onsdag, september 09, 2015

Finn stilen: September


September er uforutsigbar! Mandag morgen var det seks grader da jeg stod opp, i går ettermiddag var det lettkledd hagevær med over tjue grader. Da er det lurt å satse på lag-på-lag. F.eks. en knallgul Snoopy-ullgenser (Victoriaswing) og et merinoskjerf (Toast), med en t-skjorte (Uniqlo) innenfor, og et dongeriskjørt (Boden) som går til alt, og Adidas superstar som også passer til det meste. Og klassiske Fendi-solbriller. Skolestartfølelsen ivaretas av en Kånken-sekk fra Fjällräven (min var grå husker jeg, safet litt fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for farge, men ville i allefall ikke ha rosa), samt enkle sølvøreringer fra Guess, en vintage-hårspenne fra Kate Spade, en god lenestol (Sophie Conran) å lese i - og en diger krukke høstfargede tagetes. Og min nyeste høstduft, kjøpt i New York i april etter flere års betenkningstid: Like This fra Etat Libre d'Orange. 

6 kommentarer:

Mammadamen sa...

Veldig fint! Akkurat slik stil jeg liker:-) Haha, jeg har forresten tatt i bruk Kånken-sekken fra Fjällräven, igjen. Super "veske" når man plutselig må løpe etter barn. Og så er den jo skikkelig fin! Min er militærgrønn.

God onsdag!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! :) Jeg oppdaga til min store skrekk at jeg hadde skrevet ting på min grå sekk, så det spørs om jeg kommer til å bruke den særlig ute i det offentlige rom. (Må se om det står noe jeg fremdeles kan stå inne for, haha.)

Seema sa...

Fint antrekk! Helt i min gate :)

Maja sa...

Veldig stilig! Sånn kunne jeg gjerne gått kledd i dag! :-)

Anaruh sa...

Og Hemingway! Av en eller annen grunn har jeg stort sett lest Hemingway i september (foruten The torrents of spring), så boken i Finn stilen setter stemningen helt perfekt!

Glamourbibliotekaren sa...

Seema: Så bra!

Maja: Takk, ja, jeg også!

Anaruh: Ja, den er aktuell på alle måter.

Populære innlegg