mandag, november 10, 2014

Novembermandag


Oi for en grå og regntung mandag! Arbeidsdagen gikk helt fint, effektivt og interessant og bra, så jeg fant ut at jeg skulle gå hjem litt tidligere. Allikevel var det mørkt (og plaskregn!) før jeg kom hjem. Nå er klokka seks, jeg føler at den er halv ti. Det er akkurat sånn som jeg skrev om her forleden! Så nå har jeg bevilget meg en skikkelig helaftens sofakveld. Mannen er på spillejobb, og jeg har akkurat spist pasta med pesto, parmesan og provencebrød. Jeg har litt is i fryseren, jeg planer om mang en kanne te og et varmt bad med badeskum fra Santa Maria Novella, det er fyr i vedovnen, stua dufter av førjulsduftlys, det er ryddig her og jeg har kjøpt en bukett roser. Fordi de gjør meg glad. Og nå skal jeg se Gilmore Girls og kanskje en film litt senere. Og lese videre i boka mi. Og legge meg tidlig til lyden av regnet som trommer mot ruta. 

Slik kan man nyte en kullsort novemberkveld! 
Håper dere har det fint også!


13 kommentarer:

Anonym sa...

Høres deilig ut, du er heldig.. Hilsen kveldsvakthavende midt i tjukkeste oslogryta.

Ingvild sa...

Takk for inspirasjonen! Jeg tenker å bake brød, høre på radio og synke ned i sofaen etterpå.

Anaruh sa...

Åh, det høres ut som den perfekte novemberkveld! Skrev faktisk en ønskeliste i min egen blogg før i dag, med omtrent alle disse tingene du har fått tid til i dag. Heldige deg!

Fagbibliotekaren sa...

Hvilken klassisk og mangefasettert novemberkveld du skildrer her! Kan skrive under på hver og en av tingene, altså som ønskelige, men først må jeg skaffe meg badekar.. Nydelig rosebilde, tror jeg må kjøpe noen i morgen. Ha en fortsatt fin kveld i sofaen!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: God vakt, håper den blir rolig! :)

Ingvild: Åh, så flink du er som baker brød på en mandag. Inspirerende!

Anaruh: Ja, vi er nok mange som tenker likt nå i mørketida! Viktig å være litt ekstra snill med seg selv nå.

Fagbibliotekaren: Takk, fin kveld til deg også! Og kjøp roser!

Elin sa...

Så befriende å ha en sånn aften for seg selv med bare slike hyggelige ting på lista. Jeg må bli flinkere til det! Vakre roser du!

Synne sa...

Dette høres kjempekoselig ut! Akkurat slik skal rolige hjemmekvelder være om høsten, synes jeg.
Min mandag var preget av frilansing og forkjølelse, så jeg pakket meg godt inn og puslet hjemme. Koselig, det også! Var bare en tur i byen for å kjøpe noen materialer, og så brukte jeg dem senere til å begynne så smått på noen hjemmelagede julegaver - perfekt å hygge seg med sånt på en mørk og stormfull aften! Dessuten spiste jeg pomelo og sjokolade, hørte på fransk radio, blogget om å gråte og så en episode Monarch of the Glen til kvelds. Det er koseserien min i høst! Har noen episoder Gilmore Girls på lur også, hoho. Slike kvelder har jeg ingenting imot - nå er det høysesong for hjemmehygge!

Kjersti sa...

For en perfekt kveld!

Glamourbibliotekaren sa...

Elin: Ja, egentlig har jeg sånne kvelder temmelig ofte - mannen min er musiker og har spillejobber stort sett på kveldstid. Men i går var det helt påfallende "ikke gjøre noe som helst annet enn det som faller meg inn"-kveld, tror det var november som slo inn for alvor :)

Synne: Helt klart høysesong! God bedring!

Kjersti: Veldig koselig!

togpiken sa...

Du inspirerer til egenomsorg!

Glamourbibliotekaren sa...

Togpiken: Hyggelig å høre!

Anonym sa...

Å, du har det så fint og koselig. Blir litt misunnelig..

glimts sa...

Vad kul att ha hittat fram till din blogg! För mig är det rena nostalgitrippen. Jag älskar att se bilder från Oslo, där jag har bott 13 år av mitt liv. Du har en jättefin blogg, som är mycket trevlig att läsa.

Populære innlegg