mandag, februar 29, 2016

Noen umiddelbare favorittkjoler - Oscar 2016


Jeg klarte jo ikke å holde meg helt unna. Jeg stod opp og så siste del av Oscarutdelingen. Jeg likte Cate Blanchetts blekgrønne blomsterdekkede kjole! Armani Privé. Hun har allerede havna på "Worst dressed"-listene, men jeg likte den. 


Amy Poehler i Andrew GnDaisy Ridley i Chanel Haute Couture


Olivia Munn i Stella McCartney. Veldig, veldig classy!Chrissy Teigen i Marchesa. Har savna disse blomstergreiene til Marchesa de siste årene! Det ble for mye en stund, men det var hyggelig med et gjensyn. 


Charlotte Rampling i Armani Privé. Så elegant!! 


Emily Blunt i Prada


Og denne, Brie Larsons Gucci. Det er jammen ikke ofte jeg liker Gucci, men denne var jo flott. Beltet matchet statuetten!


Jeg se hele showet om noen timer, og oppdager sikkert enda flere da. Det var mange bare skuldre og en del trauste greier, noen litt vel dype utringninger og en og annen katastrofal sak (les: Heidi Klum), jeg kommer nok tilbake til saken på et tidspunkt!

1 kommentar:

Glamourlegen sa...

Signerer dronning Cate B, og stilige Amy P! Har lest et sted at katastrofekjolen til Heidi Klum trolig er et velkalkulert triks (hun innehar vel ekvivalenten til master- og doktorgrad i mote) ift publisitet, særlig når man ser den i kontrast til antrekket hun gikk for på etterfesten. Men det hindrer meg ikke i å synes at den er både fæl og festlig :)

Populære innlegg