mandag, september 28, 2015

If this isn't nice, I don't know what is


Så praktfullt det var i går! En varm septembersøndag med sol fra skyfri himmel, da må vi jo bare nyte denne fine byen vår. En kopp te på en hyggelig kafé, en brownie, sol i fjeset, mange lykkelige hunder som labbet forbi med eierne sine, og ikke minst: en kjekk mann midt i mot meg. For å sitere min evige helt Kurt Vonnegut: "I urge you to please notice when you are happy, and exclaim or murmur or think at some point, 'If this isn't nice, I don't know what is.' " 

Jeg sier det høyt rett som det er, også i går. 
Å vandre blant byens peneste bygårder er en av mine yndlingsaktiviteter om høsten. Her bor det en heldig balkong-eier!Og nå begynner bladene å bli røde. I can't believe it's not butter Central Park. Jardin de Luxembourg avd. Oslo. Igjen, Frognerparken mangler bare noen skyskrapere bak der. Dette er jo Central Park! Midt i Oslo!Tenk å låse seg inn hver ettermiddag etter jobb her, under blader og girlandere, og titte ut på gata mellom søyler mens man går opp trappa. Villvin! Vil ha det på huset vårt. Fulle av høstpepp måtte vi jo naturligvis kjøpe et halvt kilo knallgode plommer. 

Rett før vi la oss, gikk vi måneskinnstur - og da klokka var halv fem, vekket han meg for at jeg skulle få se denne månen som han drev og fotograferte. Kult, hva??If this isn't nice, I don't know what is. 

10 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Fint! Oslo er en flott by! Kanskje du kan skrive litt om hvor du har tatt bildene? Jeg blir så nysgjerrig... :-)

Hermia Says sa...

Klickar gilla på varje bild :) Fin höstinspiration!

Glamourbibliotekaren sa...

Annepålandet: Briskeby-Frogner-området! Husker ikke ruta i farta :)

Hermia: Takk for alle likes :D

lille_maria sa...

Åh, dette likte jeg så godt! Det er helt klart at jeg må begynne å si den setningen høyt for meg selv, kanskje hver dag.
Nydelige bilder av et område jeg kjenner godt. Mange vakre fasader. Og farger! Takk!

glow sa...

Kjempekoselig innlegg! Blir varm og glad når jeg leser:)

Glamourbibliotekaren sa...

Lille_Maria: så koselig! Ja, fint sitat, og fine områder i byen! :)

Glow: fint å høre! :)

Marit sa...

Eller som min kjære sier når vi virkelig hygger oss.."Bedre enn dette bliir det ikke". Da blir jeg så glad. Og høsten er min tid, klar,kjølig og fargesprakende. Møtte min mann i slutten av september, begge døtrene mine er født en kjølig oktoberdag med knallblå himmel. Selv ble jeg født en novemberdag med snø og slaps.

Ine sa...

Så fine Oslo-bilder! Nå fikk jeg veldig lyst til å gå tur i Frognerparken. Og jeg er så enig med deg, det er så viktig å kjenne etter og verdsette det når man har det bra. Veldig fint Vonnegut-sitat!

Birgitte sa...

Jeg elsker, elsker, elsker dette innlegget. Nei, jeg ble forelsket i det! Tusen takk!

Glamourbibliotekaren sa...

Marit: Det uttrykket er virkelig et godt tegn! :) Høsten er min tid også. Åh

Ine: Ja, det er fint! :) Stoppe og kjenne etter. Jevnt og trutt.

Birgitte: Selv tusen takk, så glad jeg blir for slike kommentarer! :)

Populære innlegg