onsdag, november 04, 2015

Julegavetips: iHerb

Jeg tenkte jeg kunne komme med noen julegavetips i år også! Skal man bestille noe fra USA bør man være tidlig ute. I prinsippet er jeg mest tilhenger av kortreiste julegaver, ting man virkelig har bruk for, noe som ikke bare er "kjøpe-for-å-kjøpe-noe". Dette skriver jeg om her i bloggen hvert år, og hvert år kommer avisartiklene med de samme overskriftene -"Vi bruker mer på julehandelen enn noensinne!". Man kan bli matt av mindre. Og allikevel tipser jeg om å kjøpe julegaver... men dette er ting jeg synes er fine å gi bort fordi jeg liker dem, fordi det er noe som vil bli brukt - og ikke bare støver ned i et eller annet skap. Det er det viktigste. Gi bort ting som brukes! 

Vi begynner med iHerb, leverandør av kosmetikk, husholdningsprodukter og mat, og det meste av det er økologisk. (Jeg velger alltid frakt-alternativet hvor jeg henter pakken selv, jeg vil ikke ha pakker på døra via DHL eller lignende)
Vaniljete fra Harney & Sons! iHerb har et stort utvalg te fra mange leverandører, og Harney & Sons er spesielt populære, særlig som gaver. Veldig god te i fine bokser som kan gjenbrukes til mye forskjellig. 

Deilig oppkvikkende skumbad med bergamot og grapefrukt fra Deep Steep. 


Min yndlingsbodylotion med lavendel, nevnt ca hundre ganger tidligere i denne bloggen. Jeg har en diger flaske stående ved senga mi og bruker den hver kveld. 

Fint og lite penal med fargerike fugler på, laget av resirkulert materiale. 

En av de mest velduftende såpene jeg kan tenke meg! Jeg har body butter i denne serien og den er så himmelsk nydelig. 


Fine kvalitets-sminkebørster laget i bambus. Jeg har disse og liker dem godt. Weldedas Skin Food, kultklassiker, og et must mot vintertørr hud. Veldig drøy også. 


Og Lekre skimrende øyenskygger i fin palett. 
Slike ting liker jeg både å gi bort og å få, og herved tipser jeg videre. Husk: Nye kunder kan bruke koden HUZ242 for å få 5% rabatt på sin første ordre. 

3 kommentarer:

Ingvild sa...

Tusen takk for gode tips! Helt enig, man bør gi gaver som man vet blir brukt, og ikke bare blir skapfyll liksom. De teboksene er jo kjempefine.

MissLucy sa...

helt enig i fokus på bruksgaver. Vaniljeteen til Harvey and Sons er en av mine favoritter og, men de har mange andre gode og, og noen ganske eksklusive. Det er bare en ting jeg savner i iherbguiden din, og det er hår- og hudpleieproduktene til Acure. De er helt rene, rimelige og har høy kvalitet - jeg synes de går både weleda og avalon en høy gang mtp kvalitet,selv om jeg er hjertens enig med deg når det gjelder avalon's lavendelbodylotion! Når det gjelder Pukkate derimot, synes jeg folk skal oppfordres til å kjøpe den lokalt 1) fordi det går an og 2) de er satt litt ned i pris, samtidig som dollarkursen er ufordelaktig, så det er faktisk ikke noe å spare på å kjøpe dem på iherb for tiden

Glamourbibliotekaren sa...

Ingvild: Bare hyggelig! Teboksene er fine, jeg bruker dem til annen te etterpå - og alt mulig annet!

Marie: Vet du, det Pukka-poenget ditt er så godt at jeg fjerner bildet :) Takk! (og Acure er det lenge siden jeg har brukt, men enig i at de er gode. Akkurat nå har jeg vel bare argan-oljen tror jeg)

Populære innlegg