fredag, februar 20, 2015

Glamorøs fredagÅh, sol i hagen, fuglene kvitrer, deilige vinterferiemorgenstemning! Jeg sitter ved spisebordet og drikker min yndlings-Kusmi-te Prince Vladimir, himmelen er blå og det har vært helt lyst ute siden før klokka åtte. Jeg ønsker dette så velkommen at jeg har ikke ord!

Dagens duft er Pivoine fra Yves Rocher, som heldigvis dufter like godt fremdeles (de slutta å produsere den for kanskje tjue år siden..!), jeg har nyvasket hår og myke sokker, og skal straks rusle en tur ut for å kjøpe ferske croissanter. I helga skal jeg slappe av, nyte friheten før en ganske krevende kommende uke, og søndag er det jo Oscar!

Ha en fin fredag alle sammen, rapporter mottas med stor glede i kommentarfeltet, og senere i dag kommer en "Kva las du no?" - så stikk innom igjen!

mvh
Glamourbibliotekaren

27 kommentarer:

Elisabeth sa...

Pivoine var en av mine yndlinger som liten. Så når du sier det er tjue år siden de sluttet å produsere så tenkte jeg at NÅ tulla du fælt. Men så kom jeg på at det er tjue år siden jeg ble konfirmert og jeg får det fortsatt ikke til å rime? Jeg må ha spart lenge på den flasken. :)

Dagens lille luksus er frokost på serveringsbrett, med te, apelsinjuice og knekkebrød. Ikke noe spesielt over maten, men likevel litt luksus når den kommer på brett!

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg vet ikke akkurat hvilket år de sluttet å produsere den, men det var i allefall på 90tallet :)

Josefine sa...

God fredag! :) Planene for helgen er få, men absolutt glamorøse! I dag kommer mamma til byen og vi skal på Teaterkaféen og på Whitney Houston Tribute Show på Christiania Teater. Jeg er med som følge og har ikke store forventninger, men håper at det blir morsomt! I morgen planlegger jeg en liten bytur for å kjøpe noen bursdagsgaver og så blir det middag hos et vennepar på kvelden.

God helg! :)

Anonym sa...

Hestehale med rosa strikk. Paradiso neglelakk fra Chanel (Limited edition). Nydelig blekgrønn farge.
Helga skal tilbringes delvis med Game of Thrones sesong 4. Og litt skirenn...

.mette sa...

Glam i dag er dag er time til fotpleie/lakking etter jobb - for nå er det ferietid. 14 dager til Spaniens lande - hvor det er planlagt tur til Teide, fotturer generelt og bare kos. .mette

Bibliotekarspira sa...

God morgon! Eg kvalifiserer ikkje til glamourkategori i dag,men er i veldig godt humør. Er byrja nærme meg målet vi har jobba for heile veka (og eigentleg dei to siste åra.)huset er snart tømt og klart for riving. Fint og trist samtidig!Ha ei god helg!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
I dag var jeg treg med å komme meg på jobb, men siden det var kveldsmøte i går, så har jeg ikke så dårlig samvittighet for det.
Glamouren ivaretas av grå kjole og strømper med glitter. Har eplete i koppen (og en pakke med diverse Kusmi-teer i hylla, som det er utrolig vanskelig å ikke drikke opp med en gang, de er jo så gode!!).

Planer for helgen: ikveld blir det vin og skravling hos en kollega, og imorgen blir dt rolig hjemmekveld med film og mat. Litt jobbing må også til, både lørdag og søndag, men fra hjemmekontoret. Og når arbeidsoppgavene i tillegg er av sorten jeg liker godt, så er det ikke noe pes å måtte jobbe :)

Litt trening, te og bok satser jeg også på å få tid til innimellom.

God helg til alle!

S sa...

God fredag! Dagen har startet veldig bra, og jeg satser på at den gode følelsen fortsetter. Det er så deilig med lysere morgener - kan kjenne at energien begynner å komme tilbake. Kanskje ikke så mye ytre glamour, men jeg har en deilig cardigan på.

I dag er det flere møter, og fordi jeg nå bare har en uke på ferdigstille en del prosjekter begynne jeg å kjenne på litt stress. Samtidig blir det bra når jeg har fått alt i boks.

Dagen i dag skal brukes til bl.a. å bake boller, og i morgen er det cup for ungene hvor mor har sin sedvanlige cafèvakt. Men jeg gleder meg til morgendagen, det blir spennende å se ungene i aksjon. Søndag blir det feiring av min mors bursdag, og vips så er også denne helga over.

God fredag til alle!

Karrifuzz sa...

Åh,Pivoine er ein god,gammal travar :) Og i ei fantastisk fin flakong/flaske. Kva er forresten skilnaden på ein flakong og ei flaske?
Her på Vestlandet har det vore regn heile vinterferieveka. REknar med det vert bra att når arbeidet tek til att :)
Her består glamouren i forhåpentligvis snart nyvaska hus, te og kos.
Ha ein strålande dag i ein strålande hovudstad :)

Hermia Says sa...

God fredag! En grupp glada 6-åringar har precis gått från mitt bibliotek efter att ha pratat böcker och bibliotek med mig. Fin start på dagen! För helgen har jag inga planer mer än att läsa bok och följa konkurrensen i längdskid-VM framför tv :)
Önskar er alla en fin helg och en god skidtur!

Agnethe sa...

VÆRET er helt klart et glamorøst løft idag: fantastisk! Lite glamour her hjemme med sykt barn, men jeg satser på en god kveld med litt egentid. Fotpleie hørtes herlig ut, Mette!! God fredag til alle!

Anonym sa...

Dagen begynte glamourøst med rask spasertur til jobb i pent antrekk som inkluderte favorittskjørt og -øreringer. Stemplet inn kl 07.03 og rakk akkurat å åpne outlook før jeg fikk telefon hjemmefra om sykt barn. Etter en drøy time på jobb stemplet jeg ut igjen og reiste hjem for å ta meg av sjuklingen mens faren er forlover i en vielse og skal i påfølgende lunsj for å feire paret. Så nå har jeg praktisk hestehale og litt sliten joggebukse og koser med en tufs liten pjokk. Det er vel faren hans som får glamourøs fredag i dag...

Maren sa...

Deilige fredag! Denne helga har jeg gledet meg til lenge, fordi jeg har ingen bestemte og store planer. Det skal bli så godt <3 Nå er det hjemmekontor i kjærestens genser, og jeg har akkurat sendt inn en del av bacheloroppgaven min, det føles bra. Snart skal jeg ta en lang dusj, ta på en fin kjole, og gå i solskinnet inn til byen for å drikke te med ei venninne. Resten av helga skal brukes til å lese ut en bok, begynne på en ny, drikke te (hekta på Anastasia fra Kusmi!), trening, kjærestetid og enda en tur på kafe. God helg!

Stine Arkeologine sa...

I dag bråvåknet jeg i en plutselig erkjennelse av noe jeg hadde glemt å skrive om på jobben. Rart hvordan hjernen jobber videre når man sover, tror jeg har produsert flere sider i natt.. et sikkert tegn på at det er på tide med fredag! Etterpå har dagen tatt seg betraktelig opp, med mye god kaffe, nyutsprungne påskeliljer på skrivebordet og et tastatur prydet av fingre med neglelakk i fargen "Funny face" (rosafargen som motebladredaktøren i filmen skulle kle opp hele verdens kvinner i). Og den nostalgisk parfymen "Tommy girl" som minner om glade sommerdager på 90-tallet. Har virkelig den rare, kriblende, litt magiske vårfølelsen i dag - sola skinner, snøen er nesten borte, og alt kan skje! (om den gamle kona Tø fra Oles skitur plutselig hadde subbet forbi vinduet med sopelimen hadde jeg ikke blitt overrasket!).

Riktig god fredag og helg til dere alle. :-)

Glamourlektoren sa...

Sol, blå himmel, ro og fred hjemme på gården. Høner og hane spankulerer på skaren, titter mot sola og lengter mot vår de også! Skal snart ta på meg piggsko og gå en liten tur i det fine været. På pogrammet i dag står også å kjøpe tulipaner, og i kveld skal jeg gjøre noe hyggelig sammen med min kjære mann. Det blir nok en spontan teater- eller kinotur, og en matbit ute. Må derfor legge meg i selen på hjemmekontoret. Deilig med undervisningsfri uke, så klager ikke! God helg!

Siri sa...

Det mest glamorøse denne fredagen er at jeg har flyttet inn på mitt gamle kontor, etter å ha vikariert i en annen stilling i et halvt år og dermed hatt et annet kontor. Det er fint å få faglige utfordringer, men det er enda finere å kjenne på at man trives aller best der man egentlig er.

Ellers er planen å logge meg ut tidlig i dag for å gå og svømme, før helgen tar til. Slik det ser ut, kommer den til å bestå av en spinningøkt i morgen tidlig, flytting for en venninne, pizza- og kortkveld med en annen venninne lørdag kveld, og så endelig: Forestillingen Ekstase i Operaen søndag kveld. Og innimellom blir det forhåpentligvis tid til å lese og se ukas episode av Broadchurch.

God helg til alle!

Randi sa...

Sola skinner, snøen er borte, fuglene kvitrer og pusen soler seg på trappa. Kroppen er nydusja og håret vaska, tulipaner i mange farger pynter opp på bordet og kaffen er straks drukket opp.
AHHH!
Som om dette ikke var nok fredagsglamour tar jeg tidlig fri fra verkstedet og drar på handletur med verdens beste datter som trenger endel nytt til sin nye leilighet. Lykke!
God fredag og god helg til alle <3

Elisabeth sa...

Poenget mitt var egentlig bare at jeg ikke kunne skjønne hvor årene ble av, ikke når parfymen ble tatt ut av produksjon! For det aner jeg virkelig ikke. :) Litt trøbbel med å akseptere alderen osv. :p

Christina sa...

Endelig fredag, og helgefølelsen er så absolutt til stede! Om ett par timer setter jeg med på toget sørover med en pose fylt av deilig ost, oliven og valnøtter, der mann og barn venter på hytten. I kveld blir det blåskjell, vin og ost med et vennepar. Resten av helgen er foreløpig uten planer, så jeg håper at været holder seg og at vi får tid til en liten tur i skogen. Riktig god helg!

Julia sa...

Dagen startet før klokken seks for å rekke rotrening i soloppgangen over Port Meadow, som var fin, noe tåke til tross. Full English og kaffe, en dusj, nyvasket hår, favorittkjole og en dæsj Terre d'Hermes har ellers satt første preg på dagen, jeg har Mahlers andre på øret, og håper at jeg snart kommer igang med å gjøre noe produktivt. Akkurat nå har jeg mest lyst til å storme ut fra biblioteket, kjøpe croissanter og drikke mer kaffe, men det får vente. I helgen skal jeg ro og være quizmaster, og ikveld feires det kinesisk nyttår ved Colleget.
Ønsker alle en riktig god helg!

Arkivaren sa...

Endelig helg, og strålende sol! Dagens glamour har vært å ha tid til frokost og kaffe på det lokale bakeriet før jeg ruslet videre i sola til fysioterapeut og så jobb. Snart er jobbuka slutt og samboeren og jeg skal innom en gastropub for å spise mat og finne en ny og ukjent øl å prøve. Riktig god helg alle sammen!

Lotta sa...

Puh, fredag! Det er blitt et koselig rituale å lese om alle glamorøse fredager der ute.

Jeg går straks fra jobb etter et hektisk kjør gjennom hele dagen, lunsjen ble inntatt ved pulten i full fart. Det skal bli godt med helg nå.
Hverdagsuniformen er på, med jeans fra Acne og alpakkagenser fra Arnie Says, ingen sminke og ingen smykker og ingen spesiell duft, glemte hele glamourbiten i dag tidlig, men skitt au. Det er nydelig vårsol i Oslo og jeg skal jammen meg ta med ungene på ski i morgen.

God helg, alle sammen!

Tigram sa...

Nydeleg start på dagen med snill joggetur og så avkjøling i sjøen. Deretter eit nytt badeland med store og små i familien. No på veg heim med skalldyr i kjølebagen. God helg!

Oda sa...

Eg byrja vel eigentleg min glamorøse fredag torsdag aften i finstas på konsert med jazztrommeslager Emil de Waal og band. Difor bar byrjinga på fredagen særs lite glamour, men dette har no blitt retta opp på av nyvaska hår, ny rosa lebestift og min psykedeliske, elegante topshop- stripa genser. Dagen blir brukt på fenomenologisk musikkanalyse av Poème Électronique av Edgard Varése, og helga skal brukast på fleire kinobesøk, arbeid og skulearbeid. Ynskjer alle ei herleg helg!

Karine sa...

God fredag! Etter en lite glamorøs dag på jobben (hyllerydding/kassering = hender fulle av trykksverte og støv...eller hva det nå er som gjemmer seg innimellom sidene på bøker som har stått i hyllene en stund) fikk jeg en opptur på toget hjem, da jeg oppdaget at den lokale kinoen har førpremiere på en film jeg har hatt lyst til å se siden jeg snublet over traileren.

Så da blir det et lite dryss av glamour over fredagen min likevel! God middag, lang dusj, myke klær, nylakkerte negler og tur på kino (i sånn omtrent den rekkefølgen) er planen for kvelden. Ellers er helga veldig åpen, og det er i grunnen fint.

Ha en fantastisk helg, alle sammen!

Ingerid sa...

Min fredag startet på Kikut (markahytte) med særdeles glamorøs frokost, alt nylaget, hjemmelaget og med utsikt over Bjørnsjøen i sol. Dagen ble altså tilbrakt i skisporet med min sønn og min far, riktig trivelig. Antrekket har vært tilsvarende, men vel hjemme ventet deilig kaffe og en lang dusj med skrubb og l'Occitanes dusjolje. Dagens duft ble en siste rest av den friske gule deoen fra Nuxe - dessverre ikke lenger å få. God helg til alle, og særlig til Glamourbibliotekaren!

Ingerid sa...

Min fredag startet på Kikut (markahytte) med særdeles glamorøs frokost, alt nylaget, hjemmelaget og med utsikt over Bjørnsjøen i sol. Dagen ble altså tilbrakt i skisporet med min sønn og min far, riktig trivelig. Antrekket har vært tilsvarende, men vel hjemme ventet deilig kaffe og en lang dusj med skrubb og l'Occitanes dusjolje. Dagens duft ble en siste rest av den friske gule deoen fra Nuxe - dessverre ikke lenger å få. God helg til alle, og særlig til Glamourbibliotekaren!

Populære innlegg