onsdag, desember 31, 2014

31.12 på morgenen


Bare en liten hilsen på morgenkvisten på denne siste dagen i 2014, her jeg sitter med tekoppen og leser og koser meg glugg. Mange slike morgener har det vært i år, sånn er det å være A-menneske, men morgentimene er kanskje de aller fineste på hele døgnet. Om vinteren er det mørkt ute, og man kan se at det gradvis lysner. Om sommeren er det helt stille ute i hagen hvor jeg helst sitter på denne tiden, kanskje noen fugler begynner å kvitre etterhvert. Nei, morgentimene kan jeg ikke sove bort. 

Ha en fin formiddag alle sammen - del 2 av 2014-kavalkaden kommer om noen timer, og Glamourbibliotekarens årlige nyttårshilsen kommer enda litt senere. Noen tradisjoner må man holde på!


4 kommentarer:

Astrid sa...

våknet tidlig og håpet det skulle være noen koselige innlegg her i bloggen! :) Og det var det! For et nydelig julebilde, jeg får Fanny og Alexander vibber av stua di :) Eller stue på stue looken, elsker å se juletre gjennom rommene på denne måten.

Anonym sa...

Så stemningsfullt og vakkert, akkurat som hele bloggen din egentlig! Takk for nok et inspirerende år, kjære glamourbibliotekar. Ser fram til mange fine stunder i 2015! Marit

glamourstudenten sa...

Stemning <3 Takk for en fin desemberblogg, skikkelig julestemning
:)

Glamourbibliotekaren sa...

Astrid: Oi, Fanny og Alexander, det tar jeg som et kompliment! I allefall hvis du mener leiligheten til bestemoren, og ikke det asketiske uhyggelige huset til presten, haha!

Marit: Takk for det! Vi ses i 2015!

Glamourstudenten: Hyggelig at du likte juleblogginga mi! :)

Populære innlegg