fredag, april 10, 2015

Glamorøs fredagGod morgen! Endelig fredag! Jeg gleder meg veldig til helg. Ingen store planer, mye ledig tid, og besøk av en gammel venn jeg ikke har sett på fire år. En tur på bruktmarked blir det kanskje også, og en sving innom Tronsmo bokhandel såklart. Dagens duft er den nittitalls-nostalgiske Dalissime, som sender meg rett tilbake til Blindern og Hist.fil og hybelen på Sankthanshaugen! 

Det er vår i hovedstaden! Jeg vandret gjennom universitetshagen i morgentimene, og der sang bokfinken så fint omgitt av et blått hav av scilla. Jeg håper det blir litt sol i helga også, for det er så deilig å sitte ute og lese og drikke te og høre på fuglesangen. Eller å rusle rundt for å se på de etterhvert så smått blomstrende trærne..

Ha en fin fredag alle sammen, legg igjen rapporter er dere snille! 


P.S. Litt juks, men av den koselige typen - jeg har plukka inn morelltrekvister som blomstrer allerede!


23 kommentarer:

Glamourfilologen sa...

Det er alltid så hyggelig å lese denne bloggen! Den bidrar til en glamorøs fredag. Helgen skal bli rolig og avslappende. Før det har jeg piffet opp kontortilværelsen med mintfarget cardigan og ditto øredobber. God helg, Glamourbibliotekar og alle dere andre som leser bloggen!

Anonym sa...

Så flotte kvister du har i vasen din. Skal jammen ta med meg noen inn i stuen min også etter jobb i dag.

Tenkte å titte litt på dine flotte innelgg om og fra Paris siden jeg skal reise dit neste helg. Kjenner jeg gleder meg vanvittig til å se våren i Paris, har vært der to ganger tidligere, men da i november, og det er litt forskjell. God helg, og takk for fin blogg! Mvh Astrid

koristen sa...

Fredaaag! Etter jobb reiser jeg på helgetur til venner, der skal jeg klappe katter, gå tur, strikke og feire en fin gutt som blir tenåring i dag :-) Stilen er sporty med jeans og nye bringebærrøde joggesko, neglene er rosa og lysegrønne i anledning våren.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Siri sa...

Ja, å lese bloggen din er i seg selv en glamorøs start på dagen. :-)

Deilig med fredag! Jeg har i utgangspunktet mange planer for helgen, litt for mange innså jeg nettopp da jeg fikk mail fra biblioteket om diverse bøker som hadde kommet inn, og som jeg har ventet på. Vil jo ha tid til å lese, så da tror jeg at jeg må stryke andre ting på programmet.
Men quiz med en venninne blir det i alle fall i kveld, og i morgen kveld kommer noen andre venninner på middag. Søndag hadde jeg tenkt å hive meg på Turist i egen by-opplegget, men det er det jeg nå lurer på om må vike til fordel for lesing, i parken eller i go'stolen, alt ettersom hvordan været er. Jaja, et luksusproblem å ha mye gøy å velge mellom! Og så skal vinduene pusses, ja, men ingenting gir mer vårfølelse enn det, så det er bare fint å gjøre.

God helg til alle!

Kristin sa...

God fredag og god helg alle sammen!
I helgen skal jeg på dagstur til Son for å se på blåveisene der og besøke familie. Ellers blir det mye lesing i The Goldfinch av Donna Tartt, som er enda mye bedre enn jeg håpet, og vanskelig å legge fra seg.. Jeg har tatt på fine grønne øredobber i dag, og dagens duft er Lovely.

Josefine sa...

God fredag! Min startet meget glamorøst med å sove til kl 8, og spise pannekakerester til frokost! Neglene er mintgrønne i anledning våren, ellers er antrekket casual. Planene for helga er få, men jeg ble nettopp gjort oppmerksom på at turist i egen by er nå på søndag, så det passer jo bra! :)

Stine Arkeologine sa...

Så fint bilde! Jeg har hjemmekontor i dag, været har klarnet opp og om en time blir det lunsj i skogen. Fram til det holder jeg en nokså avslappet og naturlig stil ved skrivebordet, men glamouren vil tilta betraktelig etterpå. Kjole ligger klar! Gleder meg både til kveldens glamour og til å reise til hytta i morgen tidlig. Riktig god helg til dere alle sammen. :-)

SiL sa...

Hei og god fredag!

Lever fortsatt litt på en veldig fin kulturopplevelse i går, første date med mannen på mange måneder!

Synes det er en nydelig dag, lett overskyet passer perfekt. Gleder meg over de små ting, har vært på dagens første trilletur og bare sugd inn den deilige vårlufta og sniksett på hagene og blomstene der i området rundt. Fint! Og samtidig kverner det litt rundt hva vi skal gjøre med hagen vår videre... Fint det også!

Mål for helga er å flytte og ellers prøve å gjøre noen glade og få tatt en god tur med familien...

Gode dager til dere medlesere-av-bloggen og til Glamourbibliotekaren selv!

Bliss sa...

God helg!
Jeg har akkurat kjøpt bil og kan ikke ta meg råd til å kjøpe helgeblomster på lang tid og jeg finner ingen blomster ute hos oss enda, men litt støvsuging og levende lys blir det uansett i kveld :)
Tenker jeg tar meg en tur på bruktbutikkene rundt her i morgen, har så lyst til å lage hjemmelaget etasjefat, kanskje noe som det her? http://lillehottentott.blogspot.no/2010/05/hjemmelaget-etasjefat.html

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Etter mye og tett familieliv i påska hadde jeg egentlig håpet på en fredelig helg solo, men nå blir det i stedet korseminar med flyreise og hotell. Så dagens glamour er at jeg har bevilget meg - etter å ha stått lenge i mot - netflix. Ny plan for helga er derfor å ligge i en hotellseng og se Bloodline etter mange timers synging. Ikke verst det heller.
Ønsker alle en god helg!

.mette sa...

Idag er det glamour de luxe på meg.Øredobber og kjede (hjerteformet) fra Swarowski- helt ferske. Jeg leser James Salter: Lysår og koser meg med den. I helgen skal jeg være alene og da blir det ikke TV, litt yoga, kanskje vindusvask/maling av karmer eller kanskje bare en stille helg. .mette

Anonym sa...

God helg fra sofakroken!
En seks ukers gammel sukkerklump sover på brystet mitt. Det er ultraglamorøst, særlig nå når den verste barseltiden er over.
Vil takke for fine reisereportasjer og hageinspirasjon den siste tiden, så herlig å glede seg over våren som nå er på fremmarsj.
Sol og glede!!

Maren sa...

God fredag! Jeg har litt hjemmekontor i dag, og har såklart kjole på. I kveld skal jeg på spillkveld med venner, det blir hyggelig! Ellers har jeg jobbhelg, men har akkurat begynt på ny bok som skal få litt av tiden min også. God helg!

Glamourlegen sa...

Masse fuglesang ved levering i bhg i dag, deilig sykkeltur etterpå. Planer er yoga hver dag som vanlig, ellers heng med mannen og Lille og et utdrikningslag i morgen. God fredag og god helg alle :)

Mari sa...

Min favoritt: Skrivedag på en fredag, med besøk av flaggspett og doberman i hagen. Bare godt! Og så livner det til her om noen timer. Jeg har ikke glammet meg opp stort, begrenset meg til en deilig splæsj med Musc Nomade, men i kveld skal jeg ut med venninner, og er klar for pynt. Forhåpentlig kan jeg også pynte meg med en ferdig levert studentoppgave....

Anaruh sa...

Mitt glamorøse innslag denne fredagen er fransk manikyr, kvister og blomster fra hagen i vasene, og nyvasket hår. Jeg er hjemme fra jobben grunnet en lei forkjølelse, så planen for helgen er først og fremst å bli frisk.

Ønsker alle sammen er riktig god helg!

Pernille sa...

Deilig med fredag og vår :-)
Dagen feires med kjole og fin bluse med peter pan-krage, og jeg splurget på en stor fudge latte på vei til jobb siden jeg alikevel hadde misset banen :-)
I morgen skal jeg en tur hjem til mamma med jentene mine, og søndag blir det barnebursdagen til fetteren og kusinen deres. Og forhåpentligvis masse tid ute i solen. Nydelige blomstrende kvister! Det er så fantastisk med vår; grønt og blomstrende og fuglesang overalt!

Julia sa...

Dagens startet grytidlig med en tung økt roing, men det gjør ingenting når alt spirer, kvitrer, dufter og blomstrer, og morgentåken ved soloppgang bader Oxford i enda finere postkortpanorama enn hva vi er bortskjemt med her til vanlig. Føler meg veldig heldig som har vår her allerede, og som kan tilbringe arbeidstiden nå i det fine Duke Humfreys library.
Tenker å nippe roseevin under Collegets digre magnolia, spille croquet og grille med venner i ettermiddag, se båtracet i morgen (heia marineblått!), jobbe litt og ellers nyte våren (eller "brittisk sommer" som noen velger å kalle det). Ønsker alle en riktig god helg!

petit sa...

Et lite bidrag i ren lykkerus over å ha fått en ny seng fra IKEA i hus, takket være generøs gave fra venner.

Fraværende glamour, men en dash med My Ny - DKNY hjelper litt på.

Helgen blir rolig og kanskje blir det litt mer overskudd til å fortsette på noen bøker jeg holder på med.

Inspirert av dine grener, lurer på om jeg rekker å redde noen epletrærgrener som ble skåret av.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra det våte og vindfylte nord! Her består dagens glamour av nyvasket hår og nyfilte negler, foreløpig uten lakk. Jeg dufter av Valentina og har sølvspenne med bling i håret. Mascara er det bare å glemme på regndager som denne, men leppene har et nydelig strøk rødt av ny leppestift, i det minste.

Helga byr på mye fri og mange småsysler, alt etter lyst og behov. Har lest to bøker denne uka, uplanlagt begge to, men det blir nok litt lesing i helga også. Men akkurat nå har jeg spist pannekaker, og skal dra til ei venninne aldeles straks.

God helg!

Tigram sa...

Dagen starta med skogstur før måneglad, sit i kropp og sjel enno. Etter fin arbeidsdag er det liten hyttetur med venninne og våre born. Sol og vårkjensle der eg er gjorde at hjernen min tolka ei furu til å vere ein palme;). God fredag!

Kjersti sa...

Det har vært en fin fredag. Men jeg er trøtt i kveld, så på vei inn i senga vil jeg bare si... god natt!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og fredagsrapporter! :) Det setter jeg pris på!

Populære innlegg