tirsdag, juni 30, 2015

Bryllupsdag


I dag har vi bryllupsdag! For ni år siden feiret vi med et heidundrende kalas på den da splitter nyoppussede Ekebergrestauranten - i musikkens tegn! Takket være en vennegjeng bestående av svært mange musikere, samt musikere i familien, hadde vi opptredener av seks ulike ensembler i alt fra gammeldans og Sinatraswing til a cappella-vokalgruppe og Stevie Wonder-band. Moro! Og helt i vår ånd. Bach var selvfølgelig også til stede, hans musikk fikk æresplass under vielsen. Det var strålende sol fra morgen til kveld, og jeg, som hadde glemt solkrem, ble solbrent (jeg glemte nesten å sminke meg også, rakk såvidt bittelitt akkurat da sjåføren ringte på døra). 

En svært liten sneak peek på brudekjolen min får dere herved - og buketten, som mamma laget av lyng fra skogen hjemme + myrull fra fjellet. Jeg stakk nesen nedi rett som det var og det luktet godt - og minnet om myk kattepels. På bildet over tror jeg vi ankommer Tinghuset. 

Kjolen er sydd etter et mønster fra en nettbutikk som spesialiserte seg innen Jane Austen-kjolemodeller, stoffet fant jeg på en stoffbutikk på Grønland, båndene ligeså, og i ryggen er det små perlemorsknapper etter min kjære farmor som var sydame og hadde elsket denne kjolen - hun sydde blomstrete nattkjoler i Austen-stil med høyt liv og små puffermer til meg da jeg var liten!


13 kommentarer:

Mina sa...

Jeg skulle så gjerne ønske at vi fikk se resten av bildet! Du ser så uendelig vakker ut!

Mammadamen sa...

Gratulerer med bryllupsdag, Glamourbibliotekaren! Så fantastisk fin dagen deres høres ut!

Hermia sa...

Stort grattis på bröllopsdagen!

Anonym sa...

Gratulerer med bryllupsdagen!

.mette sa...

Gratulerer med bryllupsdag. Så artig med kjole og blomster utenfor det helt vanlige. Kanskje du kan invitere oss lesere til å fortelle hva vi hadde på oss på bryllupsdagen? Jeg digger at du ikke viser "hele deg"! Det gir hele bloggen et slør av mystikk:-) .mette

Ulla-Britt sa...

Nydelig! Hjertelig til lykke!

Ova sa...

Så nydelig et bilde av dere i finstasen. Skjønne er dere:) Gratulerer så mye med bryllupsdagen!

Eli sa...


Gratulerer med bryllupsdagen, en fantastisk fin dag vi aldri glemmer!

fivrelden sa...

Gratulerer med dagen og takk fordi du deler :)

Anonym sa...

Gratulerer! Det lyser virkelig lykke fra smilet ditt:-).

Glamourgenetikeren sa...

Gratulerer med bryllupsdag! Nydelig bilde. Enig i at det lyser glede og lykke av smilet ditt.

Anonym sa...

Gratulerer med bryllupsdagen :) Du ser virkelig lykkelig ut. På en enkel, naturlig måte. Nyt sommeren i vakre Paris. Vh Astrid

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk alle sammen! Det var en veldig, veldig fin og minneverdig dag! Og vi har hatt en super feiring i Paris :)

Populære innlegg