fredag, juli 24, 2015

Glamorøs fredagGod formiddag! Det er fredag! Selv i ferien er det noe ekstra med fredager, og god grunn til å gjøre dem ekstra glamorøse. Her hjemme i helårs-sommarstugan har de siste dagene gått med til å sanke D-vitaminer ute i hagen, antrekket er bikini og stråhatt (og solfaktor 30), min mann baker brød og lager mojito-aktige (alkoholfri!) forfriskninger til oss, og det er virkelig Sommerferie med stor S! I dag blir det nok en dukkert i sjøen. Dagens duft er Cacharel Amor Amor, tærne prydes av IsaDora Milkshake og fingerneglene er ferskenfarget av Korres Peach Cream. Jeg skal begynne på ny bok i dag, og lider litt av valgets kvaler akkurat nå. 

Så kan man jo kjenne litt på hvor bra man har det, og gjøre noe for dem som ikke har det så bra. Jeg har akkurat blitt SMS-livredder hos Unicef, og oppfordrer dere alle til å bli det. Jeg har støttet Unicef i mange år, men dette er nok den enkleste måten å gjøre det på - det er virkelig ingen grunn til å la være. Send kodeordet LIV til 2040, så bidrar du med 40 kroner i måneden til å redde livet til barn som har fått lungebetennelse. 

Ha en fin dag, kjære lesere, og jeg håper dere melder den inn her i kommentarfeltet! Fredagsrapporter mottas som vanlig med takk - forrige fredag var det ny bunnrekord i antall rapporter, haha! Jeg tar det som et godt tegn, nemlig at dere nyter livet langt unna datamaskiner! Husk imidlertid at alle er velkomne til å skrive om sine fredager her i kommentarfeltet, og jo flere som rapporterer, jo lettere er det for alle å bli inspirerte til å sette en spiss på dagen. The more the merrier! 

Og apropos, her er litt teknisk info: jeg har endret designet på bloggen og tilpasset den smarttelefoner nå, så det blir enklere å kommentere - gi gjerne lyd om hva dere synes! 

Ciao!

mvh eders Glamourbibliotekar. Fra gårsdagens spontane solnedgangspiknik

14 kommentarer:

Eva sa...

Endelig fredag og ferie, yippi! Tre uker med herlig fri foran meg, bursdagsselskapshelg hos bestevenninne på hytta til foreldrene hennes, nå bør det bli sol! Trenger litt input før studiene begynner igjen merker jeg. P.s. Veldig mye lettere å kommentere fra smartphone nå, takk! :-)

HildeSofie sa...

Hurra for fredag og hjemmekontor!
Jeg er foreløpig enkelt og behagelig antrukket i shorts og en tyvlånt trøye fra kjæresten og håret til alle kanter. Dagen startet rolig med frokost, te og Morgenbladet, og nå pusler jeg meg gjennom dagens oppgaver, en etter en.

I ettermiddag blir det litt rengjøring av leiligheten (utrolig hvor mye støv som kan samle seg når den står ubrukt i sommerferien!). Deretter er det tid for pizza med spinat og pesto, et glass vin og Doku-sommer på NRK nett-tv.

Resten av helgen blir rolig, det er meldt regn, og jeg håper det bare kommer ovenfra, sånn at jeg kan ha vinduet i stua helt åpent, og sitte innenfor med tekopp og bok!

koristen sa...

Fredag og siste arbeidsdag før to deilige ferieuker! Kofferten står pakket og klar, etter jobb går turen nordover for å besøke en venninne i Finnmark. Deilige naturopplevelser, god mat og drikke, masse sang og musikk, sauna med tilhørende bad i Pasvikelva - jeg gleder meg :-)

Antrekket er jeans, rosa bluse og sandaler, neglene er knallblå og smilet går nesten rundt.

God helg, ferie og sommer til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse! Det hørts forresten veldig fint ut med solnedgangspiknik!

.mette sa...

God formiddag. Solen skinner og ja - fredag! Glam: blanke fine negler og håret i svinekam (mente vi sa svinerygg da jeg var ung... men piff paff). Idag skal jeg ha kort dag, handle masse fine råvarer til god salat og kanskje et glass rose til maten. Helgen skal brukes til dugnad hos andre og dugnad hos oss på hytta vår. Skuffer og skap trengs en gjennomgang - noe skal gis til en stiftelse (for rusmisbrukere) der vi har hytta, noe skal til gjenbruk hos Fretex og noe skal vi bruke i vår nye hytte som vi håper er på plass neste år. Da er det bare å si - god helg og takk for fin blogg. .mette

fivrelden sa...

God fredag. I kveld er det jul i juli som er et konsept en venn av meg har innført. Jeg gleder meg :)

Trude sa...

God fredag fra et hett Barcelona! Snart 4 uker med hetebølge og jeg kjenner at frisk, norsk luft hadde vært deilig nå.

I dag har jeg egentlig bare én glamourfaktor; 3 timer igjen til 3 ukers sommerferie! Huhei som jeg gleder meg. Det blir først 1 1/2 uke hjemme, stulle i hagen, gå på stranda, lese, male noen vegger på huset, være turist i Barcelona og besøke museer (noe jeg aldri rekker). Deretter bærer det mot Wales og så sør-england (Cornwall) - gleder meg sånn!

Men i dag blir det avslapping, sofakos, bok og sikkert litt TV :)

God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø, blåsebyen som akkurat i dag faktisk ikke har så mye vind. Her startet fredagsglamouren en snau time etter midnatt, med spontant overnattingsbesøk av ei venninne, hennes venninne og en hund. Jeg bakte brød i natt, så i dag startet vi dagen med ferske brød og god te. Kjentes veldig glamorøst. Jeg har rosa tånegler (Essie: The girls are out), sorte vipper (max factor) og foreløpig er antrekket litt treningspreget, siden jeg skal ut på tur med hunden. Senere i dag blir det kjole når jeg skal ut og møte noen nye folk, som er venners venner på gjennomreise her. Sosial sommer, altså.

Forøvrig skal helga brukes til å komme enda mer inn i Innsirkling 2 av Tiller, og så skal jeg gjøre unna noen arbeidsoppgaver relatert til kursforberedelser for et kurs jeg skal på i september.

God glamorøs fredag, alle som en!

Stine Arkeologine sa...

Så bra at det nå blir lettere å kommentere fra mobilen! :-) Jeg er tilbake på jobb, så her føles det veldig glamorøst med fredag. Dagen startet med en liten tur i skogen, der det er nesten underlig stille nå i juli. Utenom hakkespettene og duene har fuglene tatt fellesferie, og alt er bare grønt, dovent og taust, og godt å være i. Etterpå var det bare å kaste seg over bøkene, men da sola etterhvert tittet fram ble de flyttet fra kontoret til en benk utenfor. (Slike grep må man bare ta når sommeren består av en endeløs rekke regnbyger avbrutt av korte stunder med sol!). Håret er nyfarget, beina stikker ennå feriebrune fram under skjørtet, neglene er lakkert med vannmelonrød, parfymen (med det ultrateite navnet "Womanity") lukter sommer og sjø, og jeg gleder meg til helga! God glamorøs fredag til dere alle! :-)

barnebibliotekaren sa...

Etter nesten en uke tilbake på jobb føles det ekstra glamorøst at det faktisk er helg :-)
Jeg har nylakkerte grønne tånegler, grønt og blått silkeskjørt og kortklippet hår, og dufter av ck one summer.
Helgen blir stille og rolig,- i morgen skal kjæresten avgårde på fotballkamp, så da blir det hjemmekino for meg og 12-åringen. Vi skal se den svenske Cirkeln og kanskje et par episoder Doctor Who, spise popcorn og sjokolade og kose oss sammen. Det blir fint.
God glamorøs fredag til alle,- nyt sommeren uansett vær!!!

glow sa...

Hei alle! Kjempefint at du endret på bloggen. Det er lettere å kommentere nå. Min glamorøse fredag er veldig rolig. Er på hytta til svigers i Kragerø og leser blader og bøker i kjærestens armkrok. Drikker rich earl grey med sitron. Kjører mot Oslo senere i kveld. Dagens glamoreffekter er den superfine blå neglelakken, blue Aruba fra essie! Håper alle har en fin sommer.

Varm hilsen fra glow

Tigram sa...

Fin fredag i København. Starta med å springe rundt Søerne. Frokost med ferskt brød frå Lagkakehuset like ved. Mesteparten av dagen i Tivoli, heldigvis utan dei mest fartsfylte aktivitetane. No ei lita middagskvil med angen av "Hvid drømmethe" frå Perchs i ein pose ved sidan av senga. God fredag!

Anonym sa...

Ferierer på fantastiske Island. I dag har vi sett Geisyr og Gullfoss, storslått!

Glamourfaktor er ny lyseblå genser, som passer perfekt til islandsk sommer. Tenker å øke glamourfaktoren et par hakk i kveld. Da blir skjørt og bluse, når vi prøver oss på tradisjonell islandsk kost (men holder oss unna kontroversielle matvarer!).

God helg!

-lutt

Glamourlæreren sa...

Kjempefint at det er blitt lettere å kommentere fra mobil! Jeg må innrømme at det er årsaken til at det er så sjelden jeg fredagskommenterer nå.. Beklager det, jeg lover å komme sterkere tilbake nå! Jeg er på hytta sammen med søster og familie, i dag har vi badet til tross for regn og ikke særlig mange grader i lufta (det var nesten varmere i vannet), og niesene mine er gamle nok til å spille Monopol, så det er stort sett det vi driver med. Har med en liten glamoureffekt i form av ny parfyme kjøpt på flyplassen på vei hit, YSL Opium, deilig deilig :-) God fredagskveld alle sammen!

Maja sa...

Sen rapport herfra, det er jo strengt tatt lørdag.. men jeg sjanser allikevel på at det går bra. I går bestilte jeg en spontan ferietur sammen med ei venninne! Turen går til Portugal om en måneds tid og vi gleder oss! Måtte feire med et lite glass, og det var fint vær store deler av dagen, så det ble fredagsglamour i mengder for oss. God helg!

Populære innlegg