søndag, august 09, 2015

A nice cup of tea


Hjemme igjen! Det første jeg gjorde var å plukke inn en New Dawn-rose og deretter brygge en decent cup of tea. Nå skal jeg være hjemme noen dager. Når man er akkurat like deler reiseglad OG hjemmekjær, er det alltid kjempefint å reise OG å komme hjem. Det ser jeg på som en heldig egenskap! Det har blitt mange ekspedisjoner i sommerferien. Første reise gikk til Paris for halvannen måned siden da jeg hadde bursdag, og ellers har det blitt norgesturné på kryss og tvers, nord, øst og vest, samt en tur nedover svenskekysten. Men aldri noe stress, lite køer, lite faste planer. Mye tid til å lese, slappe av, gå tur, plukke blomster, drikke te, stirre ut i lufta og ikke gjøre noenting. Å ta ting som de kommer, ikke legge for mange planer, se an ting etter forholdene - sånn må det jo være i ferien hvis man skal ha feriefølelse. Nå blir det som sagt noen dager hjemme før neste reise. Det skal bli fint! Det har heldigvis blitt mye tid hjemme i hagen også. Jeg tror rett og slett vi har fått utnyttet ferien maksimalt! Og jeg lurer på om vi kanskje burde dra på stranda og bade i ettermiddag. Eller i morgen. (I dag er vi egentlig ganske trøtte; flyet fra Haugesund gikk veldig tidlig)

Håper dere har fine søndager, hele hurven!  En ordentlig sommerferie-oppsummering kommer når ferien er over, tenker jeg. 


(update: Det ble kveldsbad!)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Takk, fin søndag her! Høres ut som en bra sommer det der. Jeg har ikke hatt så mye sammenhengende ferie i år, men har hatt skikkelig sommerfølelse allikevel, til tross for ganske elendig vær i snitt. I kveld skal vi på kino, jeg og mannen, det er en stund siden gitt. Ha en god søndag videre!

Therese sa...

Deilig med søndag! Har begynt å jobbe igjen, men sommerfølelsen sitter i. Nå er det vel rett før alle begynner å snakke om høsten.. men sommeren varer ut måneden, minst! Husker vi var veldig enige om dette i fjor sommer her i bloggen :)

Anonym sa...

Fin blogg!

Ingvild sa...

Det høres veldig fint ut. Som deg er jeg både glad i å reise og glad i å komme hjem :-) To uker til fjells har vært utrolig deilig, bading i iskalde fjellvann er en god måte å starte dagen på, det skal jeg love deg :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Bra du har sommerfølelse! Det er det viktigste, om han er på jobb eller har ferie.

Therese: Ja det husker jeg! Kan hende vi må ta en reprise på det innlegget litt senere, får se an litt hvordan stemningen er der ute, hehe.

Anonym: Tusen takk!

Ingvild: Høres deilig ut! Glad i fjellet jeg også. Fikk et par turer i sommer, skal et par turer i høst :)

Populære innlegg