktør for, i tillegg til å lese korrektur på uttegnede sider vi har fått fra designer.

Passe mye på programmet denne helgen. I kveld blir det slækking i sofaen, mens jeg i morgen kveld skal få med meg noen av høydepunktene under Skeive filmer i Oslo, blant annet Jim Jarmusch´ nye vampyrfilm med min favoritt Tilda Swinton i en av hovedrollene. Før det skal jeg heie kjæresten i mål på 10 km i Oslo Maraton. Søndag skal vi i bursdag til en liten nevø som blir 2 år. Og ellers skal det leses og ryddes litt og kanskje jeg til og med gidder å trene litt.

God helg til alle!

HildeSofie sa...

For en fin seng!

Omsider på plass på kontoret, etter å ha stått opp klokken 04.30 for å følge BBCs livesending av den skotske folkeavstemningen. To "valgvaker" på samme uke er jammen slitsomt, hoho!

Rakk også en tur innom frisøren på veien, så nå er jeg nyfrisert og fornøyd. Neglene ble også lakket på morgenkvisten, så nå glitrer de fint foran meg.

Antrekket ellers er grå strømper og sort kjole, og nytt armbånd innkjøpt for penger jeg fikk til bursdagen min for litt siden. Duften er Coco Noir.

Planer for helgen: Rydde inn litt saker og ting fra hagen og ellers ta det rolig. Tipper jeg kommer til å være stuptrøtt innen klokken åtten ikveld ;)

God helg til alle!

S sa...

Herlig fredag!
Jeg er sliten og gleder meg til å ta helg, men først skal jeg ha en fin dag på kontoret med skriving. Har en plan, så tror det skal gå fint.

Etter at vi kjøpte oss "hytte" i sommer så har mye fritid blitt tilbragt der. Men denne helga skal vi være hjemme og akkurat nå kjennes det veldig greit og fint ut. I kveld er planen kun å roe ned og nyte god mat med familien. I morgen blir det en liten bytur, før jeg skal ordne og styre litt hjemme. Får middagsbesøk av slektninger, deriblant et lite nurk på 6 uker. Gleder meg til å snuse! Ellers er planene å få ryddet og vasket soverommet, og gått gjennom klesskapet. Må vel også rydde litt ute nå og klargjøre til kaldere tider.

Også lurer jeg på om glamourbibliotekaren har tenkt å gå i gang med en ny runde med "ta i bruk fine ting"-uke? Det hadde liksom passet så fint nå.

God helg til alle!

S

Trudelutten sa...

Gledelig glamorøs fredag!

For øyeblikket sitter jeg i pysjen og sammenfatter gårsdagens forelesning, før jeg om et par timer skal busse avgårde til en sen forelesning med dataseminar - spennende. I kveld skal jeg ut og spise med to gode venninner, før vi tar oss en tur på kino - The Maze Runner.'

Dagens glamor: cat-eye, burgunderfargede strømpebukser, svart skjørt og en lang mørkegrønn jakke.

Resten av helgen skal tilbringes med kjæresten, og planene er ingen andre enn å slappe av, spise god mat og godteri, kysse masse, og se den nyeste episoden av Dr. Who. Og det er akkurat hva jeg trenger som en avslutning på en meget travel uke.

SilMel sa...

Fjelltur høres bra ut!

Dagen startet med natt nesten uten søvn pga. forkjølelse, eller halsbetennelse, så ikke så glamorøst. Men veldig fint med en kjærestemann som stod opp å lagde "styrkedrikk" for meg!

Dagens planer er avlyst, så nå blir det hjemmedag på småen og meg. Dagens glamour er lagt bort, og hentet fram er ingefær, honning, neseskyller og annet som skal ta kverken på sakene som plager det fysiske legemet. Ikler meg i allefall ull og godt humør, om ikke annet!

God fredag og god helg!

Regnboge sa...

Her er det prikkete silkeskjerf om halsen og chai-te i koppen. Rundt lunsj blir det pause i oppgåveskrivinga for å ete saman med gode veninner. Ikkje dei store tinga, men oppløftande!

koristen sa...

Deilig med fjelltur!

Jeg sitter foreløpig på kontoret, men ikke så lenge, for tidlig i ettermiddag reiser jeg på korseminar. Den orange kofferten er full av glamoureffekter og noter, så dette blir bra! Antrekket er jeans og grålilla genser med matchende skjerf, duften er Vetyverio fra Diptyque.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Ina sa...

Småtrøtt etter hyggelig venninnelag som ingen ville at skulle ende. Kaffe i koppen, fin, sort bluse og nylakkerte negler i Angora Cardie fra Essie, en sensommer/tidlighøst-favoritt. I kveld kommer venninne på japanske blekksprutboller, og i morgen er det fest på Oslo Mek. Søndag byr på konsert med Det Norske Jentekor. Billetter til fjerne strøk denne høsten gjør at kontoen er tom, men livet er bra. Støtter forslaget om ny runde med ta-i-bruk-fine-ting, og ønsker alle en god helg!

barnebibliotekaren sa...

Nye ankelstøvletter er dagens glamoureffekt,- passer perfekt til dagens antrekk med linbukse og silkeskjerf.
Dagens duft: Burberry London

I helgen blir det bittelitt ekstrajobbing på lørdag, og ellers skal det leses og koses. En liten telefon til 19-åringen som er godt i gang med teaterskole i Sverige, og som jeg ikke har sett på en måned, blir det nok også.

God høsthelg til alle der ute!

Anonym sa...

Jeg sitter nå med en kopp rykende varm eple & kanel te. Kom inn fra en lang sykkeltur rundt en skogsbilvei, og har tatt innover meg nydelig fargespill og deilig frisk vind. Solen ligger lavt og høstfargene stråler. En virkelig energi-boost, og vidunderlig start på helgen! God fredag!
Hilsen Stine c",)

Annette sa...

God fredag!
Her er det siste arbeidsdag før helg, og det er fint at arbeidsuka snart er omme. For i helga skal jeg danse balboa! I tillegg får jeg besøk av ei venninne med samboer og barn i magen:-)
Av glamorøse effekter kan nevnes fargerike joggesko med matchende smykke(!)

Glamourlegen sa...

Siden mann og barn reiser bort i helgen (jeg skal jobbe døgnvakt) så skal jeg få sove uforstyrret en! hel! natt! Det er skikkelig luksus og nesten litt eksotisk. Tenker jeg slår ut håret med noen episoder enten Girls eller Orange is the new black først, og legger meg litt for sent, hihi :)

Egentlig ikke superfan, men Lancôme maskara i dag, samt litt brun Guerlain-blyant.

Antrekk akkurat nå hvit pysj, ellers er det sykkelvennlige stretchjeans fra KappAhl, singlet fra H&M, og ubestemmelig skjorte kjøøpt på Kemt.

Glad fredag og deilig helg alle!

Britt Åse sa...

Nå var det lenge siden jeg var innom her sist. Vel, glamouren utgjøres i dag av avspasering formiddag med innlagt frisørbesøk. Etterpå er det nydelig med hjemmekontor med utsikt til sol over havet og sensommer-/høstblomstring i hagen.
Helga blir rolig, men vi ser fram til tur til Piemonte før det blir helg igjen. Muligens litt vin i kveld, for å øve seg lissom.
Dagens duft er Etro, Messe de minuit.

fru winther sa...

Jeg stod og delte ut kammerkonsertfestival-program i trappa før den konserten, så da svinset du nok rett forbi meg! I dag har mannen hatt feriedag, og vi har vært på biltur og spist nydelig lunsj, en veldig koselig dag. I helga er det litt mer frivilligarbeid og så husarbeid- jeg er inne i en periode der jeg bytter jobb og husarbeidet lider under det...ellers står kvalitetstid med mann og hund på programmet, og jeg skal finne fram litt mer høstlige klær, det funker visst ikke å tviholde på sommeren lenger. Dagens duft er en høstlig chypre- Amouage Jubilation 25 <3

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Sent, men forhåpentligvis godt. Dagen har blitt tilbrakt på kontor med masse store og små oppgaver, og heldigvis klarte jeg å være produktiv selv om humøret var heller labert ei stund. Har vært nede for telling med influensa et par dager, men i dag var jeg på beina igjen.

Glamouren besto i å vite at jeg duftet av Valentina, knall rød høstjakke og mascara bare fordi det var fredag. I kveld har jeg kost meg med ostesmørbrød og kakao mens jeg har lest ferdig ei bok av Alice Munro, den andre boka av henne på to dager.

God helg, alle som en!

Populære innlegg