lørdag, oktober 04, 2014

Lørdagsmorgen

God lørdag, mine kjære lesere! Jeg elsker slike helgemorgener; å våkne tidlig, tenne lys, koke te, høre på P2, lese. Det er en veldig bra start på dagen. Jeg skal jobbe de tre neste lørdagene, så denne morgenstunden verdsetter jeg ekstra mye. Dessuten: Å rusle en tur i hagen i morgendisen og plukke inn blomster - less is absolutt ikke more når det gjelder det som blomstrer i hagen i oktober. More is more! Fire vaser på samme bord. Oktoberbergknapp, ringblomster, Winchester Cathedral-rose, en mega-georgin (denne er svært sjelden og derfor ekstra kjær). Dessuten tenker jeg å lese ut Paul Auster-boka mi i dag. 

Håper dere også har det fint!  

7 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så vakre blomster! Den georginen ser jo bare vidunderlig ut. Her i min nye hage er de få rosene som stod her avblomstret, men under jorda er det nå hundre små skatter som venter på våren, min hemmelige lille glede i høst og vinter! Ha en fortsatt fin lørdag. :-)

Silje sa...

Nydelig, og inspirerende, start på dagen! Etter inspirasjon fra deg har jeg nå hørt på radio halve dagen, kjøpt blomster og slappa av. Deilig lørdag som nå straks er over. :) te og bok i senga nå, slik som du pleier! God natt!

Anonym sa...

Så langt unna min dag som mulig.. Her gleder jeg meg til høstferien er over, for ungene går på veggen av å bare være hjemme. Og mammaen også.. Tror jeg skal avspasere en dag til uka, for å få den rolige formiddagen du beskriver her..

Maja sa...

Ro i kropp og sjel. Nå er det søndag, men det er minst like fint som lørdag. Nydelige blomster, god stemning. Ha en fin dag!

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: Å, det er så morsomt med alt som kommer opp om våren - særlig om man har glemt hva man satte ned høsten før!

Silje: Så hyggelig! Te og bok i senga ja, det er en klassiker i mitt liv.

Anonym: Høres ut som en god idé. Avspasering, om man har muligheten - det er aldri aldri ALDRI forgjeves. Nyt fridagen!

Maja: Takk det samme!

Bookworm sa...

Åh, hvor ser det hyggeligt ud!

Glamourbibliotekaren sa...

Bookworm: Takk! :)

Populære innlegg