fredag, oktober 16, 2015

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen! Det er fredag igjen! Hjemmekontor, varm te, fine plater å jobbe med, en liten kake til lunsjdessert. Dagens duft er Emma S Rue de Varenne, jeg har diskret MAC Sophisto på leppene, og mørke-høstnattehimmel-blå neglelakk. Hyggelige planer for helgen - mannen har fri, jeg skal på konsert med en klaverlegende, jeg får overnattingsbesøk av god venninne, og på søndag er det klart for en årlig oktober-tradisjon! Mer om det senere. 

Ha en riktig fin fredag kjære lesere, og jeg blir veldig glad om dere legger igjen rapport i kommentarfeltet om hva som setter en spiss på deres dag! (Åh, en ting til: Varme sokker.) 

Hjertelig hilsen eders Glamourbibliotekar. 

P.S. Husk tv-aksjonen på søndag! Herved oppfordrer jeg alle som kan om å melde seg som bøssebærer! 

28 kommentarer:

Josefine sa...

God fredag! Jeg håper på noen effektive timer på lesesalen før jobbpils etterfulgt av korfest i kveld :) I morgen skal vi ha innflytningsfest, gleder meg veldig til det! Men leiligheta på gjøres i tipp topp stand først!

Anonym sa...

Sort topp og bukse med "styggfin" gul jakke over. Det ble slett ikke så aller verst med tanke på at jeg forsov meg i dag samt en plagsom rennende nese.

Dagens parfyme heter Chloe by See, den skulle være min vår- og sommerparfyme, men ble med utover høsten.

Håper på en produktiv arbeidsdag, kake for å feire min trivelige sjef som hadde bursdag i går.

Helgen skal benyttes til avslapning og hyggelig selskap på lørdag.

God helg!

Vh Astrid

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Sola skinner og jeg skal på hytta med gode venner i helga - har tatt på et gammelt og fint armbånd, satt opp håret og gleder meg til tre fine dager langt borte fra alle vanlige arbeidsoppgaver. Glamorøs fredag!

Riktig god helg til dere alle! :-)

Nattsvartur sa...

Det ser ut til å bli nok en nydelig dag i hovedstaden!
Det er så vakkert nå med høstløvet og kastanjene :-)

Jeg lufter ett fint ullskjørt fra Mette Møller og ravsmykker som passer godt med fargene ute.
Her er det også kake på jobb i dag, og i helgen er det tur med jobben til Budapest - en by jeg ikke har vært i før. Regner med at det blir masse kake der også :-)

God helg alle sammen!

koristen sa...

Et nydelig mørk turkis silkeskjerf fra Gudrun S til en enkel, svart kjole er fredagsglamouren i dag. Duften er Chanel No 5 Sensual Elixir, neglene er lakkert med lekre "Wicked" fra Essie. Føler meg fin :-) I kveld er det venninneklubb, og lørdag og søndag skal det synges opera - er med på korprosjektet Opera hele landet, og i helgen er det første samling. Tror det blir kjempegøy og krevende, gleder meg. Et familieselskap blir det også tid til, koselig det også.

Ønsker Glamourbibliotekaren og alle andre en god helg!

Anonym sa...

God formiddag. Klassisk sort kjole, håret i svinerygg/svinekam?, perlene er på og jeg er snart klar for bryllup. Nå ønsker jeg bare at skydekket skal sprekke opp slik at solen kan titte fram. Dette blir en flott dag for et flott par. Ha en fin helg. .mette

namnam sa...

God glamorøs fredag! I dag svever jeg litt ekstra etter å ha sett Benedict Cumberbatch som Hamlet i overføring fra teaterscenen i London i går kveld. Veldig, veldig fint! Jeg er litt fredagsfin også, med blått skjørt og en gammel, men fin grå genser som plutselig passer igjen. Har leppstift fra Clinique i fargen "merlot" på leppene og en dråpe av min nye all-anledningsparfyme Earl Grey & Cucumber fra Jo Malone i halsgropa.
Har fine lørdagsplaner sammen med venninnegjengen fra studietida, og på søndag skal jeg ut i høstlufta samt vie noen timer til Rachmaninovs Vesper. Høst er best, ingen protest!
Ønsker alle en finfin helg!

KariM sa...

God fredag! Sommerkjole som med tykke strømper får bli med inn i vinteren er dagens glamoureffekt. Pluss eyelineren jeg tok meg tid til å legge i dag morges (har blitt så lat...). Skulle dog ønske jeg hadde på meg anorakk og turstøvler, og var ute i skogen akkurat nå. Naturen blir ikke finere enn den er nå! Det blir ikke tid til skogstur i helgen heller, men fotoprosjekt i morgen og bøssebæring på søndag.

Håper alle får en finfin helg.

Anna sa...

God fredag alle sammen! Hjemmekontor her etter en uke med forkjølelse. Mannen har også hjemmekontor, og sammen prøver vi å få jobbet litt, kombinert med at vi har minsten hjemme fra barnehagen. Hun har også vært syk store deler av uken. Høsten altså. Det er ikke morro. Men det er nå likevel kjekt å kunne være hjemme. Unner oss litt ekstra lang lunsj tenker jeg. I helgen skal min kjære på tur, og jeg får besøk av en venninne og hennes søte jenter. Det er meldt strålende vær i Bergen og jeg håper på masse utelek i solen. God helg!

Marta sa...

Fredag, helg og finvêr på vestlandet! Lukke.
Her vart det faktisk skikkeleg glamorøs fredag, med skjørt, blomstrete bluse, nydusja og fyrste dag i haust-/vinterkåpa for sesongen (+ varme sokkar i veska!). Og dagen open til å gjera det eg vil. Blir nok litt jobbing og litt fritid i løpet av helga, alt ettersom kva tid lysta melder seg. I dag vert det taco, kanskje ut å treffa nokre vener, og elles lesing og sol i fjeset.
God bedring til dei som har fått haustforkjølinga, og god helg til alle!

Dahlia sa...

Rolig fredag på hjemmekontoret. I kveld skal jeg gjøre meg flid med middagen, fyre i peisen og drikke et glass rødvin. I morgen skal jeg også høre Sokolov, fra øverste galleri. Gleder meg, og så får vi se om jeg besvimer av høydeskrekk ... Ellers skal jeg kose meg i høsthagen og lære meg å beskjære plommetrær. God helg!

Kristin sa...

God fredag fra et kontor med høstlig utsikt til gulgrønnrøde farger.
Stiller i blå strikkekjole fra COS i dag, det er tid for å kle seg tykt og varmt.

Nyt høstens vakkerhet og deilige luft - god helg!

Synne sa...

Happy Friday from London! Vi har endelig fått nett i leiligheten vår denne uka, så det føles ganske glamorøst i seg selv, og oppholdsvær skal man heller ikke ta for gitt. Høstfargene lar vente på seg her, men lufta er klar og frisk. Deilig! Jeg har en rød vintagekjole på, fredagen til ære. Leppestiften har jeg ikke påført ennå, men den blir også rød, og i ettermiddag har jeg planer om å drikke vin og spise sjokolade på en åpningsfest i Covent Garden. Perfekt! Jeg ønsker alle ei fin helg og en god, glamorøs fredag!

Maren sa...

Hei og god fredag! Jeg drikker grønn te med jasmin på jobb, og jobber med spennende prosjekter. Antrekket er en grå stripekjole med svart cardigan til, samt et sennepsgult mykt skjerf. I kveld får vi overnattingsbesøk av en liten venn på fire år, det blir stor stas (og litt godteri). I morgen jobber jeg, og resten av helga skal tilbringes med te, Dubliners og Downton Abbey. Peeeerfekt. God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en bodøby med vind og blæst fra sørvest. Her har dagen vært glamorøs så langt - jeg har nemlig vært på et møte som fant sted på Radisson, og dermed ble det hotellunsj og creme brulee til dessert. Nydelig! Jeg har nye, pene vintersko fra Edit, sort dressbukse, sort singlet under plommelilla strikkatopp, og jeg dufter av Valentina. Har droppa mascara pga været, men leppene er røde med Cafe Chic fra Estee Lauder.

Helga skal brukes til sanitetsvakt på fotballturnering (i ettermiddag/kveld) og hundepass (får ei schäfertispe på besøk), stort sett. Kjøpte boka til årets nobel-litteraturpris-vinner i går, og har tenkt å lese i den, pluss at jeg skal strikke ferdig de ti siste omgangene på en genser jeg skal gi i julegave til et barn. Forøvrig har jeg lite fastlagte planer, men det dukker nok opp ting å holde på med!

God fredag og helg, alle som en!

Eirin sa...

Nå måtte jeg være flink å kommentere for første gang på den fine bloggen din :) Min glamorøse fredag består av gruppearbeid og lab-arbeid på universitetet, kjole under regnbuksen, rosa cardigan med duer, pizza med samboer i kveld og en rolig lesekveld (har 30 sider igjen av 1984).

Ine sa...

I dag har jeg bevilget meg en ekstra rolig fredag. Tur i skogen, kjeksbaking, lesing, rydding. Snart skal jeg hente toåringen i barnehagen, vi får besøk av mormor og morfar i kveld – det blir fint! Er meget avslappet antrukket, med kosebukse og ulljakke. Men skal snart skifte til en kjole :) God helg!

barnebibliotekaren sa...

Skotskrutete skjørt (britisk skolepikestil), nye ankelboots og nyklipt hår gir ekstra glamourfølelse til en allerede fantastisk glamorøs høstdag med strålende sol og fantastiske høstfarger. Jeg dufter av India Hicks Island Living og ser fram til en helg helt uten program. Regner dog med at den vil inneholde god mat, et glass vin eller to, mye lesing og en spasertur eller to.
God oktoberhelg til alle der ute!

Anonym sa...

Min glamorøse fredag: Hjemmekontor, lang lunsj med aviser til tross for avsindig mye arbeid, vindusutsikt mot deilig Oslohøstvær, glede seg til pizza med barna etterpå, glede seg til skogstur og fest i morgen og en søster som snart kommer på besøk til byen, ingen dum fredag. God helg alle sammen!
Lotta

Rannveig sa...

Dette er en helg jeg har gledet meg til lenge! Med to små barn i huset setter jeg ekstra pris på å få kjærestetid sammen med mannen min, og denne helga har vi barnevakt både lørdag og søndag. På lørdag skal vi i bursdagsselskap på trivelige Dattera til hagen på Grønland, og på søndag feirer vi bryllupsdag på Grand hotell. Til den siste anledningen har jeg kjøpt en nydelig svart silkekjole som jeg gleder meg innmari til å ha på (skal på jakt etter de perfekte strømpebuksene på Steen og Strøm i morgen).
På denne fredagen er jeg avslappet, men kult antrukket i denim buksedress og ankelboots. Dagens duft er J'adore fra Dior. Snart skal jeg dra og hente i barnehagen, så blir det hjem og lage middag, og så håper jeg på en rolig kveld med en kopp kakao og en bok for å lade skikkelig opp til resten av helga. :)
God fredag til alle!

Glamourlektoren sa...

Herlige fredag! Hva setter ekstra spiss på min fredag? Solskinn fra knallblå høsthimmel, vakre høstfarger, en elev som bare har bodd her til lands i tre år, men som allerede leser Hamsun og ønsker seg en klassikerliste fra meg og tips om gode nyere norske bøker - for et privilegium som norsklektor å få slike elever under sitt kateter - for å bruke et litt alderdommelig lektoralt uttrykk ;-)

Så er det alltid deilig når det roer seg på kontoret utover fredag ettermiddag (deler kontor med fem andre), så nå blir det en ekstra kopp Earl Grey og å senke skuldrene litt ved pulten før siste arbeidsøkt i ro og fred utover ettermiddagen. Orker ikke å stresse ut i fredagstrafikken når den står på som verst - når jeg nå ikke lenger må.!

Dagens ytre glamourfaktor er vel litt over middels, men har kledd meg opp for fredagen i ny bukse som sitter fint, jakke til, men tar det litt ned med nye Adidas fritidssko i sølvgrått med de klassiske 70-tallsstripene. Kunne vært et bevisst styling-valg, men er mest fordi jeg mistet et litt tungt vedtre ned på lilletåa her om dagen.. :-D

God helg, alle sammen, vertinne og lesere!Julia sa...

TGIF! Eller, forsåvidt så spiller det jo ingen rolle, for som student så har man enten alltid fri, eller aldri. Hur som helst, jeg er glad for å snart kunne sette strek under denne frustrerende uka. Det fortsetter i samme intense stil de neste par ukene fremover, og jeg gleder meg allerede nå til å kollapse på sofaen i juleferien. Ytre glamour er enn så lenge fraværende idag, men jeg må si at nattblå neglelakk frister veldig (forsåvidt hadde jeg en flaske i hånda på butikken for bare timene siden, men satte den tilbake). Igår kveld (og på tirsdag) fikk jeg dog brukt min nye,nydelige mørkeblå blondekjole fra Jigsaw. Vi fikk en ny komfyr igår som selvfølgelig måtte testes, så det er nok bakverk av ymse slag på plass til å mate en halv armé. I helgen skal jeg lese spørsmål i en quizturnering og jobbe, og neste uke er det litt mer hyggelige ting på horisonten. Puh. Puste ut, jobbe mer nå. Ønsker alle en riktig god helg!

Janne sa...

Ikke så glamorøst ( solkrem,saltvann og mye myggspray), men veldig fint på en strand i Asia. Setter også nå stor pris på e-bøker siden ikke alle bøker jeg har lyst til å lese er å få kjøpt i denne verdensdelen. God fredag! Her er den øyeblikkelig over :)

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag ettermiddag!
En hektisk arbeidsuke er over, iallefall på kontoret. Nå sitter jeg på Gjøvikbanen på vei til en forsinket avskjedsfest med gamlejobben, det blir veldig kjekt. Antrekket er jeans og grå genser med litt bling på, neglene er kobberfargede, og skjerfet høstgult.

Imorgen formiddag vender jeg nesa mot Tigerstaden igjen, og resten av helgen går med til jobb, men med litt pustepauser innimellom, med te (kjøpte med både Kobbs te og Søder-te fra Sverige!) og Bienes historie.

Riktig god helg til alle!

Tigram sa...

Dagen starta fint med fellesfrokost der vi feira mann tilbake frå utlandet. Lang dag med kurs og jobbing, men no er det fri. Antrekket er sykkelvennleg, men fin smårutete skjorte og lepestift hjelper på. No skal eg i gebursdagskalas. God fredag og helg alle!

Ingerid sa...

God fredagskveld! Tilbake i fredagen etter tre dager på kurs på særdeles flott hotell. Fredags-taco gjorde godt etter et par tre-retters middager med flott vin, og kontoret var lunt og koselig etter intense øvelser og mye nytt. Hverdagen har stor sjarm. Lite ytre glamour i dag. Bak øret Korres' Jasmine Pepper Gaiac wood, klærne er herlig nøytrale, og snart vanker det en deilig kopp med Kobbs' Sørgårds-te. God helg til alle, med og uten forkjølelse!

Anonym sa...

Lenge siden jeg har posta gloamourfredag her nå, men leser - det gjør jeg. Min dag bestod i dårlig kursdag, flotte folk, strikketøy heldigvis og Oslo-høst -så vakkert! Glamouren var to urgamle norgesglass i sekken fra låven til mor, som skal få sylta egendyrka tomater i seg i løpet av helga. Glemte parfyme i morges, men vel hjemme fant jeg frem Shalimar parfyme - elsk! Hvilken klaverlegende skal du høre spille i helgen? Jeg gleder meg til Carmen med sammen med en flott venninne på søndag. God helg alle sammen :-) Irma

Oda sa...

Eg feira glamorøs fredag og helg på besøk med ei venninde i Dresden og Berlin. Kjenner meg ekstra fin med nyinnkjøpt økologisk sminke og hudkremer (alt er jo så billig her) og gårsdagen blei brukt på herleg frukost i vakre Dresden ( kan verkeleg anbefale den byen) før vi satte oss på bussen til Berlin og våra airbnb-leilegheit i Kreuzberg. Denne morgonen skal eg bruke på å finne gamle glamourbibliotekariske Berlin-innlegg medan eg høyrer på Berlin-albumet til Hanne Hukkelberg, før dagen vidare er i ei berlinsk ramme, dog ganske open inntil vidare. God helg!!

Populære innlegg