fredag, mars 27, 2015

Glamorøs fredag

God morgen!
Denne uka tilbringes i Barcelona, hvor det er deilig temperatur og sol og milde kvelder. Vi slapper av på stranda med bølgesus, i parker med fuglekvitring, og på museer og kafeer. Hovedmålet for turen er ikke overraskende en konsert (det er som regel det) - Johannespasjonen med mine yndlingsutøvere; de jeg også hørte i Budapest i januar og i Amsterdam i påska i fjor. 

Dagens antrekk er i høyeste grad vårlig, med solbriller og joggesko, duften er Mango fra Body Shop, og nå skal vi ut for å jakte på croissanter i nabolaget her.

Ha en fin fredag alle sammen! Fortell om deres fredager!

Mvh Glamourbibliotekaren

P.s. Beklager at jeg ikke har fått svart på kommentarer denne uka, men alle innlegg har vært forhåndsprogrammerte. Jeg gjør det når jeg kommer hjem!


23 kommentarer:

Ingerid sa...

God fredag! Blir jeg først? Uansett, her er Glamourfaktoren middels, og det jobbes intenst. Men det ytre er passe glamorøst, med pen mørkeblå bluse med små paljetter, mørkeblå øredobber i plast, brun bukse og Burberry Woman bak øret. I går prøvde jeg to parfymer, en med vanilje-kokos og en med en slags kardemomme-aktig duft... jeg vurderer nemlig parfymekjøp når denne innspurten er over!
Helgen blir travel, men så er det bare et par arbeidsdager igjen før påske! God helg til alle, og fortsatt fine dager i Barcelona til deg, Glamourbibliotekar!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Det absolutt mest glamorøse med denne dagen er at det kun er seks timer til påskeferie - den beste ferien av alle. Ellers har jeg pynta dagen med en småblomstrete kjole, fine grønne øredobber og nye vårsko. Og ulltrøye og tykke strømper, men det trenger vi jo ikke snakke om.
I helga blir det litt påsketurforberedelser og på søndag blir det biltur til mitt påskeparadis. Håper på finvær og varme solvegger, varm drikke og iskalde grøss fra en bra påskekrim.
God helg og god påske til alle!

Bibliotekarspira sa...

Etter sjukdom i to veker er eg endeleg på betringens veg.Har sove lenge,er klar for frukost og antibiotika før eg skal ta meg ein laaaaang dusj og gjere meg klar for å møre ei god venninne på bakeri. Ah,gler meg til fersk baskt og nybrent kaffe!!

Skal pynte meg litt ekstra i dag,tenkte eg.ekstra tid til sminke med ein kopp te som selskap.Grå tynn bomullskjole,svart strømpebukse,og (trulovings)ring og (morgongåve)smykke,daisy Georg Jensen. Og favorittparfyme gucci ii, min favoritt sidan eg var i Australia i 2003!

Satser på at denne helga gjer meg heilt frisk! Her er graving av tomt på tapetet,min jobb er å dokumentere. Elles håper eg å få bakt nokre brød og ha med borna på påskeegg jakt.

Nyt Barcelona, Høyres fantastisk ut!

Anonym sa...

Barcelona høres herlig ut!

Her er vi veldig uglamorøse, ligger på sofaen i febersvett ulltøy med et sykt barn i armene. Ferieturen til svigerfamilien på Vestlandet er avlyst pga sykdom. MEN min nydelige svigermor kaster seg på første fly med ledig sete og kommer snart nedover for å kose med barnebarn. I kofferten har hun hjemmelagde spesialiteter og deilig kake, jeg gleder meg! Innen hun kommer skal jeg ta en dusj, det blir godt å skylle av seg litt sykdom. Også skal jeg lete frem Piovine fra L'Occitaine, den duften minner meg om en utrolig romantisk påskeferie i Paris for tre år siden. Også skal jeg tenke hardt på at fordelen ved å være syk er at jeg slipper å gå ut i 40 cm slaps som dekker Oslo. Forhåpentligvis er det smeltet til jeg blir frisk... Mannen har lovet meg friske blomster og god mat, så denne helgen kan nok bli fin, selv om den ikke blir som planlagt.

Ønsker alle en riktig god helg!

E sa...

God glamorøs fredag fra Vesterålen! Glamorøst å våkne i senga 'si' hjemme hos mamma og pappa, det kan jeg love. Kom for et par dager siden på tidlig påskeferie og skal være her til en av dagene over helga. Herlig!

I går var det strålende påskevær, i dag er det overskyet, men ellers pent. Jeg skal snart gå tur med hunden, og senere skal vi til regionens beste bruktbutikk for å levere noen møbler - og naturligvis se etter skatter. Min plan er å finne meg noen bøker. Glamouren er forøvrig intakt - god og lang dusj på morgenen, duft av Valentina og en god te etter frokost.

God glamorøs fredag, godtfolk!

Kristine sa...

God glamorøs fredag! Etter en natt uten søvn med to små syke frøkner, er det ganske glamorøst å bare synke ned i kontorstolen og drikke kaffe, og håpe at man ikke trenger bedrive den helt store tankevirksomheten akkurat i dag. Solen skinner over Bergen, skikkelig vårstemning.

Helgens planer er å finne frem påskepynten, det gleder 5 åringen seg veldig til! Håper på litt hagearbeid også, må hive meg rundt og begynne å plante tomater nå!
God helg til dere alle.

Josefine sa...

God fredag! I dag startet dagen veldig glamorøst med å sove helt til kl 8! Nå er jeg på plass på lesesalen og planlegger å legge inn en ekstra innsats før påskeferien setter inn. Jeg følte meg ikke spesielt glamorøs med tørrshampo-hår i en knute, jeans og en enkel genser, men har pyntet opp antrekket med påfugløredobber fra Cecile Mellie og har allerede fått uventede komplimenter! :)

God påske!

Glamourlegen sa...

Barcelona! Misunnelig, kos dere masse :) Her startet dagen glamorøst kl 5 etter nok en ruskete natt, og så ble det koselig påskefrokost i barnehagen med bittelille som har blitt en stor jente på snart 2 år. Pyntet meg med fin genser fra Cos og litt maskara. I år blir det faktisk påskeferie, så gleder meg veldig til sjø og frisk luft og sykkelturer og familiekos.

God helg og god fredag alle :)

Anonym sa...

Ikke så mye glamour i dag da jeg er på slutten av en forkjølelse. Heldigvis bedre. Men har hår i topp og nye Diesel bukser. Har pyntet til påske med harer og egg og etter jobb skal jeg hjem og vaske. God helg!

koristen sa...

Barcelona, herlig, kos deg :-)

Til tross for de tidligere nevnte 40 cm slaps i Oslo er fredagsfølelsen på plass. Antrekket er svart og dongeri med selvlagde englesmykker, duften er Vetyverio fra Diptyque.

I helgen blir det mye påskerelatert kos med fine folk, den koselige arvede påskeduken er funnet frem og blomster innkjøpt.

God helg og god påske til Glamourbibliotekaren og alle andre!

SiL sa...

Her er det så som så i dag, og da høyner jeg med bananvafler til lunsj! Antrekket er ikke noe å snakke om, men jeg gleder meg til god middag med familien i kveld og en helg med klargjøring av hus som snart er klart å flytte inn i. Har samme innstilling som deg - liker ikke å styre med interiør, men liker å ha det fint rundt meg. Derfor tenker vi varighet i smak og interiør. Har lyst til å rydde før nedpakking, plante noen frø i jorda og spise mørk sjokolade, drikke te som passer våren og leke med guttungen.

God Barcelona-tur videre!
Og god helg til alle sammen!

K sa...

Baaaarcelooona!
Stilig!
Jeg synes det er glamorøst med hvitt ute i Oslo, plutselig lyste det av omgivelsene igjen.
God helg alle sammen!

.mette sa...

God fredag! Min opplevelse av ukene er det finnes bare mandager (litt tøffe) og fredager (bare herlige). Mellom der er det tre dager som bare flyr av sted. Glam i dag er mitt nesten nyklippede hår i twist flette og etter ytterligere 4 arbeidstimer er jeg klar for helg. .mette

Stine Arkeologine sa...

Så fint og sommerlig bilde av Audrey, og den sandstranda ser ganske bra ut! :-) Jeg har siste innspurt før påske på jobb, ser lengtende ut på vårværet og biter tennene sammen. Veldig snart blir det påskeferie, både på fjellet og ved sjøen - det beste av det beste! Er ikke så glamorøs antrukket i dag med joggesko og dongeri og litt slafsete dressjakke der jeg nyser rundt blant støvete bøker (føler meg som en litt utvaska BBC-historiker), men i fredagsglamourens navn investerte jeg i sminke, leppestift, parfyme og hår og føler meg fin likevel. Litt ekstra gjør stor forskjell!

Riktig god påske til dere alle, og ha det fortsatt fint i Barcelona dere to som er der. :-)

Henrikka sa...

God fredag! Det er kanskje ikke så glamorøst, men litt spennende: jeg skal bade i fjorden i ettermiddag. Det blir første gang jeg bader i norske farvann utenom vanlig sommerbading. Aner ikke hva temperaturen er i sjøen, men i lufta er det 5 grader, så det blir nok ganske så friskt! Det beste er nok følelsen etterpå. Dagens duft blir derfor salt fjordvann etterhvert, siden jeg ikke har parfyme i dag.
Ønsker alle riktig god glamorøs fredag, helg og påske!

Anonym sa...

Barcelona høres nydelig ut! Kos dere.Glamoren her består i ei ganske ny ulljakke og hullete strømpebukse, men ute smelter snøen, og jeg skal ut og hente den gamle sykkelen min fra reparasjon i helt nye blå støvler fra Ilse Jacobsen, kjøpt for gavekort.Inne står det nydelige tulipaner som jeg fikk fra ei venninne,og en bukett påskeliljer jeg har kjøpt sjøl.Gleder meg til påskeferie med bursdag, påskete og ungdommer hjemme. Stille, dvelende dager, med lange måltider og rom for å være spontan. Sist jeg var i Oslo oppdaget jeg tebutikken i kjelleren hos Steen & Strøm. Å himmel, for et sted! Takk for tips, jeg har teer for flere år framover! Pluss påsketeen fra Black Cat... I morgen venter Lohengrin i operaen, det er bursdagsgave fra mannen min, og jeg gleder meg til over fire timer med Wagner. God påske til Glamourbibliotekaren!
Rufsetufsa

Maren sa...

Min fredag består av oppgaveskriving, men også pauser med Paul Auster og tekoppen. I morgen skal jeg jobbe, og på søndag reiser jeg hjem på påskeferie, jeg gleder meg masse! God helg og god påske til deg og alle.

Solbad sa...

Med en rolig start på en fredags morgen med lang avislesefrokost, vakker minikonsert i lunsjen og kake på jobb...da er allerede helgen på fremmarsj! Og det gjør ikke så mye om snøen igjen ligger tung og tykk, fuglene synger vårsanger og påsken er her fra helgen av!

togpiken sa...

Jeg har ikke hatt så mye fokus på den ytre glamouren de siste månedene, da jeg har blitt litt tiltaksløs i møte med tidlige morgener, lang pendlevei og vintervær. Men må er våren her og overskuddet begynner å komme tilbake - så i dag troppet jeg opp i sort skjørt fra Bruuns Bazar, blå genser fra COS og sorte strømper - og toppet det hele med pene øredobber og røde lepper. Det kjennes unektelig deilig å være litt ekstra fresh! Utover dette hadde jeg medbrakt en hjemmelaget og påskepyntet kake til gode kollegaer. Nå står den indre glamouren for tur: faglitteratur er byttet ut med et magasin her jeg sitter på toget, jeg skal på yogatime og deretter kose meg med kjæresten og et glass vin. Og kanskje må jeg kjøpe med meg blomster hjem, ja, det tror jeg jammen et på sin plass! God helg og snart god påske!

Synne sa...

Litt sen rapport i dag, men fredagen har vært fin hittil, og det blir nok kvelden også! Jeg hilser til Barcelona og håper dere har det supert!
I dag har jeg vært på biblioteket og lånt ei bok jeg hadde bestilt, og jeg har på meg vintagekjole og rød leppestift - optimalt fredagsantrekk for meg!
I kveld tror jeg at jeg blir hjemme. Har en god, mørk øl i kjøleskapet og en boks Veronica Mars å hygge meg med, hoho.
I morgen skal jeg spise frokost på hotell med søsteren min, og det føles alltid lyxig. Gleder meg, og tror hele helga blir bra. Påskekosen starter nå!
God, glamorøs fredag til hele hurven!

fivrelden sa...

Jeg skal skrive denne helgja, og det er fint og frustrerende på samme tid. Ha det flott på ferie og god helg og påske :)

G sa...

Min fredag fylte jeg med å male påskeegg og gå turer med hunden. Fryktelig avslappende og koselig! :)

Anonym sa...

Perfekt start på påsken: Centralteaterets forestilling "Mordet på gjestgiveriet" hvor handlingen var lagt til et gudsforlatt sted på bergensbanen i 1911. Skikkelig Agatha Christie-ånd + 3-retters middag. Yeah! Da kan ferien begynne! Nå gleder jeg meg til en uke med Viggo Valles eksellente reisequiz.
Hegepege

Populære innlegg