tirsdag, mai 05, 2015

Tusen tusen takk!


Tusen millioner takk for alle de kjempefine meldingene dere la igjen i forbindelse med bloggens tiårsdag i går! Så hyggelig det er å høre fra dere, og så fint det er å lese hva dere synes, hvorfor dere henger med og hvor lenge dere har vært lesere! Jeg setter virkelig pris på hver eneste en, og skal forsøke å få svart på alle om ikke altfor lang tid. 

Håper dere har fine mai-dager selv om det sikkert er kaldt mange steder - her i hovedstaden er det regn i dag, men det gjør ingenting. Jeg har jobbet med renessanse-lutt-musikk og deretter drukket te med ei venninne jeg ikke har møtt på lenge, og nå sitter jeg her hjemme og hører på Chopin (den beste regnmusikken!) og skal lese litt. Og drikke mer te. Og rydde litt. 

Ha en god kveld alle sammen, og igjen: Tusen takk for alle hilsener, jeg blir så glad!


6 kommentarer:

Glamoursjefen sa...

Hei. Jeg rakk ikke innom bloggen i går, så jeg gratulerer i dag. Liker svært godt både profilen din med alt det du fokuserer på av livets goder med en god porsjon nøkternhet og livsglede. I tillegg også den litt anonyme stilen du har med å være personlig, men ikke privat. Du har gledet mange med meg oppgjennom årene. Det er kanskje fristende å tjene penger på en blogg, men synes det står stor respekt av å takke nei.

Jeg vet godt hvem du er ;), men tenker at du fortjener den anonymitet på nettet som du ønsker. Og håper at du fortsetter med bloggen din i mange, mange år fremover.

Lykke til videre.

Maja sa...

Jeg rakk heller ikke innom på selve bursdagen, men vil uansett prise denne bloggen her og nå! Jeg har fulgt den i mange år, husker ikke helt hvor lenge, men leste i allefall om den i et eller annet dameblad for evigheter siden. Det tok noen år før jeg begynte å kommentere, men nå føler jeg meg som en del av fellesskapet her og det er hyggelig! Så og si alt du skriver om faller i smak hos meg, hehe, så dette er definitivt min yndlingsblogg. Håper du fortsetter i mange år til! Gratulerer med jubileet!

fivrelden sa...

Vi trenger regnværet også. På arbeid er det ekstra hyggelig når folk kommer inn fra regnet og mykner opp mens de ser bøkene og kjenner varmen krype frem :)

Ragnhild sa...

Regn og Chopin, en av mange fine ting du har lært oss gjennom disse blogg-årene :) ha en fin kveld!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamoursjefen: Tusen takk! Fint å høre at bloggen og profilen slår an, synes det er viktig å skape en motvekt til alt jaget ellers i mediebildet. Lover å fortsette å blogge! Takk for hyggelig hilsen.

Maja: Tusen takk for det! Glad for å høre at du føler deg som en del av fellesskapet her, det håper jeg alle lesere gjør! Stolt over å lage noens yndlingsblogg er jeg også! Takk for fine ord.

Fivrelden: Regnet er en venn!

Ragnhild: Ja, regn og Chopin hører sammen, det har jeg jo messet om i alle år. :)

glow sa...

Hallo! Gratulerer med ti år! Denne kommentaren kommer litt sent, og det beklager jeg. Men sjekker på mobil og da er det knotete å kommentere mye :( jeg må også takke for veldig veldig fin blogg. Jeg titter innom hver dag og setter alltid pris på nye innlegg. For min del tror jeg begeistringen kommer av at interessene dine i stor grad matcher mine egne. De tingene du skriver om er i stor grad ting jeg bruker som belønning i mitt eget liv (te, bøker, reise, musikk osv). Å lese så godt om de tingene blir som en belønning i seg selv. Jeg føler at du inspirer meg til mye. Du har vekket frem både mye (rusten) leseglede, så vel som god formidling av hvordan man kan distansere seg fra prestasjonssamfunnet. Jeg vil takke deg for en glimrende glamorøs blogg. Den gjør hverdagen min finere, både i hyggen jeg får av å lese, og i inspirasjonen du gir meg!
Tusen tusen takk, kjære glamorbibliotekkar :D

Populære innlegg