søndag, mars 22, 2015

Påskeadvent!


Noe av det koseligste på denne tiden, er å tilbringe en tidlig søndagsmorgen med å skrive og tegne påskekort. Det gjør jeg hvert år! De siste årene har det jo virkelig eksplodert på påskepynt-fronten i butikkene, det er nesten like mye påskegreier å kjøpe som julepynt før jul, men én bra ting med dette økte påskefokuset hos handelsstanden er jo at påskekortene er tilbake. Og som vanlig oppfordrer jeg til å skrive kort for hånd og sende i posten. Tenk så glad man selv blir når man får post som ikke er reklame og regninger! Noen har tatt seg tid til å skrive og sende noe til deg. Jeg blir i allefall kjempeglad når jeg får post, derfor liker jeg å sende kort selv også. 

Mine kort er av eldre årgang, jeg pleier å kjøpe sånt når jeg kommer over det, og sparer det til en passende anledning. Men jeg vet at bokhandlene har et bra utvalg påskekort, så det er bare å sette i gang!

10 kommentarer:

Glamourlæreren sa...

å, for en koselig tradisjon! Jeg tror aldri i mitt liv jeg har fått et eneste påskekort.. men i år skal jeg i allefall skrive noen, så takk for tipset! :-) Kanskje jeg skal foreslå det for elevene også mens de ennå er lettpåvirkelige, hehe.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg får ikke særlig mange jeg heller, kanskje ett eller to, men et sted må man jo begynne! Så jeg gjør hva jeg kan for at dette skal bli en tradisjon hos folk :)

Maja sa...

What a fine looking grandson :D

aariho sa...

For en god ide! Skal sannelig huske noen gode venner med påskehilsen.

Anonym sa...

Jeg sender nå en påske-/vårhilsen til flere eldre mennesker jeg kjenner,og som vil sette pris på en slik. Får jeg tid, kan nok flere vente seg noe i posten... Takk for "sparket"! Hilsen Rufsetufsa

Anonym sa...

Så koselig med påskekort! Har sett dem i butikken og fundert litt, tenkte først at handelstanden overgår seg selv i år, men nå fikk du meg til å innse at dette handler om å sende hyggelige hilsener i posten til noen man er glad i, og ikke om å øke forbruket sitt pr def. :-) Skal kjøpe noen i morgen! Eller kanskje lage noen! Har noen kartong i freske farger liggende etter forrige barnebursdag. Therese

Anonym sa...

Jeg har flere år tenkt på at jeg skulle sende påskekort, men aldri fått ut fingeren og gjort det. Kanskje i år blir året jeg faktisk får sendt kort? Takk for at du gir meg en push 😃

Ingrid sa...

Ja! Påskekort skal jeg absolutt sende i år! Tenkte jeg skulle sette meg ned sammen med veslejenta og tegne noen som vi kan sende til mormor og morfar. Bra med en slik påminnelse, det er jo så hyggelig å få post!!

fivrelden sa...

Ah, så koselig. Selv er jeg svært dårlig på å sende kort, men det er hyggelig at andre holder tradisjonen ved like :)Har mange gamle påskekort etter oldemoren min, og endel ubrukte også.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Håper dere fikk sendt noen! :)

Populære innlegg