søndag, januar 03, 2016

Januarsøndag


Her sitter jeg og prøver å ignorere at juleferien snart er over. I denne putehimmelen har jeg tilbragt mer tid enn hva godt er de siste par ukene. Filmer, tv-serier, bøker, magasiner, aviser, pepperkaker. Alt kan konsumeres mens man lener seg tilbake på et tosifret antall puter. 


Te. Jeg holder på å drikke opp et par av juleteene nå. De andre kommer jeg til å bruke vinteren på. 


Jeg fyrer i ovnen og har pløyd meg gjennom en haug juleaviser som hadde hopet seg opp. Dessuten har jeg sittet på huk bak gardina og ventet på et bra motiv: gråspurvene som gjør et realt innhogg på fuglebrettet mens snøfnuggene virvler Disney-aktig omkring dem. De har sirklet rundt her hele formiddagen, fotogene som bare det, men fløy avgårde da de så meg komme med kameraet. Siden har de ikke vist seg, de små smarte rakkerne. Derfor tok jeg bilde av dompapene i juletreet i stedet. 

3 kommentarer:

Stine Marie sa...

Bloggen din og bileta dine gjer meg så glad! Ha ein framleis fin januarsøndag!

Glamourbibliotekaren sa...

Så hyggelig å høre! Takk for det!

Therese sa...

Innmari koselig bloggpost, kjenner til det med å ta bilder av fuglebrettet ja, hehe. Fuglene flyr avgårde som om fanden var etter dem hver gang jeg går ut med mat til dem. Hadde en stor rød fin dompap sittende der her rett før nyttår, men før jeg rakk å få åpna kameraet på mobilen var den borte.

Populære innlegg