fredag, juni 05, 2015

Glamorøs fredag


God morgen! Det er fredag igjen, sola skinner i hovedstaden og jeg har hjemmekontor. Arbeidsdagen startet tidlig, men en liten frokostpause ute i morgensola tok jeg meg. Samt en rusletur i hagen for å plukke en duftbombe av en bukett bestående av syriner, lavendel og mynte! Senere skal jeg stikke borti gata til bakeren og kjøpe ferske croissanter til lunsj! Dessuten har jeg tenkt å sjekke hvor langt ut i hagen det trådløse nettet rekker.. hjemmekontor under morelltreet er planen! (Eller i hengekøya...)

Teen er fra New York (Dean & Deluca Earl Grey), og parfymen (Creed Vetiver) minner om da vi var i Cannes under filmfestivalen et år. Dessuten har jeg jord under neglene! Og jammen blir det atter en aktiv helg, med overnattingsgjester, konsert, og en svipptur til et bursdagsselskap i Nord-Norge.

Ha en fin fredag, kjære lesere! Legg igjen rapporter, er dere snille!

P.S. JA, det trådløse nettverket rekker til under morelltreet! 

21 kommentarer:

Agnethe sa...

God fredag, Glamourbibliotekar og alle andre!
Det er fantastisk å kjenne solen strømme inn vinduet her jeg sitter og har hjemmekontor jeg også :) Karaktersensur på studentoppgaver er dagens gjøremål; det kan bli litt ensformig, så jeg må nok unne meg noen kaffe- og matpauser ute i sola. P2 er ved min side og en stor hvit stemorsblomst lyser opp utenfor vinduet.
I ettermiddag blir det hyggelig besøk og pizzabaking. Ikveld tror jeg det blir netflix sammen med mannen.

Endelig sol!

fivrelden sa...

God helg, alle. Jeg har vært noen dager på opplæring i ny jobb, og skal lese Kat & Klass-boken - en innføring i katalogisering, klassifikasjon og emneordsetting for skolebibliotekarer når jeg kommer hjem fra praksis i ettermiddag. Ellers håper jeg å sitte noen timer i hagen med en kopp te og besvare bloggkommentarer fra dagene jeg har vært vekk i kveld :)

Dahlia sa...

God fredag!
Sitter på kjellerkontoret i dag, men skal snart bevege meg ut på terrassen og se om jeg kan jobbe konsentrert der. Lett å bli distrahert av hagen, som er vår på andre året. Til nå i år er det kommet ruteliljer, krokus, perleblomster og tulipaner. Jeg har røsket opp i et gammelt bed der ingenting vokste (det viste seg å være en søppeldynge under overflaten). Nå stråler det både fra forglemmegei og løytnantshjerte. Og jeg har plantet ridderspore, valmue og solhatt som jeg gleder meg til kommer opp. Det kribler i fingrene, det er så gøy med hage!

God helg til alle.

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Den personlige, dvs. utvendige, glamouren er litt på sparebluss i dag pga lite søvn, kløende øyne og hverken sminke, parfyme eller antrekk verdt å nevne. I ettermiddag går imidlertid turen til min brors tre-dager-til-ende-førtiårsfeiring, med flust av slekt og venner, god mat og hjemmebrygget øl. Familiebandet skal spille og diverse andre av min brors bandkonstellasjoner opp igjennom åra skal også spille. Det blir stor stemning og garantert hyggefaktor for folk fra åtte måneder til ca åtti år. Gleder meg veldig!
Ønsker alle en riktig god helg!

Annapanna sa...

Virkelig glamorøs fredag i Bergen! Ble vekket kvart på seks, men hva gjør vel det når solen skinner inn vinduet!! Ble inspirert til å både sminke meg, og bruke mer enn 10 sekunder på å finne antrekk. Helgen skal brukes til hagearbeid, lørdagskveld med venner og spill (og oppspilte barn som ikke vil legge seg, det hører jo med på overnattingsbesøk :-) og søndag skal jeg på konsert med Leif Ove Andsnes i Grieghallen - DET gleder jeg meg veldig til!

Josefine sa...

God fredag! Jeg er ferdig med at som heter eksamen, og har sommerferie nå! Deilig! I dag har jeg tenkt å leke meg med symaskina som jeg fikk til jul, og fikse litt på noen av sommerkjolene mine som sårt trenger litt hjelp. Også skal jeg gå meg en tur ute i sola. I morgen blir det korøvelse og en utdrikningslagsmiddag, og på søndag er det endelig korkonsert! Den tror jeg hadde falt i smak hos deg, for temaet er pop gjennom 8 tiår. Gleder meg veldig, samboeren min skal spille trompet på Steve Wonder sin Signed, sealed, delivered så det blir gøy! :)

Maren sa...

Hurra for fredag! Sola skinner og jeg er glad. I dag skal jeg treffe ei venninne,lese, gå tur i sola og pakke til morgendagens biltur og bryllup. Dette blir ei fin helg! Mine glamorøse effekter i dag er kjole, kinasko og favorittparfymen fra Lancome. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Det øverste bildet av Audrey har jeg sett før, det er så fint! Her er det nok en intensiv arbeidsdag med mange oppgaver før det blir helg. Men jeg er omgitt av bøker, det jeg jobber med er interessant og jeg har en stor termos med te ved siden av, så jeg har det i grunnen ganske fint her mens fingrene springer over tastaturet og tankene prøver å holde følge. Stilen er preget av hensyn til å holde varmen inne og regnet ute (dongeribukse, støvler, ullgenser og hestehale), men jeg har tatt på dinglende øredobber og satt en heggblomst i hestehalen som parfyme (tips: heggen bevarer den gode duften hvis du bare tar blomsten, ikke noe av kvisten/barken!). Bare fem timer igjen, så er det helg, hurra!

God glamorøs fredag og helg til dere alle! :-)

Synne sa...

Å, dette både ser og høres herlig ut! Kos deg i dag!
Det føles som at sommeren endelig er her, og det gjør denne fredagen glamorøs i utgangspunktet - og så har jeg bursdag! Jeg er en skikkelig fødselsdagsentusiast, så jeg er i strålende humør og har tatt på meg en grønn, prikkete vintagekjole som jeg er veldig glad i. Med rød leppestift til er jeg klar for alt! Planlegger å jobbe litt her hjemme, men først og fremst skal jeg kose meg, og det blir nok lesning i sola og en is etterhvert. I kveld står det bakgårdsfest på planen. Hurra for fredag og bursdag og livet, hoho!
Jeg ønsker alle ei god og glamorøs helg!

Frk Barcode sa...

Til tross for at dette ikke heller ble dagen da jeg kunne legge vekk hanskene på sykkelturen ned til jobb (i juni!!), er det veldig deilig at det er fredag! Jeg er vel ca like hverdagsglamorøs som vanlig i sort kjole og pumps, men har nylakkerte, røde negler. Planlegger å dra tidlig fra jobb i dag, og det er jo ganske glamorøst i seg selv. I kveld skal jeg i bokklubb og i morgen i bryllup, så jeg tror det blir en riktig fin helg! God helg til alle sammen når den tid kommer :)

Ine sa...

Jeg jobber også hjemmefra i dag. Det er fint, med åpen balkongdør, sjokoladekjeks til formiddagskaffen og pauser med strikketøy. Jeg er svært avslappet kledd i dag, men med trikotkjole, prikkete tigths og en tynn ullgenser føler jeg meg ganske fin likevel! Riktig god fredag alle sammen!

.mette sa...

Aloha! Min arbeidsplass skal ha sommerfest i dag og etter pyntingen å dømme blir det en sydhavsinspirert fest. Det mefører at jeg klør i hendene etter å pynte meg med en blomsterkrans - men uniformpolitiet sier nei. Jeg får vente til etter kl 1600 - da braker det løs. Solen skinner og det er helg, da er jeg fornøyd. Strålende helg til alle der ute! .mette

Anonym sa...

God fredag fra kontoret, som badet i sol da jeg kom i dag tidlig. Har dog måttet trekke ned persiennene på det ene vinduet for ikke å bli blendet av sollys, dessverre.
Jeg har kjole og barbeinte føtter i toms-sko, korallfargete negler og et fint armbånd, men droppet sminke. Gleder meg til dagens arbeidsøkt er over og vi kan tenne opp grillen hjemme og ungene kan løpe barbeint rundt. I bakgården vår er syrinduften intens og rhododendronen har fått små knopper, o, fryd!
Ha en fin helg alle sammen.
Lotta

Anonym sa...

Jeg har en glamorøs kosestund på jobb med nydelig, god kaffe og et lite stykke prinsessekake ved PCen. Herlig med litt alenetid etter 2 1/2 time i møte. Helgen vil trolig bestå av anskaffelse av et nytt par joggesko som jeg sårt trenger, og putekasse til terrassen. Ikke så glamorøst i utgangspunktet, men det skal nok være mulig å glamorisere det en smule, ihvertfall. Takk for en blogg som gir meg mye glede.

Regnboge sa...

God fredag! Glamouren denne dagen har vore å fare innom ei blomeforretning og kjøpe ein bukett med roser og liljer (i gåve til ei som fortener det), og å hengje eit tekoppsmykke om halsen.

Randi sa...

Ah.
Da har jeg fått avgårde en stor konvolutt med tegninger til nye trykkrammer som jeg rågleder meg til å ta i bruk.
Gullbusken (?) gløder i sola som nettopp kom fram, de lilla syrinene dufter, og peonen må følges med minutt for minutt for nå er det like før.
HELG! Lykke! Tar gjerne imot litt sommer også :-)

Ei riktig god helg ønskes alle!

Anonym sa...

Snakk om flaks for valg av dag for avspasering! Sol her i Bærum, som varmer godt. Først noen praktiske gjøremål, men deretter bare kos; sitte i hagen med god bok, deretter løpetur i skogen for så å bli invitert til kaffe på terrassen til venninne. Da ble kortermet silkebluse dagens glamoureffekt. I kveld er det konsert, så en fantastisk dag!

God helg!

-lutt

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Dagen startet uglamorøst tidlig med å stå opp kl 05, men til gjengjeld brakte morgentimene meg fra regn til sommer, og fra Bodø til Oslo! Jeg har gått i kjole, duftet av Valentina, hatt mascara fra Max Factor og leppestift fra Mac mens jeg møtte ei venninne jeg ikke har sett på fem år, og deretter et kjært familiemedlem. Stor stas!

Nå er jeg installert på hotell på Gardermoen og skal være her resten av helga. På veien fikk jeg brukt et gavekort på ARK Byporten, og med det sikret jeg meg hele innsirklinger-trilogien til Carl Frode Tiller. Hurra - da er den nærmeste sommerlektyren definitivt på plass :)

God helg, alle sammen!

Marta sa...

Dei siste dagane har vore rare og innhaldsrike. I dag kom endeleg sommaren innom,hurra! Eg har sagt opp hybelen min, sidan eg og ei veninne takka ja til ei anna leilegheit i går, eksamenskarakterane byrjar å tikka inn, og i går åt eg særs mange marsmallows og spelte kinasjakk.
No sit eg på biblioteket på slutten av den siste jobbvakta denne veka - verkar som dei fleste studentane har tatt helg, for det er heilt stille her no. Kjennes akkurat passe glomorøst med sola i nakken og eit smykke rundt halsen.
Resten av helga vert for det meste kos + ein del rydding og vasking.
God helg, alle saman!

Anna Lovinda sa...

Ah, ikke verst å komme frem etter en kronglete reise, og finne pysjamasen liggende under dyna fra sist man var gjest her for en uke siden. Syriner og kaprifol i vaser på nattbordet.
God helg alle sammen!

Tigram sa...

Etter ein rik arbeidsdag kom tida for vårlege skogsstiar. Glamorøst med nye terrengsko. No ventar fiskesuppe med mine kjære. God helg!

Populære innlegg