søndag, februar 14, 2016

Dag 7Utfordringsukas siste dag, og jeg har plukket fram en parfyme som er en riktig klassiker, og som jeg har brukt altfor lite. Fracas! Tuberosedronningen. Jeg kjøpte den på Parfumerie mens det fremdeles eksisterte (himmel, som jeg savner den butikken). Den ble lansert i 1948. 

Hvis jeg skal frigjøre den helt fra parfyme og noter, minner den litt om slike godterihalskjeder vi hadde på 80tallet - altså halssmykkene med sukkertøyperler som vi spiste mens vi hadde på dem. (For et patent!)

Er det noen av dere som fremdeles henger med? I såfall, rapporter er velkomne!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Idag har vi latt Valentine og morsdag seile i sin egen sjø og vært på Yinyoga m live Cello. Fantastisk. Du snakker om balsam for kropp og sjel! Nå vandrer undertegnede rundt i koseklær fra Nøstebarn mens gemalen forbereder søndagsmiddag til familien. Skinkestek og surkål - og det dufter himmelsk. Nyter at himmelen er blå og at det er stille i huset og synes at livet er ganske kjekt å leve. .mette

Stine Arkeologine sa...

I dag har jeg tatt fram et håndsydd bokomslag som mormor laget da hun var helt ung, med navnet hennes og små, broderte blomster på, og har det utenpå boken jeg leser

Anonym sa...

I dag skal jeg spise morsdagskake fra min gamle farmor sitt servise. Et nydelig blomsterservis som hun og syklubbvenninene gav hverandre en kuvert av gangen. Dette var på 30-tallet. Gleder meg til besøk av eldste datter, og hun yngste er allerede i huset.

Øsnker alle en fin søndag.

Vh
Astrid

Rotehovudet sa...

På utfordringsveka sin siste dag har eg leita fram ein nydeleg sølvring eg kjøpte då eg var på reise i India. Den er forma som ein blome med diamantkronblad og ein lys blå stein i midten. Den er så vakker at eg trur eg berre har brukt den ein gong - i eit bryllaup med ein kjole som matcha ringen. Den får meg til å føle meg ekstra vakker, så kvifor eg ikkje brukar den oftare er eigentleg eit lite mysterium. Takk, kjære Glamourbibliotekar, for denne utfordringa som har fått meg til å leite fram fleire av dei fine tinga mine, slik at eg har kunne gleda meg over dei i kvardagen òg. Blir gjerne med fleire runder!

Glamourfarmasøyten sa...

Jeg falt av et par dager, men familiebursdag idag bød på anledning til både å ta i bruk en topp jeg kjøpte i sommer og ikke har brukt før nå, og et fint smykke jeg trodde jeg hadde somlet bort men fant igjen innerst i et skap (ok hadde nesten somlet det bort da..). Takker igjen for utfordringen, og ønsker Glamourbibliotekaren og dere andre en god natt og god ny uke!

Anonym sa...

Jeg har iløpet av denne uka funnet frem litt av hvert på pikerommet hjemme hos mor og far. Jeg har unnet meg noen dråper av de gamle favorittparfymene mine CK One og Eternity fra Calvin Klein, også har jeg brukt et gammelt men pent strikka-skjørt flere dager (perfekt nå i vinterkulda, og som itillegg ser ut til å være tilbake i motebildet). Det har vært veldig koselig å ta i bruk gamle skatter igjen! - Stine

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter som har kommet inn i løpet av uka! Det har vært morsomt!

Populære innlegg