torsdag, oktober 30, 2014

Radio Glamourbibliotekar vol. 32!


En to timer lang spilleliste for november! For mørke morgener på vei til jobb, for ettermiddager på sofaen, for kvelder ved spisebordet med levende lys og brevskriving, for helger med bøker, dagslys og skumring, for alle november-øyeblikk. 

Håper dere vil like den!

Radio Glamourbibliotekar vol. 32

Til info: Spotify endrer layouten sin innimellom, slik at spillelistene mine av og til er rangert etter antall følgere. Det betyr at den nyeste spillelista kan ligge *nederst* fordi den har færrest følgere siden den er ny. Det varierer visst. 

Og som alltid - husk at det aller beste er å kjøpe plater. Eie dem selv, spille dem når man vil, ikke være avhengig av å være på nett, ikke risikere at noen album/artister trekkes tilbake og blir utilgjengelige. Dessuten støtter man musikere og opphavsmenn, det er naturligvis det aller aller viktigste.  

7 kommentarer:

Gunn sa...

Nå ble jeg glad! Tusen takk for ny spilleliste. Gleder meg til å høre det som sikkert er fin fin musikk. :-)

Anonym sa...

Hurra! Digger musikksmaken din, så dette blir bra saker til helgen. Hilsen vestlending

Anonym sa...

Takk!

RT sa...

Kjære Glamourbibliotekar. Jeg har aldri kommentert før, men har tenkt å begynne nå etter din sterke oppfordring forrige fredag. Jeg elsker spillelistene dine og de har reddet mang en traurig arbeidsdag (sitter i åpent landskap og orker ikke alltid høre på snakkeradio). Jeg vil også si det som en bloggleser sa forrige fredag, at bloggen din gjør meg alltid så glad og inspirert, og at jeg ennå har til gode å finne andre blogger som gir den samme stemningen (selv om jeg ser at mange forsøker å surfe på din bølge, og det er jo sikkert greit nok men de slår ikke deg) . Så tusen takk, og jeg gleder meg allerede til å rapportere i morgen! "Vi blogges"!

Glamourbibliotekaren sa...

Gunn: Håper den faller i smak! :)

Vestlending: Absolutt en liste for helg! (og hverdager!) :)

Anonym: Bare hyggelig. Musikkpusher er mitt mellomnavn :)

RT: Tusen takk for kjempefin kommentar som jeg ble veldig glad for å få, og velkommen hit i kommentarfeltet!

Ainafriden sa...

Tusen takk for nok en flott spilleliste . Sinatra med "Say it - over and over again!! Joni Mitchell -låter jeg gleder meg til som jeg ikke husker av bare tittelen. Ser det er en fra Hotter than July plata jeg hørte en del på da jeg var 16-17.. Gleder meg til å høre den i morgen på vei til jobb osv. Du får meg til å huske at det er musiker jeg er - egentlig. Takk! AINA

Glamourbibliotekaren sa...

Ainafriden: Du får nyte musikken!

Populære innlegg