fredag, november 07, 2014

Glamorøs fredag


Glamourbibliotekaren hilser eder fra hjemmekontoret denne tidlige fredagsmorgen, den første i november! Jeg var akkurat ute og hentet ved, og det er et drag i lufta som gjør at jeg tenker på Lorelai Gilmore og "I smell snow". Vi får se. 

Nå knitrer det i ovnen, jeg drikker Kusmi Troika-te, jeg dufter av Comme des Garcons "Avignon" passende nok, jeg har en bunke fine plater jeg skal fordype meg i, og jeg ser ut på en grå himmel og en mørk hage og gleder meg over at det er fredag! En travel uke er forbi, og i helgen skjer det mye moro - blant annet en bursdag og en liten hotelltur til Sverige som min elskede har invitert meg med på (han har spillejobb). 

Ha en fin fredag alle sammen, og jeg gjentar oppfordringen fra fredag for to uker siden: 

Her kommer en sterk oppfordring til alle mine lesere om å legge igjen fredagsrapport! Antallet lesere er jo stabilt (omkring tusen unike hver dag), men færre og færre rapporterer om sine fredager. Sånn kan vi ikke ha det! Alle er hjertelig velkomne til å bidra, samme hva dere har å si. Jeg vet at mange finner disse fredagspostene motiverende, nettopp på grunn av alle rapportene - det er jo kjedelig om det til slutt er bare min fredag som presenteres, den er ikke nødvendigvis så motiverende alltid! Så KOM IGJEN, alle mine venner, kvinner som menn, unge som gamle, veteraner som ferske - hva forgyller din fredag? Skriv! Vi vil høre det!

Sånn, da vet dere hva dere har å gjøre. 

Her er dagens hjemmekontor, forresten:





En fin liten fredagsmelodi til slutt, med Syreeta anno 1977! (og dere hører kanskje at hennes eks-mann har skrevet låta OG korer på refrenget...! Noen som vil gjette?) 




Update: DET SNØR!! Mine Lorelai Gilmore-evner slo til!


48 kommentarer:

Tea sa...

Sitter hjemme og har en glamorøs lang, stille morgen før et legebesøk. Barn og mann har gått og jeg hører på Siri Nilsen for å varme opp til konsert i kveld. Klærne er burgunder cordkjole men rosa/burgunder tilbehør. Mer luksus venter med middag i forkant av nevnte konsert. Men litt jobbing blir det også tid til. Nydelig blogg, - koselig rapportering ønskes alle og en fin fredag.

trine sa...

Tidlig morgen her, en liten frøken som ikke ville sove etter at pappas vekkerklokke hadde ringt. Etter litt kos i senga måtte jeg innse at dagen var i gang. Nå er jeg nydusjet og skal lage meg en latte og granola. Dagens glamour er foreløpig at jeg rapporterer her for første gang på mange år (fire-fem?), at jeg er nydusjet og at dagen og helgen er uten andre planer enn babykos, strikking, lesing, god middag med samboer og kanskje en sovemorgen..? God helg!

Maja sa...

Lader opp til helgas store happening, min brors førtiårsdag, hvor jeg er ansvarlig for maten (!) og pynting av lokalet. Foreløbig er jeg kledd i pyjamas, men om noen timer skal jeg møte opp til sjauing og handling, så jeg nyter freden denne morgenen så lenge jeg kan. God helg alle sammen! (Gøy at flere har begynt å rapportere!!)

Maren sa...

Tidlig fredag og jeg venter på litteraturforelesningen med grønn te i termokoppen. I helga skal jeg jobbe, men også lese, se en film og spise middag ute et sted sammen med kjæresten, på søndag har vi jubileum. Riktig god helg!

Kjersti Nerum sa...

Takk for Syreeta Wright-start på dagen! Våkna halv seks i morges med en danseband-hit på hjernen som jeg ikke fikk ut før nå.
Jeg venter på at pressa i presskanna kan presses ned og kaffen er ferdig, så skal jeg drikke dagens første kopp med det største velbehag.
Ingen glamoureffekter så langt, virkelig ikke - jeg har campingtryne og en sovesveis som minner om noe en aldrende Elvis kunne ha våknet opp med, men senere skal jeg ta en pause i jobbinga, freshen up, og invitere en overarbeidet venn ut på kafé.
Nydelig morgenhimmel i Bodø, forøvrig. Det lover godt.

Anonym sa...

God morgen!

For å få litt farge på fredagen, stiller jeg i rødoransje cardigan. I tillegg har jeg nylakkerte negler, så da er glamouren ivaretatt.

Helgen er roligere enn vanlig, men vi skal få med oss to spennende basketballkamper, samt en tur til Mathallen (Oslo) med et lettere måltid der.

God helg!

Trude

Frk Barcode sa...

Det er kaldt i Bjørvika, og jeg sitter på kontoret med pledd og te. Har nyvasket hår og for en sjelden gangs skyld erstattet de sorte strømpebuksene med grå. Har en helg full av venninnesamvær foran meg, noe som frister enormt etter en uke som nok en gang kun har bestått av lange dager på kontoret, kun avbrutt av trening. God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Håret mitt begynner å bli langt så i dag har jeg det løst uten at det ser uryddig ut. Jeg har frisørboikott til det har blitt skikkelig langt. Frisør er så dyrt.
Jeg skal se de 3 siste Star-Wars fielmene i helgen.
Ellers gjøre forberedelser til å flytte i ny leilighet. God helg!

Ine sa...

Hei fra hjemmekontoret! Nå har mannen akkurat levert den lille i barnehagen, og freden har senket seg i heimen. På planen i dag står skriving og litt husarbeid innimellom. I kveld skal min kjære og jeg på date - vi har billetter til Siri Nilsen sin konsert, og skal spise pizza ute først. Gleder meg! Ellers går jeg for svært avslappet hjemmeglamour med mykt skjørt og en favorittgenser. Satser på litt mer glamour i kveld! God fredag og god helg, alle sammen! :)

Line sa...

Det er enda en stille morgen på skolebiblioteket. Jeg holder på å sortere og kaste gamle papirer. Helga vil gå med til forberedelse og deretter feiring av 10-årsdagen til niesa mi. I tillegg håper jeg det blir tid til å lage noe mer til julemessa vår, som nå bare er to uker frem i tid.
Dagens glamour i klesveien er varm og god strikkejakke med fin brosje i. God helg

Hazel sa...

Denne morgen sidder jeg på et hotel med stårlende sol uden for hotelværelset. Vi er i Berlin, tror det bliver nogle festlige dage :-)

God fredag til alle!

Ingvild sa...

Nylakkerte negner og en knallrød topp får være glamouren i dag. Sminken ble droppet, da det snør sidelengs i Longyearbyen i dag. :)

Anonym sa...

Litt grått i Göteborg i dag, men fremdeles varmegrader, og med perler i örene, duften Your Valentine fra Makeupstore bak öret og en hyggelig invitasjon til 50-årsfest imorgen så skal nok dette bli en fin helg:) Önsker det samme til deg og alle andre lesere.
/Inger Marie

Siri sa...

Dagen startet med trøtte tryner og sure miner på badet - skikkelig glamourøst. Haha. Forhåpentligvis blir vi venner igjen etter jobb.
Men det betød at jeg var for gretten til å spise frokost hjemme, så nå mesker jeg meg med herligheter fra nærmeste kaffebar, og det er jo ikke hver dag jeg gjør. Er tilbake på jobb etter to dager med feber og vond hals og nyter det å være i farta igjen. Hater å være syk! (Benytter anledningen til å sende en vennlig tanke til alle som er nede for telling i dag med et eller annet.)

Få planer for helgen, annet enn at jeg skal se "Svanesjøen" med St. Petersburg-balletten i Konserthuset søndag. Neste uke skal jeg se "Romeo og Julie" med Nasjonalballetten, så helgen skal nok brukes til å varme opp til det med både "Shakespeare in love" på DVD og André Bjerkes oversettelse av skuespillet.

God helg til alle!

Bekkasin sa...

Dagens antrekk er lysgrå kasjmirgenser fra Uniqlo, jeans og nye, svinedyre støvletter fra Scarpa i København. Suppleres med øredobber fra Susanne Friis Bjørner, en diamantring og farmors gamle perlering. Jobber med Gillian Welch på øret, drikker kaffe og spiser sjokolade en kollega hadde med seg som firmagave i går. I helgen har jeg et par vinavtaler med venninner, og skal lese ferdig Stasiland av Anna Funder - glimrende sakprosa om Stasi og DDR, som passer perfekt denne Mauerfall-helgen!

Dahlia sa...

De første snøfnuggene dalte ned utenfor mitt kontorvindu for litt siden, og jeg fikk umiddelbart lyst på klementiner og marsipan.

Helgen skal innledes med konsert, Nils Petter Molvær. Og så blir nok resten av helgen rolig, kanskje en tur på biblioteket med ungene, og så håper jeg å få lest mye.

Fin fredag, fin helg!

Anaruh sa...

Sesongens første snøfall, strikkekjole og nye vintersko som ble kjøpt inn akkurat i tide til minusgradene kom - perfekt! Neglelakken jeg la på mandag (Essies Sable Collar) sitter fremdeles like fint, og jeg har pyntet meg med farfars klokke og et smykke mamma brukte på 70-tallet.

I helgen skal jeg ta med min datter og hennes venninne på den nye Karsten og Petra-filmen på kino, vi skal feire farsdag med kake, og ellers bare gjøre akkurat det som faller oss inn.

Ha en fin helg, alle sammen!

Solveig sa...

Hurra, det snør! Jeg blir som et barn når den første snøen laver ned, og det kribler i bena etter å finne fram skiene. Litt tidlig ennå.. Fredagen skal brukes til å lete fram bibliotekbøkene jeg har fått purring på (flaut å innrømme det her hos en Glamourbibliotekar!), storhandle og deretter besøke en venninne som har brukket benet. God fredag alle sammen!

Ina sa...

Oioioi, så mange spennende kulturopplevelser folk har i vente!

Jeg skal se Ungen på Torshovteatret over helgen. Det blir stas! De nærmeste dagene har jeg planer om å tenne mange lys, drikke mange kopper te, og lese ferdig den siste Murakami som jeg holder på med. Ny New York-tur nærmer seg, så neste bok skal ha handling derfra.

I dag har jeg skjørt, genser og jakke i blå ull, og er nyklippet og glad. Sjeldent morsomme arbeidsoppgaver på min pult, og - litt tidlig, jeg vet det - julemusikk som følge. Men arbeidet er julerelatert, og ja, DET SNØR!

Og så: Takk for oppgaven, glamourbibliotekar! Jeg tenkte umiddelbart Harry Belafonte (calypso?) men så kom refrenget - det MÅ jo være vår elskede Stevie?

Venter spent på svar og evt. premie i posten dersom rett svar. Du har min adresse!

Glamourbibliotekaren sa...

Ti poeng til Ina! Syreetas eks-mann, og i dette tilfellet låtskriver og korist, er Stevie.

Cecilia sa...

Nytt skjørt fra bruktbutikken, ullstrømpebukse og heeelt nytt sjal som ser ut som et Klimt-maleri er dagens glamoureffekter. Ser bittesmå snøfnugg i lufta og tenker at det er på tide å ta inn hagemøblene og sette inn gressklipperen, denslags får bli helgens aktiviteter, + lokal kunstutstilling og cafe.
God helg til Glamourbibliotekaren og alle!

Maje sa...

God formiddag! Her på fagbiblioteket er det en rolig formiddag så langt. Var det fest på Huset i går? :)

Antrekket er sort skjørt og tunika fra Indiska, duften er Daisy fra Marc Jacobs og det er foreløpig kaffe (type "industrial strength") i koppen. Gleder meg til lunsj med salat og The des Fakirs fra Palais des Thes.

I helgen skal jeg starte på en hjemmelaget adventskalender til lillesøster, få lest ut en bok jeg holder på med og ta en tur på biblioteket. Tenkte kanskje jeg skulle våge meg ut i Paul Austers univers etter all den positive omtalen han får på denne bloggen:) Noen forslag til hvilken jeg bør starte med? Ellers skal jeg kanskje på teater for å se den gamle farsen "Den spanske flue" med de lokale teaterkreftene og ellers bare nyte at det er siste helg uten forhåndsbestemt opplegg før jul. God helg!

Anna Lovinda sa...

Om jeg igjen har klart å bevise at jeg ikke er en robot (Cyberman!), så kan jeg fortelle at jeg akkurat har bestilt et par av innspillingene som utgjorde deler av lydsporet (Foss og Pergolesi) til mesteraften med Kylián sist mandag.
Barokkmusikk og moderne dans. Ah! :-)
Helgas tips for hjemmesittere, er Hovedscenen på NRK2 søndag aften. Da sendes A Swan Lake fra oppsetningen Operaballetten hadde i vår(?). Fantastisk live, men sikkert veldig sebart i opptak også!
God fredag til alle. Strålende soldis i Trøndelag. :-)

Anonym sa...

God formiddag. Nydelig t-kopp! Visst er det en fin dag - det er jo fredag. Jeg skal henge opp bilder i nyoppusset stue - det blir spennende. Siden jeg går i uniform er det vanskelig å få til så mye glam, men jeg har bestilt meg et sjerf/sjal fra Cashmira som bare har de vakreste cashmereprodukter! God helg. .mette

Kirsten sa...

Startet dagen svært harmonisk, takket være vårt nyinnkjøpte "Wake-up light" og en god klem fra min kjære. Humøret er på topp og jeg ser frem til vegansk venninnemiddag i ettermiddag og spa i morgen. Jeg gleder meg til helgen!

Stine Arkeologine sa...

Fredagsmorgenen startet med en fin spasertur til skolen med minstemann. Vi leter under alle trær etter en ny Knerten etter at den gamle trådte av pga. alderdom og benskjørhet for en ukes tid siden, jeg håper vi finner en før snøen kommer hit også! Nå sitter jeg på hjemmekontor, fyrer i peisen og skriver på noe som skal bli ferdig i løpet av dagen så det er bare å henge i. Har satt opp håret og tatt på et fint armbånd og parfymen Roma i anledning fredagen, og gleder meg til ei fin helg med familien samt planlegging av Italia-tur, hurra!

Ha en riktig fin fredag og helg alle sammen! :-)

Anonym sa...

God fredag! Glamouren består i noen fine, grønnblå øredobber og et relativt vellykket forsøk på å gre håret. Skal huske på litt rød leppestift også, etterhvert. Og så ser jeg meg i speilet og forteller meg selv at 'jo, dette ser da riktig bra ut!' (Overraskende effektivt - anbefales!). Snø er jo en slags nedbør, så da får jeg prøve å huske litt leppestift også når jeg skal ut etterpå :)
//Stud.med.

Kammerpiken sa...

Noen ganger er det SÅ deilig å ha kontordag. Hadde tusen beskjedlapper liggende på pulten, og nå er det bare 5 igjen :-) Litt kjedelig å spise lunsj alene, men glamourbibliotekarens blogg er flott selskap. Slutter kl 15 i dag, og da er det bare å komme seg i bilen for å kjøre på sangøvelse. Det er jo snart tid for julesanger og konserter. Og før det må det jo øves. Vi skal prøve ut noe av repertoaret på en lunsjkonsert i morgen - det blir spennende. Tror det blir en fin helg; - og det ønsker jeg dere alle!

Frøken Desibel sa...

Jeg er over-the-moon-happy over at det snart er helg, og at jeg da vender nesa sørover til en helg med familie og gode venninner:D Jeg har hatt noen i overkant hektiske uker både på jobb og privat, og det er ikke helt over enda på jobb, så et lite avbrekk i helga er kjærkomment.

Jeg skal i likhet med Siri se Romeo & Julie om halvannen uke, så tror sannelig jeg skal kopiere forberedelsene ved å stikke innom biblioteket hjemme i helga og låne boka. Og kanskje få med lillesøs på kafé i samme slengen så vi kan drikke Candycane latte (egentlig bare en kaffe mokka med pepermyntesirup). Med de snøfillene som kommer i ny og ne er det jo som å bo inni en snøkule og jeg kommer i litt adventstemning.

Siste innspurt nå, så er det helg. Håper alle får en finfin helg:)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby med vintervakkert vær - inkludert snødekte Lofotfjell på andre sida av fjorden, og en vind som gjør at bølgene blir hvite og skummer i toppene. Alt er bedre enn regn, så jeg er svært fornøyd!

Dagens glamour ivaretas av en sølvring fra Tiffany New York (gave fra venninne) og en blå genser med litt ull og varme i. Deilig! Jeg har hjemmedag i dag og bruker tida på husarbeid, strikking, tedrikking og lesing. Samt litt organisering av ymse aktiviteter fremover.

Om litt skal jeg ut med den firbeinte igjen, morgenturen begynner å bli ei stund siden. Han skal få bære kløv bort til butikken, sånn at han kan bære hjem det jeg handler - og jeg får hendene fri!

God helg, alle som en!

koristen sa...

Er fremdeles forkjølet og føler meg som syvende mor i huset som bare mangler hornet på veggen...eller noe sånt ;-)

Men rød cardigan og litt gull og perler hjelper, og det er mange fine folk på møte i huset her. Glamorøst det også.

I helgen blir det besøk hos mor, lesing, strikking og øving på korjulesanger. Julesangøving er så kos og hver november med mange hakk :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Malicia Malurt sa...

I dag består glamouren av myke deilige ullplagg. Høyhalset burgunder polo og tweedskjørt kaper høstlig - og ikke minst varm - glamour.
Et lite snedryss, Mahlers 3.,og utsikt til fredagens Prosecco med min kjære forgyller dagen. Selv om parfymen ble glemt.
God fredag.

namnam sa...

God glamorøs fredag!
I dag er jeg hjemme fra jobb med en seiglivet forkjølelse, så glamouren er vel ikke direkte på topp. Men har fått tatt en varm dusj med hårkur og fått på en myk kjole og en fin cardigan. Har til og med lagt på litt mascara så da føler jeg med i det minste litt mindre stusslig enn om jeg bare hadde sløvet rundt i pysj og morgenkåpe.
Ligger på sofaen og drikker solbærtoddy og ser Jeeves & Wooster på DVD, så livet er tross alt ikke så verst. Sola skinner ute, så om formen tillater det håper jeg på en liten tur ut i morgen.
God helg til alle!

Kjersti Nerum sa...

Oppdatering; det ble ikke kafé med en venn, det ble i stedet kaffe og kake hjemme hos meg - og kaken jeg serverte var glamourbibliotekarens rømmekake!
Jeg har laget den mange ganger før, men den har ALDRI blitt så stor og flott og absolutt nydelig som nå.
Om den er høy og fin i ovnen, ramler den som regel sammen med et poff når jeg tar den ut, men i dag holdt den seg altså både gyllen, luftig og høy.
Og for én gangs skyld husket jeg også det lille melisdrysset før servering.
Suksess! :D

Tigram sa...

Gjort ærend på frifredag med nye og varme støvlettar med saueskinnsfôr. Dim sum og Siri Nilsen i kveld. Bra med påminning om neglelakk. God helg!

barnebibliotekaren sa...

Det har vært og er fortsatt en travel uke på jobb, med arrangementer både dag og kveld, og lørdagsjobb med påfølgende barneteater i morgen. Akkurat i dag har jeg kontordag og prøver å få igjen pusten :-)

Glamoureffekter er mykt skjerf og en sprut Valentina og nye ankelboots.
I helgen skal jeg, foruten å jobbe, hente bestilte julegaver og faktisk begynne å pakke inn :-) Forhåpentligvis blir det også et par gode måltider med kjæresten, og helt sikkert en trøstetelefon til 19-åringen som sitter på internatet i Sverige og har halsbetennelse. Ikke moro når hun har forestillinger å forberede, stakkaren ...

God vinterhelg til alle der ute!

Silje sa...

Er kraftig forkjølet og har en hodepine som absolutt ikke vil slippe, så denne fredagen gjør jeg veldig lite. Dagdrømmer om alle reisene jeg vil gjøre, og prøver å få meg til å gå og hente pakken fra Tnaum på posten og apoteket. Forhåpentligvis er jeg bedre til imorgen, og kan være med samboer og kjøpe rullegardiner (yey..) og spise frokost ute (yey!). God helg :)

Marit E sa...

Ja, det snør!!

Min glamoureffekt er å spise deilige brødskiver med Castello, hasselnøtter og honning og en kopp kaffe til, mens jeg ser en dårlig julefilm *guilty pleasure*.

Hadde også et hyggelig jobbintervju i går som gjør at jeg føler meg glad, og krysser fingrene for å få jobben.

God helg!

Synne sa...

Jaaa, hurra, i dag var det snø i lufta her også! Den legger seg ikke på bakken ennå, men jeg blir lettere euforisk likevel. I dag har jeg jobbet litt hjemmefra, trent og tatt meg tid til å kure håret. Deilig. Jeg tok noen sjokoladebiter til kaffen og har fredagskjole på. Jeg har dessuten fine kjæresteplaner for kvelden, så er jeg klar for noen fine helgedager! Riktig god og glamorøs helg til alle!

togpiken sa...

På denne novemberdagen fyller jeg år, og det er nesten litt glamorøst i seg selv. Med fin ørepynt fra kjæresten, nye sko og bestemors gamle sarte sjal, kjenner jeg meg fredagsfin. Det har allerede vært litt feiring med kake på jobb, og etter en spasertur med en god venninne i den kjølige høstluften, venter kjæresten med middag og vin. Det blir en flott start på helgen! God fredag til alle sammen :)

Tove Marie sa...

Hjemme i permisjon, så det er lite glamfaktor over meg i dag. Men fredag i seg selv er ganske glamorøst. Det betyr en lang fin kveld i sofaen, og to fridager med gjengen min. Har bestemt meg for å pynte meg i 7-års diskobursdag i morgen -og har sett Gilmore Girls på TV i dag (igjen). Snow-episoden var forresten for bare noen dager siden. I dag slo Lorelai opp med Luke - alltid like trist. Og fine Logan har kommet inn i bildet. Jeg vet om svært få som har sett Gilmore Girls og skulle gjerne ha snakket litt om det. Jeg mener at de må ha laget deler av storyen to ganger; Rory ligger med Dean på to ulike vis - hendelsen som får henne til å reise til Europa med bestemor. Har du sett det? Merkelig.. God fredag!

Anonym sa...

Endelig helg etter en hektisk uke. Har vært på lunch sammen med yndlingsvenninnen min.
Nå blir det kosekveld med ungene.
Helgen for øvrig skal gå med til baking og turer i høstluft.
God, glamorøs helg til dere alle.
mvh SJH

Elin sa...

Min første fredagsrapport! Føler meg litt glamourøs med ny blå neglelakk, nyvasket hår som har krøllet seg fint. Jeg har få planer, men flere stearinlys er tent og ute daler snøen ned. Krimbok venter og jeg har en vakker kopp etter bestemor, fylt med tyrkisk eplete. God helg!

Ingerid sa...

Hjemmedag med yngstejenta i dag - planleggingsdag i barnehagen. Det er glamorøst å lage julegaver i november! Og praktisk å få gjort det i ro og fred og i god tid.
Antrekket er avslappet, men med Burberry Woman bak øret. I helgen skal jeg skrive på avhandlingen. Og drikke te. God helg til alle!

Anonym sa...

Har hatt første treff med min nye, veldig trivelige barselgruppe i dag. Nå er småttisene i seng og jeg nyter kvelden med te og siste innspurt av Murakamis "Fargeløse Tsukuri Tazaki og hans pilegrimsår." Til en forandring har jeg lakkert neglene også. Det får være dagens glamoureffekt! God helg til Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere.

Anna sa...

Hehe - nå er jeg helt nødt til å se den første Gilmore Girls episoden hvor hun lukter snø :-)

Ha en strålende helg!

Sopranen sa...

Ok, jeg henger meg på, selv om det teknisk sett har blitt lørdag nå :)
Er hjemme i mammapermisjon, og dagen har gått med til å ta seg av en liten krabat som akkurat har lært seg å krype. Ikke lett å finne tid til seg selv i disse dager, men da klokka viste fire på ettermiddagen gjemte jeg det bustete håret mitt under ei lue, påførte et strøk Chanel Rouge Coco Gabrielle og tok sønnen med ut på trilletur. Vi handlet en bukett roser samt ingredienser til helgas macaron-baking (jeg fyller 30 på søndag!), og hadde en veldig koselig november-ettermiddag sammen. Nå kryper jeg i seng, god natt!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle hyggelige fredagskommentarer, og hjertelig velkommen til dere som ikke har rapportert før! Fortsett å skrive, det er koselig å høre fra dere! En riktig god helg til alle sammen, og det er ikke for sent å komme med fredagsrapport selv om det nå er blitt lørdag. Eller søndag, for den del.

Populære innlegg