mandag, november 17, 2014

For fem år siden var det sol

I november for fem år siden la jeg ut dette bildet. Nå kjører jeg reprise, for her på østlandet har det vært grått så lenge at jeg nesten ikke kan huske hvordan dagslys, langt mindre sol, ser ut. Det er konstant nattestemning her! Men en vakker dag blir det sol igjen. Kanskje denne uka?

3 kommentarer:

Maja sa...

Jeg føler nesten ikke at jeg er våken lenger jeg! Så mørkt hele tiden. Tror ikke jeg hadde taklet å bo i Nord-Norge.. Kudos til alle som lever uten ordentlig dagslys i flere måneder.

Anonym sa...

Hva er soL???? ;)

Anonym sa...

Selv er jeg ikke veldig vinterjente da vinteren ofte blir for lang her nord. Men gi meg -5 grader og nysnø, for da blir det i alle fall lysere, stille og vakkert!

Men jeg kan tipse om å starte oppvarmingen mot jul og koselige forberedelser. Selv bruker jeg søndagene utover i november til å komme i stemning med faste filmer hvert år. Nå sist søndag var det The Holiday. Trivelig komedie som løftes av engelsk innslag med Kate Winslet og Jude Law i tillegg til Cameron Diaz og herlige, morsomme Jack Black.

Senere skal jeg se Love actually og A nightmare before Christmas. Et lite drypp hver uke. Med lys, appelsiner, laging av til-/fra-lapper og smaking av julebrus, så kommer jeg sakte men sikkert i god førjulsstemning. Uten at stemningen pyntes og shoppes i hjel mange uker for tidlig. For der er jeg så gammeldags at jeg mener julegatene bør åpne
1. desember, da er det fortsatt tre uker igjen.

Hold ut i vintermørket, glamourkvinner!

Lille My

Populære innlegg