fredag, februar 19, 2016

Glamorøs fredag


God formiddag! Sen rapport herfra med glippende øyne, etter gårsdagens konsert på Sentrum Scene. (Men veldig veldig veldig hyggelig å treffe en gammel musikervenn igjen, sist vi møttes var i Los Angeles da jeg var tenåring!) 

Dagens duft er Vent Vert, frisk og grønn og vårlig, jeg har hatt good hair days hele uka etter en super frisørtime mandag ettermiddag, og ellers er hodet sirup og gjespingen hyppig. Det blir nok ikke en veldig sen kveld. Derimot får jeg hyggelig besøk, vi skal ha Gilmore Girls-marathon og lage pizza, og ellers er helga veldig åpen. Kanskje kino. Kanskje konsert. Kanskje hvem vet. 

Fredagsrapporter mottas med stor glede og takk! Give it to me!

mvh
eders Glamourbibliotekar

p.s. en liten fredagsmelodi, en av de groovyeste ever: 


23 kommentarer:

Anonym sa...

God fredag!
Jeg har startet formiddagen med kafékontor. Grønn te, laptop, skriving på en hyggelig kafé i nabolaget. Røde lepper, emaljert halssmykke og en ganske ny, svart genser fra COS, som jeg føler meg litt mondén og elegant i, er dagens lille gullkant. I helga skal vi på skitur med overnatting på DNT-hytte. Alle gleder seg. Ha en fin helg! Lotta

Josefine sa...

God fredag! :)
Jeg har vært på yoga, nå har jeg spist frokost og skal i gang med dagens økt på lesesalen. Jeg skal levere et kapittel til masteren min i dag, så det blir deilig med helg. Fullt program med korseminar, konsert og ei venninne fyller 30 år og har invitert på lunsj søndag.

God helg!

Eirin sa...

Jeg har svart skjørt, lysgrå topp og blå cardigan på i dag. Dagens duft ble visst glemt på morgenkvisten, men jeg har på meg Schmidt's Deodorant Bergamot+Lime. I kveld blir det pizzakveld med samboeren, og resten av helgen blir rolig med strikking, lesing og kanskje en kinotur.

God helg!

Line sa...

Det ble svart skjørt og pudderrosa topp idag, heldigvis har jeg småsko stående på skolebiblioteket som jeg bytter til for uteskoene er fjellsko med brodder på. Planen er å gå de tre kilometerne fra busstoppen i dag. Ellers byr helga på helgevask i både gullfiskenes og mitt hus og etterpå fortsetter jeg på håndarbeid med lydbok til. Hørte slutten av en i går så nå må jeg tenke hvilken jeg skal starte på. God helg!

Siri sa...

Jeg sitter og stirrer tomt på laptopskjermen her på hjemmekontoret og leter febrilsk etter skriveinspirasjon. Er i sluttspurten på et kapittel til et bokprosjekt jeg er involvert i og blir litt overveldet over alle de bittesmå detaljene som jeg må flikke på før jeg kan si meg ferdig. Detaljer er ikke min greie....

Men ellers spraker det lystelig i vedovnen, jeg har en ny og god ullcardigan, og jeg har akkurat fått en pakke i posten med Kusmis russiske te-er, så jeg har egentlig ingenting å klage over. I kveld skal vi på Hemsingfestivalen og en konsert som kan by på både Chopin, Tsjaikovskij og Schumann. I morgen formiddag blir det en kjapp reportasjetur på meg, men ellers har vi få planer for helgen, annet enn å komme oss på ski søndag.

God helg til alle!

stud.med. sa...

Hjemme-med-sykt-barn-dag. Egentlig ikke så glamorøst. Tror det blir glamorøs lørdag denne uka! God helg!

koristen sa...

Antrekket er svarte jeans med grålilla topp og et enkelt hjertesmykke. Vinterstøvler, vinterhår, vinternegler - nå vil jeg snart ha vår ;-)

I helgen blir det besøk hos mor, operakortekstpugging, strikking og innkjøp av noen glamorøse tulipaner. Kanskje blir det gardin- og putetrekkbytte når jeg kommer hjem søndag for å få litt vårvinterlys inn i stua. Ja. Det blir det :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

barnebibliotekaren sa...

Velsittende jeans, varmt skjerf, nyklipt sveis,- jeg har til og med husket leppestift i dag ..
I tillegg har jeg holdt ut i mitt prosjekt om å gå oftere til jobb, så kinnene er røde og kondisen kommer seg. Skikkelig glamourfølelse!
Dagens duft ble Daisy. Jeg lengter etter vår ...
I helgen blir det lørdagsmiddag hos gode venner, ellers skal det dypdykkes i kjempebunken med bøker jeg har liggende på vent. Herlig!

God helg til vertinnen og gjestene her inne!

Stine Arkeologine sa...

Fin fredag her, sola skinner og jeg har akkurat sagt ha det til et koselig besøk og selv om det er trist er jeg så heldig at et nytt et kommer i kveld, så da må jeg jo bare glede meg i stedet for å savne! :-) Antrekket er cardigan, skjørt og hestehale og det slo meg nå at jeg glir veldig godt inn i miljøet her på biblioteket hvor jeg jobber i formiddag. Ikke så rart en fremmed dame nettopp spurte om hjelp til å finne et Dewey-nummer.. Huset er nyvasket og jeg gleder meg til å komme hjem og begynne helga, der jeg skal være turistguide med mye koselig på planen. God helg til dere alle sammen!

Kjersti sa...

Fredag igjen! Uka har gått superfort, synes ikke det er lenge siden jeg rapporterte sist.
Dette er en fin fredag. Jeg har bursdag, dessuten har jeg fri og skal surre rundt og pusle hele dagen. Ganske avslappet og behagelig kledd foreløpig, men trår kanskje til med noe mer glamorøst før kveldens middag. Eller kanskje ikke. Dagen blir rolig, men i morgen braker det løs med familietradisjon hvor vi feirer sju (7) bursdager på en gang! Rene julaften, siden så mange får gaver. Vi blir 221 år til sammen - hurra! :)

frk Frydefull sa...

God formiddag og hei til effektiv fredag! Kontorfredag med andre ord. Dagens glamourfølelse er briller! Har hatt to kontordager uten (glemt de hjemme) så en dag foran skjermen med briller kjennes plutselig helt fantastisk. Det samme gjør en intensiv pleie av veldig tørre hender. L'Occitane håndkrem og lekker neglelakk gjør susen. Får besøk av foreldre i helgen og skal bare slappe av … for en gangs skyld er hele huset ryddet og i orden så ingen panisk rydding i ettermiddag.Hurra!

Anonym sa...

Deilig ny lammullsjakke får være min glamourfaktor i dag. Glemte igjen nyinnkjøpt leppestift i kåpelommen, - ganske amatørmessig i grunnen, for i dag trakk jeg i anorakken.

Gleder meg til fint besøk av verdens søteste lille frøken i morgen lørdag... var på mammutsalg og kjøpte en passende bok til dette besøket.

God helg til alle!

Vh
Astrid

Løvemunn sa...

Etter influensasykdom er dagens glamoureffekt dusj med innlagt ansiktsskrubb og hårkur fra Kevin Murphy. Moralen steg flere hakk, selv om jeg er inne på tredje dagen i tøfler og ullskjerf. Kanskje en liten dusj Aqua Allegoria Herba Fresca også vil gjøre seg.. Hmm, defintivt på bedringens vei. Ønsker alle en god helg!

Rotehovudet sa...

God glamorøs ettermiddag!

Eg driv å vaskar hus til jazzmusikk medan eg gler meg til kvelden. Då kjem nemleg mamma og pappa på besøk! Ei koseleg helg med spaserturar på Bakklandet, kaféfrukostar, restaurantmiddagar og kortkveldar ventar. Det skal bli så fint!

Antrekket er for augneblinken ikkje av den mest glamorøse sorten (vaskeuniform beståande av ein fillete strikkagenser og slitte jeans). Mamma og pappa har ikkje sett leilegheita vår enno, så då skal den shine'ast før dei kjem! Så får vi heller skru glamourfaktoren opp nokre hakk litt seinare :-) God helg!

S sa...

God fredag!
Beklager at jeg aldri kom meg med på utfordringsuka, men i dag har jeg på en genser som er lite brukt og et armbånd jeg heller ikke bruker så ofte. Grunnen er nok at jeg hadde en rolig morgen i dag, noe som omtrent aldri skjer på hverdagene. Men lillesøster på 10 år skulle reise på sin første tur alene uten oss, og jeg fulgte henne i morges. Så rart å se den lille ungen sin trippe fornøyd avsted med kofferten sin og ikke ha tid til å vinke til mammaen fordi hun var så travelt opptatt med sine venninner. Og samtidig veldig godt å se at hun virker så trygg i slike situasjoner.

Så derfor har det blitt nærmest halv dag på jobb, og jeg har hatt to møter som har vært gode. Nå blir det straks hyggelig fredagskaffe med kolleger, og deretter litt mer jobb før jeg avslutter dagen og drar hjem. Helga er egentlig uten planer, og det kjennes deilig. Selv om lyset er tilbake så sliter jeg fortsatt med energinivået.

God helg, alle sammen!

S

fivrelden sa...

Tusler rundt og smårydder i biblioteket mitt. Om en time er det vinterferie og jeg og bøkene mine drar til skogs :)

Anonym sa...

Hjemnedag i ull fra topp til tå. Har vært en rask tur i butikken på Bambibein. På føttene lyser et par rosa crocs ment som en fleip til Valentine, men som viste seg å passe min nyopererte fot utmerket. Utenfor snør/regner det, men det spiller ingen rolle. Skal ha hjemmekveld med ektefellen, pizza og gullrekka. Sengetøy i lin er lagt på senga, støvsugeren har blitt vist rundt i leiligheten og det er godt med helg. .mette

Synne sa...

Fredaaaag! Her i London er det strålende sol, og jeg er i stålende humør, og har tatt på meg en prikkete kjole og en rødlilla leppestift. I kveld skal jeg på konsert, og i helga har jeg ingen store planer, så jeg håper på blant annet å kunne lese i solveggen på dagtid og se film på kveldstid, samt gå på oppdagelsesferd i byens gater. God, glamorøs helg til alle!

Oda sa...

Eg feirar glamorøs fredag med vin og sjokoladecroissant på ein av mine yndlingskaféar i Aarhus. Nemleg Løvens bog- og vincafé. Anbefalast på det varmaste! Etter nokre travle veker og weekender har eg ingen fastlagte planar for denne helga bortsett frå at eg skal sjå den nye Coenfilmen på kino i kveld. Så skjønt!

God helg, alle saman!

Tigram sa...

Feirer god venninne i dag. Dagens glamour er at neglelakken rokk å tørke før eg gjekk ut. Lever dels i koffert ein periode, så litt mismatch med støvlettene. Har elles hatt glede av ein grytidleg start på dagen i ein krok på kafé og å vere trafikkvakt på nærskulen. Livet er rikt. God fredag!

Ingerid sa...

Å, fredag! Dagens glamour var pent antrekk (rufsete svart og brunt ullskjørt, stram og elegant svart draktjakke), men nå er yogabuksene på og det er kveld. Dagens nye te var en kinesisk oolong, og jeg er klar for dagens siste arbeidsøkt foran PCen. Jeg er nemlig ganske inspirert (og nødt til å klare deadline) i arbeidet med en kursoppgave. I helgen skal jeg og Veslejenta være alene hjemme og gjøre vidunderlige "jenteting", som lykkeligvis for meg består av ting vi liker å gjøre, som å spise is, lese og være sammen. En god start på vinterferien! God helg til alle!

Anonym sa...

Takk for at du la inn EWF - min absolutte favorittgruppe. Det ble glamour nok for meg. Ciao og god helg. Anne

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter!

Populære innlegg