onsdag, februar 03, 2016

Mariage Frères Thé à l'Opéra


Mariage Frères, snart er det ikke den te jeg ikke har testa hos dem - med unntak av rooibush-variantene, de er jeg ikke så interessert i. Men de svarte og de grønne har jeg snart jobba meg gjennom. Jeg kjøper alltid minst én når jeg er i Frankrike. Akkurat denne tror jeg jeg har fått i presang av min storesøster, og jeg mistenker henne for å ha valgt den bl.a. på grunn av tittelen! Den er forøvrig veldig god. Det er en grønn te med røde bær og vanilje, jeg tror kanskje det er litt bjørnebær i den, og smaken føles vårlig. Fin en tirsdagskveld akkompagnert av Haydn og Henry James!Fransk te i en engelsk tekopp, med østerriksk musikk og amerikansk forfatter. (Koppen har jeg kjøpt på loppis, hvis det var noen tvil om det.)


2 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så fin kopp! Den passer jo perfekt til Henry James, han var jo anglofil og konverterte til slutt. Han hadde sikkert en slik. :-)

petit sa...

Spennende! Det frister å reise dit igjen, nesten bare for å finne flere te-butikker, neida, men det er jo et pluss. Denne gangen nøyer jeg meg med å drømme. Teen fra La Route Du The, ble en grønn variant som heter Cavaliers Bleues, fornøyd! :)

Populære innlegg