fredag, mai 29, 2015

Glamorøs fredagGod morgen! Endelig fredag! Her på glamourkontoret er helgestemningen på full fart inn!

Den siste uka har det virkelig gått i ett, masse hyggelige ting etter hverandre - nevnte Sverige-roadtrip med koselige kaféer, hageselskap med hele familien, vandring blant syriner på Sankthanshaugen, Mesteraften i operaen (anbefales virkelig denne gangen også - de siste årene har jeg vært mer på ballett enn opera), frokost på min gamle hangout Gram på Sagene, kvelder på verandaen, solnedgang over sjøen, fem hyggelige overnattingsgjester, ekstra fin blomstring i hagen, i det hele tatt: Mye bra. Helga fortsetter i det sosiales tegn, med to bursdagsselskaper, teaterforestilling og nok et hageselskap. 

Dagens glamoureffekter er Chanel Cristalle, hvis duft minner om en Provenceferie i mai for noen år siden, et hår helt uten kontroll (må klippe meg snart), og sol utenfor vinduet! Og naturligvis: En liten syrin i en vase på bordet. Jeg sitter her og inhalerer. 

Ha en fin fredag alle sammen, og legg for all del inn deres rapporter! Alle er velkomne, gamle som unge, kvinner som menn (og alt der i mellom), veteranlesere som nykommere. 

mvh
eders GlamourbibliotekarP.S. Denne låta ramla plutselig inn i hodet mitt nå, tror det har noe med sommerlengselen å gjøre! 


20 kommentarer:

Maja sa...

hurra for sol i Oslo! Det blir visst regn senere i dag, men jeg fikk i allefall en fin spasertur til jobb :) Resten av helga blir aktiv, skal hjelpe venninne å rydde i kolonihagen hennes, med påfølgende fest. God helg alle sammen, glamourbibliotekaren især!

trine sa...

God morgen! Så deilig å våkne til sol i Oslo! Håper det holder seg, selv om yr melder gråvær utover dagen og morgendagen. Glamouren er pysj, varm kaffe, nytt strikketøy på pinnene og en liten frøken som har oppdaget gleden i å leke litt selv - derav varm kaffe! Planen for helgen er loppis, fika med fine folk og kos med min lille familie. Kanskje jeg rekker fylle opp kjeksboksen på benken med biscotti også.

God helg, alle samme og glamourbibliotekaren især!

Anonym sa...

God fredag!
Ute skinner sola og en får igjen troen på at været skal bli varmere...
En trøndersk klimaflyktning forventer bedre av østlandsvåren, men det er vel ennå noen uker å gjøre det på.
Jeg har pyntet babyen med ny kjole. Kjører dog grungestil med langermet under kortermet jfr. over.
Selv går det i denim på denim. Fantastisk at dongeri er sånn i skuddet, kunne ikke passet en permisjonist bedre.
Ha en fin-fin helg alle lesere og sjefen sjøl.

Anonym sa...

Regn. Men jeg har nye hvite sko. Hår i hestehale og grå genser.
Duft av Marc Jacobs Daisy Dream.
God helg!

koristen sa...

Deilig med fredag selv om arbeidsuka var kort. Antrekk er jeans med søt hvit bluse, glamoureffekter fine negler og granatøredobber fra eventyrbyen Praha. Duften er Rose du Maroc fra Body Shop.

I helgen blir det besøk hos mor - jeg håper det blir vær til noen fine turer, det er bra for både kropp og sjel. Også skal jeg lese videre i "Mi briljante venninne", som er noe av det beste jeg har lest på lenge.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

koristen sa...

Deilig med fredag selv om arbeidsuka var kort. Antrekk er jeans med søt hvit bluse, glamoureffekter fine negler og granatøredobber fra eventyrbyen Praha. Duften er Rose du Maroc fra Body Shop.

I helgen blir det besøk hos mor - jeg håper det blir vær til noen fine turer, det er bra for både kropp og sjel. Også skal jeg lese videre i "Mi briljante venninne", som er noe av det beste jeg har lest på lenge.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Jeg liker å tenke torsdag kveld som en start på helga. I så måte var starten på helga helt prima, med ettermidagstur i marka og te og bok i solnedgang på balkongen.
I dag er det igjen regn og gråvær, men det blir deilig med helg likevel etter mange dager med overtidsjobbing. Skal svømme (les: dyppe meg) i fjorden i ettermiddag og spise pizza med fine folk. I morgen feirer en god venninne 40-årsdag, så da blir det fin kjole og champagne.
Dagens glamoureffekter er blått skjørt og min beste stripete genser, roseparfyme og leppesitft fra Clinique i fargen black honey.
Ønsker alle en riktig god helg!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

I dag er en Ella-dag på øret. I København har det også vært sol på morrakvisten der jeg syklet på min fine damesykkel med kurv til yoga:) Snakk om å føle seg innfødt!

Etter en dusj og en chai latte er jeg klar for arbeidsdagen som jeg håper blir rolig og fin. Etter jobb skal jeg hente ei venninne på flyplassen og så går vel helga fort med til museumsbesøk, god mat og drikke, gatevandring og andre fine ting.

Håper alle får en fin helg!

.mette sa...

Etter 4 arbeidsdager er jeg igjen klar for helg. Jeg har gått to ganger opp og ned fra 1. til 17. etg. - noe jeg har gjort hver arbeidsdag i snart 3 år. I helgen skal hytta sommeråpnes, på tross av at jeg i dag ønsket jeg hadde tatt med meg vanter på vei til jobb. Antrekk: smale, sorte, franske bukser, sort Espirit genser, beige poncho fra Cashmira og sorte ballerina med en liten hæl fra Tamaris. God helg! .mette

Randi sa...

Det regner i Trøndelag, og det passa dårlig siden jeg skal pakke bilen full av kjoler, utstillingsdokker pluss alt anna jeg trenger for helgas messe på andre sida av fjorden.
Jeg har altså arbeidshelg foran meg, men siden mannen blir med og vi skal bo på Kysthotellet på et rom med havutsikt, blir det også ganske glamorøst. Gleder meg.

Ei riktig god helg til alle <3

Elisabeth sa...

Sol, varme og nydelig vær i Bodø i dag - hurra! Dette er virkelig en glamorøs fredag, selv om jeg våknet litt vel tidlig av et pressluftbor som sprenger seg ned i en stein ca fire meter fra soveromsvinduet mitt... (Vinduet var lukket, riktignok, men naboen var tidlig på'n med arbeidet sitt i dag!)

Husvasken ble tatt i går, og jeg har fri i dag, hvilket er glamorøst i seg selv. Etter dusj og nyvaska hår er det godt å gå i jeans, joggesko og tunika + lett cardigan når jeg litt senere utpå skal dra med hunden til veterinæren for å få vaksinert ham. I kveld skal jeg ut og drikke øl med ei venninne jeg har hatt siden 1990, og det gleder jeg meg veldig til. Parfymeflaska fra Valentina er tom (!) og skal erstattes over helga, men akkurat i dag tar jeg heller i bruk en gammel fra Crabtree&Evelyn. Helga skal forøvrig tilbringes utendørs på lørdag, mens søndagen fortsatt er nesten helt uten planer.

God helg, alle sammen!

Anna sa...

God fredag! Ny frisyre er min superglamoureffekt i dag - utrolig kjekt med noe nytt. For helgen håper jeg på en tur på biblioteket for å finne nye høytlesningsbøker til 5 åringen. Det er så kjekt nå når hun er blitt så stor at vi kan lese bøker med mye tekst. Så mye spennende å velge i! Ellers få planer. Håper på litt sol så vi kan fortsette hagearbeidet som er blitt utsatt og utsatt. Ikke engang syrinene er begynt å blomstre på skyggesiden i Bergen - jeg velger meg Juni.

Stine Arkeologine sa...

God fredags formiddag! Jeg jobber intenst som skrivebordsarkeolog for tiden og må snart selv graves ut av bokstablene for å se dagens lys! Men arbeid kan være fint når man har havnet på rett hylle, og snart er det helg her også. Regnet plasker ned, så jeg har på min glade, røde og hvite regnkåpe, håret er praktisk i hestehale og på føttene er det støvler ute, ullsokker inne. Likevel ikke helt uten fredagsglamour: jeg tok meg tid til sminke, parfyme ("Roma" på en kald regnværsdag) og har på en ny ring med blomster på. Og jeg snek meg ut på bokloppemarked i lunsjen. Jeg liker mest bøker som ikke leses av så mange lenger tydeligvis, så jeg finner alltid de fineste skatter til en latterlig billig penge, O lykke!! :-)

Riktig god helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

...og rød leppestift i regnet! Noe har man jo lært. ;-)

Ingerid sa...

God fredag! Glamouren er på topp her etter at avhandlingen ble levert onsdag. Nå er jeg på vei hjem fra universitetet. Bagasjen er full av nye klær - innspurt med avhandling gir ikke mye tid til å kjøpe klær. Jeg holder ellers en høyere glamourprofil enn vanlig med knallrosa leppestift og - neglelakk. Har hatt hotellfrokost og god kaffe på Pret a Manger. Men det beste og mest glamorøse blir som alltid å komme hjem til familien. God helg til alle, og særlig til Glamourbibliotekarena

Oda sa...

God glamourøs fredag! På trass av(eller kanskje på grunn av) å vere i ei pressande periode med mykje eksamensarbeid har eg fått pynta meg med raud lebestift og min yndlingsstripa genser som eg kjøpte av ei syerske i Budapest for nokre år tilbake. Dagen skal brukast først ein liten time på min ydlingskafé før resten av dagen nok blir brukt til oppgåveskriving. Dagen byrja dog herlig med ei god yogaøkt og påfølgande frukost saman med ein god kompis, så ein kan god seie at denne glamourøse fredagen har eg brukt for alt den er verdt i ei altfor travel kvardag. Jo, så har eg hørt mykje på den plata Skogenes Sang som In the Country og Frida Ånnevik har laga saman i dag. Den er berre så himla vakker!

Line sa...

Ettermiddagen i dag er foreløpig uten store planer, bortsett fra litt utearbeid. Vannplantene mine som har stått i kjelleren over vinteren i diverse vannbeholdere kom opp fra kjelleren for et par dager siden, men jeg må legge steinene til rette på toppen før jeg plasserer dem i dammen igjen, den står allerede med rislende vann fra en liten fontene. jeg har et håp om at det blir oppholdsvær nok i helga til at jeg kan sitte ved dammen og lese en stund. Jeg har også annet utearbeid i vente, jeg skal kjøre ved med sittegressklipper og henger fra en vedstabel til vedskjulet. Den ryggingen med henger altså! Skal få det til til slutt. Foreløpig løser jeg problemet med å rygge den så nær jeg klarer og så løfter jeg den på plass etterpå før jeg fyller i ved. I morgen skal vi på tur med barneklubben, det blir koselig, Ellers er det en sånn fin helg der vi tar det som kommer, etter mange organiserte helger er det akkurat det jeg vil ha. God helg til alle, spesielt til Glamourbibliotekaren

togpiken sa...

Ah! Fredag ettermiddag og jeg toger hjem til kjæresten min og det lille huset i den smale brosteinsbelagte gaten som endelig er vårt. Ofte er jeg knust når fredag ettermiddag kommer, men i dag har jeg fått avsluttet en ellers krevende arbeidsuke på en overraskende god måte. Med meg hjem har jeg nydelige skjøre rosa pelargonia som skal supplere stemorsblomster og ranunkler som allerede blomstrer pent utenfor huset. I sekken har jeg en flaske rødvin fra vinlotteriet. Blomster+vin=luksus! Helgen byr på en god blanding av oppussing, kjærestekos, besøk av og lek med nydelige små tantebarn, restaurantbesøk med gode venner...I det hele tatt :) Akkurat nå bobler fredagslykken i hele kroppen! God helg alle sammen :)

fivrelden sa...

Fredag og jeg er trett etter arbeidsuka. Sitter i hagen med te og tenker at jeg er heldig som får være i en slik vakker hage :)

HildeSofie sa...

Ahh, fredag! Glamouren begynte i går, med bobler og tapas på Champagneria i Mathallen, for å feire at jeg til høsten begynner i ny og spennende jobb. Jeg er litt skrekkslagen, men veldig fornøyd.

Planer for helgen: I kveld blir det seriemaraton (alt jeg er i stand til etter titimers dag med jobb/reise til jobb). I morgen og søndag må jeg nok jobbe litt innimellom, siden jeg de siste to ukene har hatt tankene på jobbintervju osv. Det går litt ut over effektiviteten, gitt! Ellers så blir det nok litt lesing, en tur i marka og kanskje treffe en gammel venninne på kafe. Akkurat passe med planer!

God helg til alle :)

Populære innlegg