lørdag, mars 07, 2015

Presang fra leser!


Her om dagen fikk jeg overlevert en papirpose fra en venninne, som igjen hadde fått den overlevert av noen på jobben - som leser denne blogg!Nedi posen skjulte det seg en pakke med fint fint papir...Så fint! Vårlig og blomstrete! (Og visstnok fra Paris, hvis ryktene stemmer)Jeg pakket opp... 


...og fant min ungdoms yndlings-te! Long gone, produseres knapt lenger, bare i enkelte land - og jeg leter alltid etter den i alle matbutikker jeg finner når jeg er i utlandet. Dette har vi snakket om før.

Flaks for meg at jeg har så observante og snille lesere som kjøper te til meg i utlandet!! (Det har jo også skjedd en gang tidligere, faktisk.)Jeg forsynte meg umiddelbart. Nam!

Tusen takk, kjære bloggleser! Dette var veldig hyggelig!
9 kommentarer:

Anonym sa...

Så hyggelig :)

.mette sa...

Det var ikke meg som gav deg te, men den fortjente du. Bloggen din er utrolig fin, jeg blir litt yogini (senker skuldrene og får dypere pust) når jeg leser den. God helg. .mette

G sa...

Neimen så hyggelig med slike små hilsener :)

Kjersti Nerum sa...

Twinings fersken-te!
Dæven søkki!
Heldiggris!
:-)

Ingvild sa...

Helt enig med Mette, det der fortjente du. Bloggen din er den beste, jeg har fulgt den siden siste året på ungdomsskolen, og jeg ser når jeg har klikket meg rundt i blogguniverset at en del har forsøkt å kopiere den i tiden som har gått, men de klarer ikke å komme opp på samme nivå. Noen tanker om det? Nyt teen!

Anonym sa...

Noen tips til en te nybegynner? Har fått beskjed om å kutte ned på kaffen, leter etter alternativer.

Marianne sa...

å, denne elsket jeg da jeg studerte! Hadde helt glemt den, kan i alle fall ikke huske å ha sett den på ti-femten år. Minner om kollokvier hjemme hos medstudenter, tidlige morgener på Sophus Bugge og pauser på plena med termos når sola skinte.. og eksamensnerver. Nå fikk jeg skikkelig Blindernflashback, tusen takk! God søndag videre :)

Glamourbibliotekaren sa...

Amatørfotografen: Veldig! :)

Mette: Tusen takk for hyggelige ord! :)

G: Kjempekoselig! :)

Kjersti Nerum: Søkki! Jeg er heldig!

Ingvild: Så fint, takk! Leser ikke så mange blogger så jeg kan ikke uttale meg så mye, men det er jo hyggelig at folk blir inspirerte. Selv har jeg alltid foretrukket å komme på ting selv fremfor å gjøre det andre gjør, men det er jo hver sin smak. Folk er forskjellig på den måten :) Og å inspirere andre er jo bare hyggelig.

Anonym: Ta en titt på te-kategorien min, så finner du en del gode! Jeg synes Twinings Earl Grey er en fin begynner-te, bare ikke la den trekke altfor lenge. Et minutt er nok. Lykke til! :)

Marianne: Åh, Sophus Bugge! Savner HF og Blindern :)

KLY sa...

Så morsomme bilder og artig bloggpost! Det er deg vel unt!

Hilsen fra KLY aka tegiveren

Ps, innpakningspapiret er fra en bokhandel i Paris ja. Fikk en bok fra en parisisk kollega og da passet det fint med gjenbruk synes jeg.

Populære innlegg