lørdag, mars 14, 2015

Årets første hagevandring!

La oss ta en titt på hvordan det står til i hagen i dag, 14. mars! En nydelig dag. 


Tue på tue med snøklokker under hekken! En julerose er på vei ut. Mine gode venner peonene er i gang. 


Når humlene kommer, pleier de å sverme rundt disse hvite krokusene. Kuleprimula! Er den hvit eller lilla? Tror det er den hvite. Aurikler som opprinnelig stammer fra mormors hage. Samt et gult hav av eranthis - et must i enhver hage på denne tiden av året!Magnoliaen har mange mange knopper i år også. Glemmer ikke hvordan den blomstret i fjor!
Vi har nesten et tosifret antall syriner, og alle har knopper. Gleder meg!Og det rosa kirsebærtreet som jeg elsker å sitte under. Det ser lovende ut!Sånn er utsikten når jeg ligger på en av hagens benker og kikker rett opp. Ute-lese-sesongen er godt i gang, og benken under vårt elskede morelltre er det aller beste stedet nå. (den er som regel det). 

Det er så deilig at våren er her!


6 kommentarer:

Line sa...

Nå har jeg lest meg igjennom alle innleggene i hagekategorien, for en FANTASTISK hage du har! Skjønner godt at du gleder deg! Det klør i fingrene etter å kjøpe blomster til balkongen min, men det er litt tidlig ennå tror jeg. Har tenkt å prøve å dyrke bønner der ute, men aner ikke om det går. Har du prøvd?

Kristin sa...

Endelig er hagesesongen her :-) Jeg er litt misunnelig på den store flotte hagen din, jeg må innrømme det. Jeg har hage jeg også, men det er bare en liten rektangulær rekkehushage - men selfølgelig bedre enn ingenting :-) Satte ned en del løk i fjor, skal ta en tur ut å se om det har kommet opp noe nå! God søndag til deg!

Glamourbibliotekaren sa...

Line: Tusen takk for det! Vi er veldig glade i hagen vår, den er ganske unik! :) Jeg har aldri dyrket bønner, hold oss gjerne oppdatert om hvordan det går!

Kristin: Takk, god søndag til deg også! Jeg innrømmer at jeg er misunnelig på meg selv for hagen :) Håper løkblomstene spretter opp hos deg!

Stine Arkeologine sa...

Ja det er fantastisk at våren er her, tror nesten ikke det er sant! Følger den gjerne i din fine hage mens jeg venter på at den skal ta av i min egen! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Stine A: Jeg rusler rundt i hagen og ser på endringene fra dag til dag - det er så fint!

Stine Arkeologine sa...

Samme her, en stor glede! :-)

Populære innlegg