torsdag, desember 11, 2014

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 11

Det er lønningstid for mange av oss disse dagene, og jeg vet i allefall hva jeg skal gjøre for å feire: Drikke varm sjokolade. Og tenke på den gode varme sjokoladen vi alltid fikk servert hos mormor på julaften inne i hennes varme og koselige lille stue.

Så er spørsmålet; hvor er det beste stedet å drikke varm sjokolade? Bristol er en favoritt for mange, ikke minst pga omgivelsene: Bøker! Bibliotekbar! Men kom gjerne med alternativer, kjære lesere! La oss lage en fin liten liste her - ikke bare i Oslo, men hele landet! Og utlandet for den del. Kanolds konditori i Göteborg for eksempel... (Mer om det senere!) 

Og dere, husk å fortelle meg og alle de andre leserne hva dere har tenkt å lese i jula!

I min egen kalender fra Tante T: Balance-te med ayurvediske prinsipper - kanel, kardemomme, lakrisrot, koriander, fennikel, ingefær og rosenblader. Minner veldig om diverse helsekost-teer jeg har drukket mye av, som vata-te. 

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Bodø: Cielo Melkebaren og Farmors Stue!

Anaruh sa...

I Sandvika: Kanel bakeri. Fantastisk god både mat og drikke. Og så liker jeg å støtte opp om kafeene som ikke tilhører de store kjedene.

glow sa...

Oslo: FROGNERSETEREN! :D

Anne sa...

Hvis været er ok, så synes jeg det var hyggelig å stikke innom Cocoa on the go-go på Grünerløkka, og vandre rundt med en varm kopp kakao med smak etterpå.

De har det hyggelig nok inne også, men litt trangt.

fivrelden sa...

Jeg liker kakoen på Bristol. Det er lenge siden jeg har drukket den nå :)

Trude sa...

Her i Spania så elsker de jo varm sjokolade - hele året - selv i varmeste august! Som mange sikkert kjenner til så drikker man ofte varm sjokolade og spiser churros til - det er små stenger laget av smult og strødd med sukker - det får fart på blodsukkeret :)

I Barcelona er det nyåpnete La Chocolatería en favoritt - kan anbefale et besøk der, også på grunn av det flotte lokalet. Adressen er C/ Fusina, 5.

Kristine sa...

I Riga er det like mange kafeer for varm sjokolade som det er kaffebarer. Det hadde vært noe...
I Oslo liker jeg Bibliotekbaren for atmosfære og Pascal og Stockfleth's for smak.

Rosa+epler sa...

I skånevik: Larsens bakeri

Populære innlegg