fredag, november 14, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Det er sikkert flere som har behov for å strekke seg litt, som Audrey?! (men kanskje ikke flere som har et halvt badekar som sofa, eller?)

Det er fredag igjen, hurra! Ukas beste dag, eller i allefall én av dem. Her er stilen casual, med julegaveringer i ørene, joggesko og Kenzo Flower, grå genser som Audrey, og eple-kanel-te i koppen. Jeg skal straks formidle musikk jeg elsker, hvilket gjør at jeg digger jobben min - og resten av helga har jeg faktisk såpass få og løse planer at det føles som en evighet av ledig tid. Herlig! En liten tur på jobb i morgen, det er alt. Kanskje en tur på utstilling på søndag. Mandagens roser står fremdeles i fullt flor, jeg rydda i alle rom i går og tror min elskede har tenkt å støvsuge i dag, så det er fint i heimen til helga. 

Dessuten er det gledelig at flere har begynt å fredagsrapportere (igjen), så jeg håper dere vil fortsette med det! Fredagsrapporter avler flere fredagsrapporter, har jeg skjønt, så jo flere som bidrar, jo flere er det som får lyst til å bidra. Motivasjon inn mot helgen! Alle er hjertelig velkomne til å rapportere, unge som gamle, kvinner som menn, veteraner som ferske. Hva forgyller deres fredager?

En melodi til slutt, som vanlig - Jo Stafford, en av mine yndlinger fra the golden era. "You belong to me". Ha en riktig fin dag, kjære lesere!  Nå er det deres tur til å skrive!

mvh
Glamourbibliotekaren. 

44 kommentarer:

Anonym sa...

Glitrende ørepynt fra Snø of Sweden.
Glitrende hvit myk deilig genser. Nylakkede negler med Chanel Elixir farge. I helga skal det ryddes og kastes for jeg skal flytte :) Til en plass med kirsebærtrær. Gleder meg. God helg !

Anonym sa...

Blomstrete bluse. Skjørt. Håret løst. Hjemmekontor. Kaffe. God helg!
- Stud. med.

Anonym sa...

Den nye ullkjolen er på, og ametystøredobber. På jobben min er hver dag casual, så jeg har min egen dressup-friday :-)

Anonym sa...

Hei! Fine fredag er endelig her. Nylakkede negler og håret i topp, først jobb og så yinyoga i 90 minutter før helgen tar til! Lørdag skal vi ha gjester som skal trakteres med rakefisk og bobler i glasset. Kan det bli bedre? .mette

Lektor Tørrdal sa...

Her i gården er det litt lite glamur som følge av litt mye jobb. Men i helgen skal jeg på julemarked og feire mitt opphavs 71-årsdag. Han kommer til å få 3 bøker om Tungtvannsaksjonen.
Ellers skal jeg forsøke å få vurdert elevbesvarelser som jo alltid er en fest.

S sa...

God fredag!
Her i nord nyter jeg de siste solstrålene på snødekte fjelltopper, lytter til litt lett musikk på radio og forsøker komme i gang med dagens oppgaver. Lite ytre glamour; det blir fortsatt litt for lite egentid. Men den indre glamorøse følelsen er til stede.

I kveld blir det god mat og fyr i ovnen. Må jobbe i morgen og søndag, og skal ellers tenke litt på advents- og julegaver, samt hjelpe noen som skal flytte.

God helg!

Hilsen S

Hun med hatten sa...

Gledelig fredag!
Dagens glamour består av en god kopp kaffe fra aeropress istedetfor jobbens vonde maskinkaffe, servert i en rose pantonekopp som matcher leppestiften.

Takk for at du minner oss på å nyte fredagen litt ekstra.

-K

trine sa...

Rolig morgen i dag også. Permisjonslivet går raskt framover, men i rolig tempo! Skal snart lage meg frokost, lille frøken er fredagsfin i hjemmestrikket kjole, jeg har myke klær og tykke ullsokker. I morgen blir inneklærne byttet ut med finklær for vi skal i 60-årslag til et familiemedlem. Dagens plan: pakke inn gaver til i morgen og lage god middag. God helg!

Line sa...

Det er kaldt og skikkelig vinter, hurra! Dagens glamour i klesveien er skjørt i melert rødt og grått og strikkejakke i omtrent samme fargekombinasjon. Det er heldagsprøver på skolen, så biblioteket er enda stillere enn vanlig på en fredag. Jeg skal være sammen med gode venner fra i ettermiddag til i morgen. Drar på besøk rett fra jobb. Det blir kos. I morgen kveld skal jeg på korkonsert i kirka. Ble plutselig nødt da det vite seg at ene tanteungen min skal delta med skolekoret fra småtrinnet. Søndag skal jeg prøve å holde hellig til utpå ettermiddagen. Så må jeg i gang med julemesseforbeiredelser igjen. det er bare en uke til messa. Så det er ganske luksus å ha ei frihelg den siste helga før. God helg til glamourbibliotekaren og alle gjester her

Julia sa...

Hurra for helg! Beklager rapporteringsfravær. Det har vært en miserabel, grå, våt og stormfull start på dagen, men jeg har kaffe i koppen, ny vinrød bukse, røde lepper og nylakkede mørkerøde negler, og god tid før jeg må ut i regnværet. Håper forkjølelsen ikke setter en stopper for hva enn helgen vil bringe av diverse påfunn. God helg til alle sammen!

koristen sa...

Ytre glamour er det dårlig med, men den røde leppestiften er på plass i gråværet :-)

I helgen blir det besøk hos venner, det pleier å inkludere legobygging, katteklapping, strikking og skravling. Når jeg kommer hjem søndag skal jeg sette meg ned med te, julemusikk, penn og papir og planlegge juleforberedelsene - og i år skal planen følges!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Anna Lovinda sa...

Hei-hei! Her startet dagen med en tur i svømmehallen! Endelig. Har tenkt på det lenge, glemt det igjen, og så kom jeg på det igjen. Svømming er en god aktivitet for å forbrenne stresshormoner nå i oppløpet på høstens studie.:-)
Akkurat nå sitter jeg med musikk på ørene i kontorfellesskapet og stenger meg inne i det arbeidet jeg holder på med.
Vaniljete i koppen. Det er vel den lille ekstra glamouren så langt i dagen.
God fredag og god helg til dere alle!

nefertiti sa...

Lite glamorøst over meg i dag. Hjemme fra jobb og tilsengs med ryggtrøbbel som jeg er.

Men jeg har lang hvit nattkjole på, og fine røde negler!

Og jeg har hatt anledning til å ordne opp i mobiltelefontrøbbel for min datter som er student i Frankrike.

Kanskje det er hun som skal være mitt glamorøse alibi i dag (selv om det skal sies at studentlivet i Frankrike ikke er fullt så glamorøst som hun hadde sett for seg - hardt arbeid beskriver det visst bedre ;-)

God helg!

HildeSofie sa...

Ahh, fredag!
Enkel, sort kjole på, grønne strømpebukser (og matchende neglelakk, hihi), og ellers enkelt tilbehør. Duften er Vanille Noir (den lille prøven er snart tom, så jeg tror jeg må skaffe meg en større utgave). Snart er det tid for lunsj, og jeg håper kantinen har noe ekstra til oss i dag!
Planer for helgen: Det har vært et par hektiske uker, så forhåpentligvis blir det ganske stille og rolig. Koke litt eplesaft av resten av eplene fra hagen, kanskje. Og lese ut 1984!

God helg til alle!

Anonym sa...

Dagens glamour er Gin & tonic fra The Library of Fragrance - nytt duftinnkjøp fra oktobers Londontur og ganske så uvant valg for en trofast Chanel-jente. Men det er gøy med noe nytt og å få prøve det man bare har lest om tidligere. Og så herlige navn! Måtte også kjøpe Snow og Thunderstorm.

Ellers er det grått og regn men endelig fredag! Hjemmekos med god middag, strikking og peisovn til tv-krim er det som er planlagt. Og det er deilig å glede seg til i en hektisk hverdag.

God fredag til alle glamour-lesere!

Lille My

Hazel sa...

Pyjamas, kirsebærte indkøbt i Berlin i weekenden og færdiglæsning "Intet nyt på Vestfronten" (og i sammenligning med beskrivelserne i den bog, føles alt jo glamourøst). Senere kommer min mor til frokost, og iaften skal jeg mødes med min kusine til et Sinatra-inspireret danseshow.

God fredag!

Siri sa...

Hjemmebakte rundstykker i matpakka! Nam, nam.

Jeg har begynt å venne meg til novembermørket, har til og med begynt å like det. Har dessuten funnet tilbake til leselysten som var ganske fraværende i oktober. I helgen håper jeg derfor å ha tid til en lesestund eller to i godstolen. Ellers står middag og Elton John-konsert med moren min på programmet i morgen, og søndag er det quiz med venner på en pub i Oslo sentrum. Fine greier, begge to.

Stine Arkeologine sa...

Foreløbig har jeg turklær og jobber hjemme, men etter en lang tur i skogen skal det bli full fredagsglamour med nyvasket hår, høstrøde negler, kjole og kåpe når jeg henter minstemann på skolen. Vi skal på bakeriet og velge ut noe godt å ta med hjem, kjøpe blomster og snakke om hva vi skal gjøre i helga (bygge hus til Knerten og andre viktige ting!). Ei rolig helg står for døra, og det blir godt.

Riktig god helg til dere alle!

Sørlandspige sa...

For en grå novemberfredag! Glamouren finnes inne, i et godt karbad, morgenavis i godstolen og en tjuvstart: måtte bare smake om den årets nyinnkjøpte julete var god - og det var den! Ellers er jeg særdeles heldig, for i kveld er jeg invitert i hummerlag til gode venner 😛

God novemberhelg til alle lesere og til vår inspirerende vertinne!

Oda sa...

Min glamorøse fredag byrja brått og merkeleg av å bli vekt av ein organist tidleg på morgonkvisten som hadde desperat behov for ein mezzo-sopran til søndagen. Det sei ein sjølvsagt ikkje nei takk til og fredagen hittil har bestått av å øve inn motettar på sengekanten og av pannekaker mi søte sambuar hadde laga til frukost. No høyrer eg på Josephine Foster sitt I´m a dreamer- album og skal snart sette på meg min lange, svarte kjole og påfugl- øyredobbar for å ta toget til ei kunstutstilling og til konsert med vakraste Ane Brun i kveld. Ein nydeleg fredag ynskjast dykk alle!

Pernille sa...

Så deilig med fredag!
Jeg har ta-i-bruk-ubrukte-ting prosjekt, og innvier nye burgunderrøde sko og vinrødt skjørt innkjøpt i Lisboa for tre uker siden. Den digre granaten jeg fikk av min søster til jul for noen års siden hanger i ett kjede rundt halsen. Det blir hyggelig med en hjemmehelg, og jeg håper jeg får tid til å få lest endel innimellom rydding og leking med barn.
God helg!

SilM sa...

Hei!

Sender en ekstra hilsen til alle som ikke er fysisk helt på topp denne fredagen!

Her er pjokken superforkjøla og vil bare være nær, nær... Da er det, om enn ikke glamour, så luksus å kunne legge bort alt annet og bare bruke tid med pjokken (på armen nå)...

Herlig at jeg renska bort helgas planer. Men på søndag er det date med mannen - da skal vi gå ut å spise god mat. Hurra!

God helg!

Kammerpiken sa...

Ute har skyene gullstøv på, vi skal på hytta, og hverdagslykken er deilig, for den kan vi kjenne på ofte. God helg!!

Synne sa...

God formiddag! Fredagen er her igjen, og fredagsfølelsen med den! Jeg har vært monsterforkjølet hele uka, men nå begynner det å slippe taket, og det er for øyeblikket det mest glamorøse jeg kan tenke meg. Den røde leppestiften er på, og det er også et morsom second hand-skjørt som svisjer, og jeg har god kaffe i koppen.
Jeg arrangerer dessuten fest i kveld, så jeg er så glad for at bedringen kom i tide! Skal pynte litt og bake litt i dag, og så sette på meg en fin kjole og nyte at leiligheten fylles opp av glade venner. Noe av det beste jeg vet!
Håper alle får en strålende helg!

Maren sa...

Etter dagens forelesning er jeg straks på vei hjem til foreldrene mine. Det skal bli en koselig og avslappende helg, akkurat det jeg trenger. Kjolen er rutete,cardiganen er i grå ull med perleknapper, og neglene dus rosa. God helg!

Anonym sa...

Hei! Skal feire at jeg er blitt tenåringsmor.(Jeg later som vi feirer 13-årsdag;-) En ny æra. Det er ordentlig stas. Middagsselskap i mørkegrønn silkekjole, 20-tallsstil, forhåpentligvis en passende frisyre og Eau de Sisley no.1
God fredagskveld, alle sammen!
Nina

Anonym sa...

God fredag!
Jeg har fri i dag, og har hatt en rolig morgen med P2, fyr i ovnen, aviser og litt rydding. Snart står husvask og litt papirarbeid for tur, så skal jeg gå meg en tur! Dessuten har jeg planlagt full fredagsglamourpakke: ansiktsmaske, varmt bad, lakkering av negler. I kveld skal vi i 30-årsdag, og jeg kan stille i ny kjole fra COS. Duft: Opium fra YSL. Kler novembermørket så godt.
Håper alle får en fin helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Den personlige pyntingen består av fint blått skjørt og marineblå cardigan. i dag er dt min tur til å ha med kake til fredagskaffen på jobben, så det blir en hyggelig fredagsstund med mine hyggelige kollegaer om et par timer. I helga skal jeg pusle litt hjemme og begynne på julegavelista (dvs å sette opp julegaveliste - ikke begynne å handle julegaver). I tillegg skal jeg assistere en liten frøken som skal i utkledningsburdag og være kledd som "en kjendis". Hm.
Ønsker alle en fin helg!

Anonym sa...

God fredag!

Dagen har foreløpig vært preget av jobb og mye kaffe. Antrekket et klassisk sort et som fungerer både til jobb på dagtid og til et treff med venner på kveldstid.


Russian Red

Anonym sa...

Ryddet og vasket i de store bokhyllen i stua i går. Det har jeg grudd meg litt for, men det gikk fint (uten at jeg satt meg for lenge ned for å bla i glemte bøker også). Er glad i å lese, men har
dessverre kommet i alderen der "gammelmannssyn" gjør seg gjeldende. Forsøker å venne meg til lesebriller, og setter på ekstra med lys. Så håper jeg lesegleden snart kommer tilbake .

I er antrekket blå kjole, gode myke ullstrømper, gullringer i ørene (en kjær gave fra avdød mor), de flotte Gabor-skolettene fra "finn stilen" i November, - den er supergode. Takker for
tipset :)

God helg til alle.

Vh Astrid

Anonym sa...

Beklager alle skrivefeilene..

Astrid

Anonym sa...

Ytre glamour: Svart bukse og gylden topp, boucheronparfyme og litt sminke - klar for en hyggelig kveld med 15 kolleger, men har noen timers arbeid foran meg før det.

Mannen kommer tilbake i kveld etter utenlandsreise, og vi ser frem til kvalitetstid med hele familien i helgen. Håper å få gått en lang tur. Jeg er av dem som er glad så lenge snøen ikke kommer i "lavere strøk".

God helg!

Trude

Frøken Desibel sa...

Weeee, bare et par timer igjen til helg! Mange uker med altfor mye jobb er nå ferdig. Og det er lønningsdag, det er nesten så jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

I helga skal jeg bare gjøre fine ting, spise god mat, se Billy Elliot med gode venninner, delta på et interessant spilleoppdrag, se filmer, klippe luggen, yoga, gå turer...

Etter en leveranse i går kjenner jeg allerede at jeg klarer å puste litt dypere.

Ha en finfin helg!

Ina sa...

God fredag! Skal på en liten road trip til mine foreldre i helgen, ellers befriende lite planer her også! Ringer helgen inn med skjørt i fin passform, leopardmønstret cardigan og festlig topp på innsiden. Mye visuell info til meg å være, men forfriskende på en grå novemberettermiddag.

Ønsker alle en deilig helg!

Henrikka sa...

Fredagens største glamour: Frisk etter fire fryktelige dager med virus som sørget for hodepine, svimmelhet og kvalme.
Fredagens nest største glamour: Skal snart overvære NRK P2s Salongen live fra Dokkhuset i Trondheim.
I klesveien går det i komplementærfarger for å feire friskheten: grønn kjole og knallrød leppestift. Dagens duft er Balenciaga Paris - den er liksom litt hverdag og litt fest, klarer ikke å bestemme meg. Men den passer absolutt i dag!

God helg til alle!

Anonym sa...Gjett om jeg husker den melodien...........

Årgang litt over 70!

Ingerid sa...

Her er det skriving og skriving, med Burberry Woman bak øret og avhandling på skjermen. Glamourfaktoren ble uventet høy idag, takket være mannen i mitt liv som inviterte på kaffe og kake midt i arbeidsdagen. 20 min ekte glamour! God helg til alle!

Josefine sa...

God fredag! Jeg er iført røde strømper og svart kjole, ganske så glamorøst! I dag har jeg jobbet som vikar i sju timer, hvilket tar litt på energien. Jeg er bedt bort på pizza og vin i kveld, så nå blir det litt avslappning med te og Gilmore Girls før jeg kaster meg avgårde. Ikke dårlig :)

togpiken sa...

Etter en travel arbeidsuke står nå fest med kjekke kollegaer for tur. Mitt bidrag er en lekker bringebærbrownie som står i ovnen og dufter fristende. Arbeidsantrekk skal snart byttes ut med en sort tyvetallsinspirert kjole, sorte tynne strømper, rød lepper og negler. Først en lengre dusj! Resten av helgen tilbringes med kjæresten, med fjelltur og kakao. Ønsker alle en god fredag og god helg!

Marianne sa...

Jeg har på grå ullcardigan som er myk og varm, et smykke far Efva Attling som jeg er veldig glad i og leppestift fra Chanel. Og en parfyme fra l'Artisan Parfumeur - Été en douce. Egentlig bare sånn passe begeistret for den, men den minner meg om Paris :)

Kirsebærblomster sa...

Sitter endelig i sofaen med min elskede etter det som føles som en evighet av en uke. Herlig!

KLY sa...

Jeg er fremdeles med!
Fredagshilsen fra trikken hjem fra ei som jobber for to (og da mener jeg ikke rockn-roll-kreket i den voksende magen) men min stakkars kollega som er ute i full sykemelding. Da må en jo bare ta i et tak.

God helg da folkens!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra den nydelige Bodøbyen! Dagen har vært glamorøs fra ende til annen - våknet før alarmen og fikk dermed god tid i dag morges. Fikk en hel del uventa ros på jobben (som er relativt ny) i dag, noe som gjorde meg glad, og jaggu kunne jeg ikke gå tidlig sånn at jeg fikk med meg dagslys på veien.

Nå har jeg fått en gjestehund i hus, og luftet både den og min egen. Freden har senket seg, og sammen med gjestehunden kom det jammen ei flaske baileys og en pose fersk fløtekaramellfudge. Hva mer kan man forlange?

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter!!! Veldig hyggelig å lese! God helg alle sammen!

Populære innlegg