fredag, februar 26, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Siste fredag i februar, snart er det mars! Og mars = vår. I allefall slutten av mars. Jeg er klar! Fredagen tilbringes på hjemmekontoret, mao ved spisestuebordet, med en diger kanne Twinings English Breakfast og nydelig musikk fra barokken. Dagens duft er Clarins Eau Dynamisante, jeg har øredobber kjøpt i Nice i 2004, og ellers er stilen relativt casual. I helga er jeg invitert med på en vårvinter-roadtrip med hotellovernatting, mannen min har spillejobb utenbys og jeg skal snart pakke en av mine Sas-flyvertinnebager, den brune tror jeg. 

Ha en fin fredag alle sammen! Alle fredagsrapporter er velkomne, det er så hyggelig når flest mulig deltar! Husker dere hvor flinke dere var til å rapportere på Glamorøs Fredag-jubileet? The more the merrier! Gamle og unge, veteraner og nye lesere, menn, kvinner og alt der i mellom. Samt hunder! Katter! Velkommen inn. 

mvh
Glamourbibliotekaren.24 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon frå ein lærar som fekk to timar mindre undervisning enn planlagt denne fredagen. -Glamorøst! Min te i dag er Twinings grøn te med sitron. Ny, fin pakning hadde den. Parfyme: Elisabeth Arden Untold. Utsikt til gode forhold for å gå på ski i helga= påfyll av energi. God helg frå Cilla

HildeSofie sa...

Ahh, fredag!
Jeg kjøpte med meg både frokost og kakao på vei til kontoret, det var en god start. Vi begynner å komme i orden i nye lokaler, men jammen tar det på å relokalisere!
Og på toppen av alt skal jeg flytte privat også neste uke, så hjemme er det nå et salig kaos: en blanding av ferdig pakkede flytteesker, poser med klær som skal til Fretex og bemerkelsesverdig mange hybelkaniner, hoho!
Men bare en uke til nå, så er det hele over, og jeg er på plass i min helt egen leilighet - hurra!

Jeg har gjort klar en koffert med klær for 14 dager, alt annet er pakket ned. I dag ble det jeans og en enkel sort genser med blondedetaljer, og duften er Jasmine & Orchidee fra L'Occitane.

Planene for helgen er selvsagt å pakke - i kveld og i morgen står kjøkkenet for tur. Men jeg satser på å kunne synke ned i sofaen på kvelden, med en bok og en kopp te!

God helg til alle!

Line sa...

Fredag i vinterferieuka gjør biblioteket stillere enn vanlig men jeg skal bort på besøk. Jeg blir hentet på jobb av en venn for å dra på besøk til flere venner, det blir koselig. Foreløpig er det ikke så mye glamour i klesveien men i veska ligger det en nysydd blondetopp som skal tas på etter hvert. Det beste er uansett muligheten til å sitte og snakke og drikke te sammen med venner til langt på natt. Kommer hjem en gang i morgen, jeg tror jeg blir helt alene hjemme og det skal nytes

Rotehovudet sa...

God fredag! Dette blir ein særs glamorøs fredag for min del. Det første eg skal gjere er å snøre på meg skoa og vandre ned på folkebiblioteket, etterfulgt av ein tur på bruktbutikk og kafé. I kveld har eg middagsplanar med min kjære, og så skal vi på Trøndelag Teater og sjå Doppler. Erlend Loe var ein av mine favorittforfattarar i tenåra, så dette ser eg verkeleg fram til! God helg til deg og alle andre der ute!

Anonym sa...

Svarte jeans med hull i. Emma S parfyme. Deilig varm mørkeblå genser da jeg begynner å få influensasymptomer. Håper jeg klarer å jage dem bort i løpet av helga. God helg!

frk Frydefull sa...

Hurra for fredag og sol! Har sendt mannen på fjellet, og skal kose meg glugg med byhelg sammen med familie og barn. Avslutter dagen tidlig for å treffes på kafé, så skal vi bade og ha det moro, og hjemme venter indisk mat. Resteb av helgen går med til besøk i Dyreparken, tur ved vannet og bare kos. Gleder meg noe helt vanvittig! Dagens glamoureffekt er svært liten, men effektfull - ny hvit skjorte/t-shirt i litt tykk bomull.

namnam sa...

God glamorøs frdag!
Her har nesten alle kollegaene tatt ferie, og på en eller annen måte smitter det slik at det kjennes som jeg også har litt ferie, selv om jeg altså er på jobb. Ikke verst. Vanlig fredagskledd med skjørt og genser og en dråpe Bvlgari Eau The Bleu. Har glemt alle smykker, men har fin musikk på kontoret som kompenserer.
I kveld skal jeg i bursdagsmiddag til en venninne, og resten av helga skal jeg hovedsakelig ligge på sofaen og lese Thomas Mann, drikke te og vente på våren. Jeg er SÅ klar for den!
God helg til dere alle glamorøse mennesker!

Anonym sa...

En fin start på dagen var yoga og påfølgende frokost på cafe med dagens avis. Hvilken glamour! Etter hektiske dager og sykdom ser jeg fram til en rolig helg, med mann, barn og kanskje litt venninnebesøk. Det er meldt sol, så det hadde vært fint å vært litt ute og smilt mot den :)

Håper alle får en flott helg, uansett planer!

Agnete sa...

God fredag! Lenge siden jeg har rapportert nå; denne uka har jeg hatt vinterferie siden onsdag; godt med noen rolige dager, selv om jeg er veldig glad i jobben min. Uansett, vinterferie = undervisningsfri :) Været her på østlandet er til å bli i godt humør av !
Jeg håper å bruke resten av helgen til prosjektsøknadsskriving, se på en ny bra serie, spise ost og kjeks og ellers la meg inspirere av årstiden og været! God fredag!

Cecilia sa...

For en nydelig formiddag!
Vi har også rolige dager på jobben nå pga vinterferie. Men det blir et arrangement hvor noen har lovet å servere hjemmebakte cookies - hurra! Jeg har skjørt og genser fra Desigual, perler i ørene og Flower by Kenzo. Plan for morgendagen er å bake og gjøre i stand til klesbytteparty med venninner på søndag. Gleder meg vilt!
God helg til alle som er snille (som min gamle tante pleide å si)

koristen sa...

Her har jeg samme jobbsituasjon som namnam og kjenner igjen følelsen.

Antrekket er grå og svart kjole med ankelstøvletter. Ekstra glamoureffekt er et "smykkeskjerf" i nydelig blåfarge med en fin ugle på. Det gjør meg av mange grunner ekstra glad :-)

Duften er Chanel nr 5 Sensual ELixir, ca en kvart dråpe bak hvert øre. Elsker den!

Planer for helgen: Jage bort forkjølelse og ørevondt som jeg har prøvd å ignorere hele uka. Lese ferdig "De urolige" av Linn Ullmann, liker den veldig godt. Gå tur i vårvinterværet og ta noen fine bilder. Pugge operakortekster, dessuten øve på en morsom utfordring fra dirigenten for mitt "vanlige" kor.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Josefine sa...

God fredag!
Den begynte ytters glamorøst med yoga og frokost på kafé. Dagens antrekk er marineblått, både kjole og ullcardigang. I kveld får vi venner på middagsbesøk, og i morgen kommer min bestevenninne som til vanlig bor i London på Oslobesøk! Gleder meg vanvittig!

Anonym sa...

Jeg har akkurat avsluttet et hektisk og tidkrevende prosjekt på jobb, og kunne derfor møte opp sent i dag. Fantastisk å stå ute og vente på buss når det har blitt lyst :-) Vurderer også å avslutte tidlig for å rekke en skitur - snakk om glamourfølelse!

Dagens parfyme: Love in Paris, Nina Ricci. Helgen: middagsgjester i morgen og besøke foreldre søndag. Kanskje enda en skitur?

God helg!

-lutt

Oda sa...

Ah eg kjennar eg lengtar slik etter skitur i norsk solskinnsvinter når eg les kommentarfeltet her! Eg byrja dagen med å vakne opp til blå himmel og solskin, og med ein Buena Vista Social Club sang i hovudet. Så eg har hørt på cubanske rytmer her på morgonkvisten og elles hatt ein roleg morgon med weekendavis og ein grøn mango/fersken-te som er skikkeleg god. Eg har på meg ein kjole eg ikkje har brukt på mange år, ein Marimekko frå då dei samarbeida med H&M. Skikkeleg klæsj og energifull med knallrosa farge og store organsjeklattar! Planane for helga er å gå på marknad, øve inn nokre musikkstykker før praksis på mandag, middagsselskap og ein gåtur langs kysten. Huset er fullt med tulipanar og kirsebærgreiner. Deilig kjensle og nydeleg syn. God helg alle saman!

Stine Arkeologine sa...

Jeg er skikkelig forkjøla og holder meg hjemme foran ovnen for å skåne kollegene mine for en uvelkommen smitte. Litt glamour er det plass til likevel: Nyvasket hår, Laura parfyme (som jeg ikke kan lukte selv men vet er vårlig og fin og passer til sola som skinner og snøen som smelter og drypper utenfor), sitronbrus, og - når jeg orker å lese litt - "Den blå rullgardinen" med alle sine lyse og sommerlige naturskildringer. Planen for helga er å bli frisk og gjøre hyggelige ting sammen med barna, skitur på søndag om formen blir bra. God fredag og helg alle sammen! :-)

Maren sa...

God fredag! Jeg har kjole som vanlig, og termokoppen er full av te for andre gang i løpet av jobbdagen. I ettermiddag skal jeg drikke te med ei venninne, og etter det igjen skal jeg bare lese og kanskje se en film. I morgen skal jeg eeendelig se Anna Karenina i operaen,,som jeg gleder meg! Og ekstra fint blir det å se den sammen med kjæresten og et vennepar. På søndag skal jeg drikk te med to venninner. (Jeg aner et nønster i livet, hihi!). God helg!

Maren sa...

Og et klapp på skuldra til meg for alle skrivefeilene i kommentaren over.

Miss Lemon sa...

God fredag!
Jeg har nettopp sendt mannen på guttetur i fjellet, så nå sitter jeg hjemme å venter på at mamma og pappa skal hente meg for så å kjøre videre på hytta. Gleder meg! Har pakket med meg ski og Anna Karenina. God helg til alle sammen :-)

Anonym sa...

Elsker frifredager. Huset er shinet, har handlet mat, røkt knoke + erter, gulrøtter, løk og vann+ krydder småkoker på plata. Sitter med "Havboka" av Morten A.Strøksnes og vurderer om det er te eller kaffetid? Påskegule roser lyser opp i blå krukke og ute skinner solen. Helg! Antrekk: svart fra topp til tå innerst til ytterst, håret i hestehaleflette og fine røde lepper. Trives! .mette

Tina80 sa...

Dagens høydepunkt er at min kjære har bursdag! Så i dag stod jeg opp tidlig, slik at jeg kunne lage ordentlig bursdagsfrokost som vi kunne starte dagen med. En fin start på dagen, god frokost og åpning av gaver.
På jobb merkes vinterferien, er rolig i gangene. Siden kantina var stengt i dag, samlet vi som er på jobb til lunsj. Der hadde en kollega kjøpt frukt, mens jeg hadde meg bakst. God stemning blant oss som er på jobb.

I kveld fortsetter feiring av bursdag, jeg og min kjære skal ha god middag. Og bare kose oss resten av kvelden. I morgen tenker jeg at vi stikker å spiser kake på kaféen med byens beste kaker.

Riktig god helg!

Bliss sa...

Vasket håret i går kveld, opp i topp i natt med et par klyper og rask føn til morgenen, perfekt volum uten noen produkter og ferdig på et par minutter :)
Deilig strikkekjole og tykke strømper, det er jo fortsatt vinter, brr! I dag skal jeg rett til Oslo for en tur på IKEA etter jobb, satser på mer oppbevaring på kjøkkenet, må få plass til både kjøkkenmaskin og symaskin innen kort rekkevidde, hvis ikke blir det bare stående ubrukt i boden. Håper også på å få plass til arvede glass og kopper fra både mormor og farmor, det er så hyggelig med gode minner :)

Tigram sa...

Skitur i fantastisk heieterreng på meg. Gneistrande føre, sol og februarblå himmel. No venter middagskvil, så ettermiddagste og kanskje ein film med mine kjære. God fredag!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Denne dagen har bydd på mange former for glamour så langt. For det første å våkne i ei seng på gjesterommet hos bestisen, for så å sette seg opp og titte ut vinduet og se 'halve Oslofjorden' i vakkert morgenlys. Hurra for Nesodden, sier jeg bare! Deretter kjentes det veldig glamorøst at det å ta seg fra Nesodden til Gardermoen gikk uforklarlig smooth og uproblematisk. Glamorøst også å komme hjem igjen etter en måned på reisefot nærmest landet rundt, det skal jeg ærlig innrømme!

Den ytre glamouren har bestått i sort penbukse og en rød strikkagenser, duften av Valentina og Chanel-leppestift i fargen Antoinette på leppene. Og nyvasket hår, så klart.

I kveld skal jeg på konsert på Sinus, hvor Minor Majority skal spille hele "Reasons to hang around". Resten av helga skal brukes delvis utendørs på tur, delvis med ei bok (som jeg ikke har rørt på hele reisen) og delvis med hjemmekos, rett og slett. Nå står potetbåter i ovnen og baker seg med krydder og olje på, og jeg skal dampe et par laksefileter i panna så snart jeg har posta dette. Herlig!

God fredag, og god helg!

Kathe sa...

Glamoureffekt: hvitt cashmereskjerf tullet godt rundt halsen. Veldig deilig å kjenne grusen knase under skoa på asfalten som SOLA har smelta fram. Kanskje ikke så glamorøst, men som nevnt veldig veldig deilig! Snart vår! Til min store sorg er kollegaen min allergisk mot parfym, så til vanlig må denne droppes. Slo meg imidlertid løs i dag med Boss nuit da kollega nyter late dager med velfortjent ferie.

Populære innlegg