fredag, oktober 30, 2015

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen! Her på hjemmekontoret dufter det av klementiner, jeg fant ut at det ikke var noen grunn til å motstå det oransje berget som møtte meg da jeg kom inn på butikken i går. Jeg brygger dagens andre ladning med te, katalogiserer franske romanser og går snart i gang med flere Bach-kantater, og i kveld er det konsert med Marcos Valle på Oslo world music festival! Ellers i helga blir det Weidemann-utstilling og besøk av mamma, og forhåpentligvis en del søvn - har litt å ta igjen. 

Dagens duft er Hermès Voyage, Morgenbladet og Klassekampen ligger klare på bordet ved siden av meg til lunsjpausen, og etterpå skal jeg ut i hagen og plukke inn oktoberbergknapp. De er forresten fine å gi bort - jeg har hatt med meg en bukett som gave til vertskapet i to middagsselskaper i det siste. Dessuten har jeg appelsinblomstkjeks å dyppe i teen!

Ha en fin dag alle sammen, og kom for all del med deres fredagsrapporter! Det er så hyggelig!

mvh
Glamourbibliotekaren

13 kommentarer:

Josefine sa...

God fredag! Dagen min startet med yoga etterfulgt av frokost og nå er jeg på plass på lesesalen. Satser på en effektiv dag slik at jeg kan dra hjem litt tidlig. :)

I helga skal jeg ingen verdens ting, og det er så deilig for det er så lenge siden jeg hadde en slik helg! Planlegger strikking, te og en tur ut på vift i morgen.

God helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Det var så deilig å gå til jobb i dag i frisk og klar oktoberluft. Egentlig trenger jeg ikke flere glamoureffekter enn oktober, men har tatt i litt til og har iført meg midnattblå kjole og lang cardigan over. Har en dråpe av Paul Smiths Rose i nakken og et tynt strøk Ladybug fra Mac på leppene.
Gleder meg til en middles rolig helg med litt venninneheng, dansekurs på søndag og kanskje et kinobesøk? Jeg skal i hvert fall ut og nyte de siste oktoberdagene, og så tror jeg at jeg må bake et eller annet. Lengter etter eplekake!
Ønsker alle glamourlesere en prima helg!

koristen sa...

Deilig med fredag selv om jeg synes det snart kunne bli lyst ute. Antrekk: Smale jeans, blå cardigan med svart topp inni, svarte ankelstøvletter, litt sølvsmykker.

Helgeplaner har jeg nesten ikke, og det er deilig. Det blir husarbeid til fin musikk, skogtur, strikking og lesing og litt tid med venninner. Gleder meg!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Ine sa...

Jeg har også hjemmekontor i dag, deilig! Startet dagen med å bruke god tid på frokost og litt lek med toåringen, før vi gikk til barnehagen. Etterpå gikk jeg en tur i skogen - den aller beste måten å få i gang dagen på, synes jeg! Nå dufter det deilig her av bananbrødet som står i ovnen, og jeg gleder meg til kaffepause etterpå! Dagens antrekk er en svart enkel bomullskjole, burgunderøde ullstrømpebukser og en god ulljakke. Pluss tøfler! Riktig god fredag og god helg!

Kristin. TheHeArtsprout. sa...

God glamorøs fredag og helg alle sammen!

Jeg elsker å lese om dine og andres glamorøse fredager, og det gjør at jeg tenker mer på de fine små detaljene i mine. Takk! :)

Jeg har tatt et bad med magnesiumsalt og oppfriskende eteriske oljer, smurt meg med laveldelkrem og tatt på noen dråper av Juliette With A Guns "Midnight Oud", enda det var morgen. Nå drikker jeg Harney & son sin te "Paris" med melk og honning, imens jeg hører på ditt tips av Schumann med Anne Sofie von Otter, leser her og ser ut på de fuktige høstbladene og naboens game fine hus - nydelig! <3

Anonym sa...

Var innom en kafé på vei til jobb (Kaffe Gram, faktisk!) og fikk meg en "gratis" (oppspart) kaffe. Glamorøst å ikke skulle stresse innom barnehagen på vei til jobb (planleggingsdag og bortreiste barn). Håper jeg kan få til litt shopping i ettermiddag og kanskje se en film hjemme? God helg!

Synne sa...

God fredag! Her i London startet dagen med dundrende regn, men det gjør ikke noe når man er hjemmekontorist, og nå har det dessuten lysnet og tørket opp. Jeg hadde som mål å bli ferdig med all jobb før lunsj i dag, for å kunne ta tidlig helg, og det rakk jeg. Hurra! Jeg har prikkete kjole og rød leppestift på, og en helt ny pose kaffe som jeg gleder meg til å smake på snart, og i kveld har jeg bakeplaner. Jeg ønsker alle ei god og glamorøs helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en bodøby som bader i sol. Her startet dagen glamorøst nok med friformiddag og tur til Mjelle sammen med ei venninne. Der var det ingen andre folk, så hundene kunne løpe løse, og utnytta det til fulle! Glamorøst føles det også å ha gjort husvasken unna i går, sånn at jeg i dag kan være ganske lat, bare jeg får gjort det jobbmessige jeg skal gjøre først. Etter en dusj består glamouren i sorte penbukser, sort singlet og plommefarget strikkagenser. Jeg dufter av Valentina, har Elizabeth Arden på leppene og Max Factor på vippene, og et sølvsmykke med Swarowski-krystaller om halsen.

Helga skal brukes på strikking, bøker, turer med hunden og kanskje litt sosialisering. I ettermiddag skal jeg se den nye James Bond-filmen og gleder meg!

Anonym sa...

God ettermiddag. Foreløpig ikke så veldig glamourøs, men jeg skal skifte til kvelden. Alltid hyggelig å pynte seg litt fredag kveld, synes jeg. Sunn taco står på menyen i aften, men først skal det vaskes klær, støvsuges og rent sengetøy skal på. Ellers blir det kinokveld med venner i morgen og søndag skal jeg ut i skogen - samme hvordan været blir. Ha en fin helg. .mette

Kammerpiken sa...

Her er vi glamorøse på tredje helgen - det kan fort bli en vane;-) Vi har nettopp kommet hjem fra Barcelona, og det var aldeles fantastisk. Deilig by, god mat og flotte folk. Og så har koret mitt sunget seg til en fantastisk plassering i sakralklassen i korkonkurransen Canta al Mar! Kjempestolt!! I helgen skal vi ut og spise sammen med noen venner, og så er det bare bittelitt husarbeid som må gjøres i heimen - resten ble gjort tidligere i uken. Og på toppen av det hele fikk et nært familiemedlem fantastiske kontrollresultater etter en alvorlig sykdom. GOD HELG!!!!!

Anonym sa...

Hei og hå! Jeg sitter på jobb og kjenner på fredagsfølelsen. Det er noen få minutter igjen til arbeidsdagen er slutt, og jeg har på meg en selvsydd kjole. Tror faktisk Audrey kunne gått i noe sånt, i en atskillig mindre størrelse riktignok :) Kjolen er sydd på kurs, og jeg håper å kunne sy flere slike. Det vil sikre glamourfølelse i mange år framover. God helg til alle.

Anonym sa...

God fredag! Jeg har vært på jobbreise, våknet på hotell, hatt et morsomt møte, kjørt tog og kom fram i tide til å raske med meg en fin høstbukett på Mester Grønn på Oslo S og reise hjem til fisketaco med mann og barn. Nå er jeg sliten og fredagsglad, har skiftet fra glamorøs klesstil med svart skjørt og burgunderrød bluse og svart, myk merinogenser til noe mer komfortabelt. Det har vært planleggingsdag i barnehagen i dag, og mannen har benyttet fridagen til å vaske i alle kriker og kroker og skifte lyspærer. Min helt! :-) God helg til alle! Lotta

Fivrelden sa...

I dag hadde vi halloween på jobben og jeg ble grøla på av varulver i trappa da jeg skulle hente te oppe. Koselig. :) Ellers har jeg katalogisert endel nye bøker og spist sein middag i kveld. Nå er det snart lesetid og soving.'

God helg, alle. :)

Populære innlegg