fredag, juli 17, 2015

Glamorøs fredag

 


Glamorøs fredag til fjells! Sauer og frisk luft og te og varm vedovn. Dagens duft: Clarins Eau Dynamisante. Dagens bok: "Sommeren som var annerledes" av Disa Netterström-Jonsson. Nå skal jeg lese siste nytt fra ukeblader fra tidlig 80-tall. 

Deres tur! Kom med fredagsrapportene deres, alle er velkomne!

Mvh eders Glamourbibliotekar.6 kommentarer:

koristen sa...

Åååh, ble nesten litt misunnelig på den benken på det øverste bildet. Tenk å drikke kaffe på den og se utover det fine landskapet :-) Men bare nesten, for i Oslo skinner sola og det er fredag her også! Jeg har flagrende, batikkmønstret kjole med matchende øredobber og svarte tights, og har akkurat nytt en deilig vegetarlunsj på terrassen. Det går an å være på jobb da. Etterpå er det utendørs middag med venninner, og i helgen blir det blant annet et besøk til kunst og mat på Jeløya. God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse :-)

Randi sa...

Enig! Den benken i det landskapet var fristende fin!
Her er den ytre glamouren totalt fraværende siden jeg er iført arbeidsklær med malingsflekker. Men jeg er strålende fornøyd med det sålenge trykkinga går så bra at jeg glemmer alt anna. Flyt = lykke :-)
Ingen andre planer for helga enn å jobbe videre og ta pauser i sola om den kommer fram, lage noe god mat, drikke litt god vin, prate med foreldre og mann og klappe på kattene, både den adopterte og den som nylig har bestemt seg for at vi skal være fosterforeldre mens familien hans er på ferie. Og hvis været blir bra skal jeg sitte ute til langt på kveld, tenne masse lys og lese litt og ellers bare glane ut i lufta og opp i trærne.
God helg til Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere <3

HildeSofie sa...

God glamorøs feriefredag! Etter tre nydelige ferieuker på Sørlandet (og litt i Sverige) begynner batteriene å bli fulladet og klar for en superhektisk sensommer og høst.
Den siste uken har det skjedd noe omtrent hver eneste dag, så i kveld blir det slaraffenliv hjemme, med god mat (og jordbær!) og House of Cards, som vi nettopp har startet på.

Glamouren ivaretas av nylakkerte negler, og duften er dels Chanel Noir og dels YSL Homme, som jeg snek meg til en sprut av i morges, hihi.

Morgendagen blir antankelig ganske lik dagen i dag, og søndag pakker jeg kofferten og vender nesa mot hovedstaden igjen, etter tre uker borte, med hodet fullt av gode minner :)

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Fredagen har vært tilbrakt hjemme i vårt eget hus etter mye tid borte de siste tre ukene, og det har vært godt! Stilen er så sommerglamorøs som det kan bli med flagrende skjørt, sommerbrune legger, håret i hestehale og neglelakk i en farge som heter "Melon". Nå skal dagen rundes av med en episode "Lonesome Dove", ennå med verandadøra åpen og lukten av nyklippet gress inn i stua. Sommer er westerntid for meg av en eller annen grunn (kanskje fordi barndommens somre i stor grad ble tilbrakt ute med hjemmelaget bue og fjær i håret a la Sølvpilen og Månestråle, med familiens blå firemannstelt som leirplass og skumle blekansikter lurende bak hvert hushjørne..? Gode sommerminner i alle fall!).

Riktig god helg til dere alle, hvor dere enn befinner dere akkurat nå! :-)

Elisabeth sa...

Åh! Jeg glemte hele glamourfredagen i går, og må rapportere på etterskudd! Egentlig var dagen ikke så glamorøs - gråvær og regn satte sitt preg på dagen. Men jeg hadde i det minste veldig rosa, nylakkerte negler (Essie: The girls are out) der jeg tuslet i regnet med to hunder. Det var også hyggelig å våkne, ettersom jeg var på overnattingsbesøk hos ei venninne utenfor byen. Ellers? Regnværssysler. Strikking, husarbeid, musikk, film på laptop.

Helga skal brukes dels hjemme, dels utendørs. Tror de blir bra! Har nettopp lest ferdig den første Innsirkling-boka og begynt på den andre, så det blir definitivt mer lesing også. God helg, alle sammen!

.mette sa...

Fredagsrapport en mandag på etterskudd fra meg. Jobbet litt kortere dag enn vanlig og dro på hytta. Hytta er vårt paradis selvom den er liten, upraktisk - ja nesten falleferdig. All tid tilbringes ute - regner det har vi et tak vi kan sitte under.Tomta er ikke stor - men det er stas å skue utover de få kvadratmeterne og vite at dette stykke Norge - det er vårt! Her er det langsomtid som gjelder. Ingen oppvaskmaskin, ingen vaskemaskin, dusj i vedskjulet, våkner til fuglekvitter og tar kaffen på trammen. Dette er nok ikke glamour - men det er livet!!! .mette

Populære innlegg