fredag, mars 18, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Det er fredag og snart påskeferie, hurra! Jeg har påskeliljer på bordet og påskete i tant Gredelin-koppen min, og kjører en casual fransk stil i dag med stripegenser fra et marked i en liten by i Provence (litt tykkere og grovere bomull), au naturel negler, rød leppestift og min nostalgiske fine Liagora-parfyme. Og perler i ørene. Jeg gleder meg sånn til ferie! Jeg har så hyggelige planer for helga og uka som kommer; mannen min har også fri, det blir roadtrips med radioteater, film og forhåpentligvis en del utedager i hagen. Jeg skal på LP-shopping med ei venninne, snuse på parfymer, og spise middag hos annen venninne. Og ellers masse, masse ledig tid uten noe fast på programmet! 

Men aller først skal jeg gjennomføre en svært effektiv arbeidsdag håper jeg, mye må på plass før jeg kan ta ferie. 

Nå vil jeg høre om deres fredager - værsågod!

mvh
eders
Glamourbibliotekar

P.s. En haug (bokstavelig talt!) med gule gærninger melder nok snart sin ankomst, stay tuned i helga!!

24 kommentarer:

Line sa...

Etter at arbeidsdagen er slutt på skolebiblioteket skal jeg hjem og om-møbelere stua mi før påskepynten kommer fram. Ellers er planene å lese, være noe på hytta og være sammen med familie og venner. Og så vil jeg bake et eller annet, får se hva det blir. Og så er planen å gå i kirka når det skjer noe der. Bortsett fra det er det veldig fint å ikke ha så mange fastlåste planer. God påske til glamourbibliotekaren og alle andre her

Anna sa...

Ikke påskeferie før tirsdag, men i dag skal huset pyntes til påske. Hurra! Skal kjøpe blomster på veg hjem og prøve å mobilisere energi til litt husvask. Vi har enda ikke lagt de store planene for påsken, ser an været. Trolig blir det hjemmepåske med turer i skogen, kino, brettspill, besøke venner og familie, og ikke minst: jakten på påskeeggene. 6-åringen gleder seg allerede!

frk Frydefull sa...

Hektisk arbeidsdag - mye som skal på plass til tross for at det blir kontordag både mandag og tirsdag også. Det er herlig vårvær og det skal nytes i helgen. Tror noen gule blomster av ett eller annet slag skal få bli med hjem i dag. Dagens glamour må jo være at jeg snart skal ut å hente nyreparert og fiksa sykkel - forhåpentligvis fit for fight for ny sesong. Den hadde dessverre blitt både rusten og skral etter vinteren. Finnes ikke bedre enn å sykle gjennom byen om våren når sola begynner å bli varm. Hurra! God påske - ser frem til ny glamour-melding neste fredag - må jobbe med å huske den, siden en ikke befinner seg på kontoret da. Det var noe mer vaner …

S sa...

God fredag!
I dag er både den indre og den ytre glamourfølelsen til stede. Har begynt å prioritere meg selv litt mer, og startet på en helt ny hobby som er så utrolig morsom. Så selv om jeg kom sent hjem i går så sitter den indre god-følelsen fortsatt godt i. Så deilig! Ellers har jeg på en ny genser etter at røk på en liten smell sånn shoppingmessig i går. Dermed er også den ytre glamouren absolutt til stede.

Nå et ett møte gjennomført, to gjenstår. Deretter kommer jeg til å ta påskeferie, og planen er å få gjort noen små ærender før jeg drar hjem og møter resten av familien. Da er det bare å stue bagasje, ski, katt og mennesker inn i bilen og suse avgårde til hytta. Det blir utrolig deilig, selv om det værmessig kan bli litt av hvert. Akkurat nå laver snøen ned, og vi som begynte å få vår-følelsen her nord. Samtidig er det jo greit med snø om vi skal få noen skiturer.

Planene for påsken er å strikke, høre lydbok, lese, gå tur/skitur, rusle i fjæra, spille kort med barna og sikkert spise alt for mye god mat. Har i tillegg blitt såpass inspirert av denne bloggen og instagram at jeg har kjøpt inn noen ulike sorter te som skal testes ut.

Ha en god fredag alle sammen, og god påske! (PS: ser frem til gjensyn med glamourbibliotekarens påskepynt...)

S

koristen sa...

For en deilig og glamorøs solskinnsfredag i Oslo! Ble møtt av et herlig syn da jeg kom inn på kontoret i dag - et diiigert påskeegg lå midt på skrivebordet. Yummy! Jeg har ikke åpnet det enda, skal teste selvkontrollen. Den pleier å holde til ca kl 14, hihi.

I dag måtte jeg ha lys rosa bluse til jeansen, den krøller bare jeg ser på den og alt setter flekker på den, men fargen er herlig vårlig. Hadde glemt øredobber, men fant et par i skrivebordskuffen som utrolig nok passet i fargen til antrekket selv om de er litt overlesset. Men pytt - det er fredag! Nå skal jeg jobbe noen (mange) timer før jeg skal treffe en venninne for mat. øl og skravling. I helgen blir det husvask, påskepynting, søndagstur og middag med verdens fineste kusine, det blir lesing av Håkan Nessers siste bok og garantert litt fargelegging - har blitt bitt av basillen, og den er gjenstridig :-)

God fredag, helg og påske til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Anonym sa...

God fredag! Sol, sol, sol! Deilig. Jeg føler vitaminene sprette! Uniform, nyvasket, fluffy hår, klar for vennebesøk, god mat og løs prat, gebursdagsmottakelse i morgen og deretter hotellovernatting med spa. Påsken har begynt!! Gleder meg til langfri med familiebesøk, vennetreff, krim på alle kanaler og yoga! .mette

Cecilia sa...

God fredag!
Arbeidsdagen blir litt spesiell her, vi skal i bisettelsen til en kjær kollega som gikk bort alt for tidlig. Så glamoureffektene er i sort, perler i ørene og Always Red i nakken.

Påskeplaner er mest hus og hage-relaterte. Beskjære trærne, rydde i blomsterbedet hvor løkplantene titter opp nå, vaske vinduer og finne frem gule gærninger. Ja og så minst 1 konsert da, og forhåpentlig kino, middag med venner, spise påskegodis, være ute i sola ...

God helg & God påske til alle!


Anonym sa...

Dagens glamour er at det er endelig tid for permisjon på ordentlig - en etterlengtet verdensborger skal se verdens lys i slutten av april (forhåpentligvis -kryss fingrene)! og sammen med litt sol og krokus i hagen er det absolutt glamour. Den ytre glamouren er det heller dårlig med - gravidbukse og klumpete kroppsfasong - men kanskje jeg skal se om jeg får lakket neglene i dag!
God påske og takk for en inspirerende blogg!

annalovinda

Josefine sa...

God fredag! Jeg sto opp grytidlig for å dra på yoga. Nå har jeg spist frokost og lest Aftenposten og føler meg klar for å skrive videre på masteroppgaven min. Må legge inn en real innsats nå fremover, innleveringsfrist nærmer seg med stormskritt! Men gleder meg til påske likevel, selvom det blir mye masterskriving for min del. Dagens glamoureffekter er en blå kjole med blomstermønster og en ny frisyre. I kveld har jeg min siste hjemme alene-kveld før kjæresten kommer hjem i morra etter 2 uker i Finland. Gleder meg veldig til det!

Anonym sa...

Det ble tidlig-yoga på meg også, som Josefine over her. Noen stressende dager er over, og jeg tror jeg kan ta helg med rimelig god samvittighet. Ikke påskeferie helt ennå, men som vanlig er forventningen nesten det beste. I helga skal jeg kose meg sammen med mine kjære og forhåpentligvis være mye ute i vårsola!

I dag er glamouren ivaretatt av før nevnte yoga, lunsj med venninner og vissheten om at jeg og min kjære skal ta et velfortjent glass rødvin til fredagspizzaen, samt se siste episode ov Jonathan Strange og Mr. Norell. Kjole har jeg også!

HildeSofie sa...

Hurra for snart-påske-fredag!
Jeg satser på en ganske kort kontordag i dag. Antrekket er sort og grått, med høye hæler for å feire våren.

Planer for helgen: Ikveld kommer mine etterlengtede bokhyller, så i helgen blir det montering og utpakking, parallellt med en del jobbing. Hektisk, med andre ord. Men på vei hjem i dag blir det innkjøp av årets påskete!

Jeg jobber både mandag og tirsdag, men på hjemmekontor, så jeg satser på et par effektivte økter før jeg setter meg på Sørlandsbanen mot noen dagers påskeferie. Hurra!

Stine Arkeologine sa...

Kjole, armbånd og en litt mer avansert hårknute enn det vanligvis blir tid til er fredagens glamour her! Kroppen gleder seg til helg, sier den, og vi skal roe helt ned med oppdagelsesturer i skogen, bøker, film og noen små matprosjekter for unge kokkelærlinger som vil greie alt selv og ser på ethvert tilbud om veiledning som en alvorlig fornærmelse. Husvasken må stille seg bakerst i køen, for vi har viktigere ting å gjøre! ;-)

Riktig god helg til dere alle! :-)

Anonym sa...

Jeg har vært syk ganske lenge (alt er relativt...burde kanskje ikke klage...). Nå håper jeg at jeg er på bedringsens vei så jeg kan ha en fin påskeferie! ;)
Jeg har gule tulipaner på bordet og i stua er det påskepynt som barna mine har laget, det gir godfølelse. Ellers har jeg klær som det ikke er pinlig å bli sett i skulle en fremmed ringe på (har vært mye pysj i det siste!). Jeg ser fram til fredagstaco og en ellers rolig helg.

Anonym sa...

Studentlivet tillot meg å starte ferien idag. Startet dagen med tøying og en spasertur, oppfulgt av en lang god dusj og stell av hud og hår. Å føle seg ren og nystelt fra topp til tå, kombinert med stripet genser og vårsol er glamour nok - god påske!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Kan vel ikke skilte med et særlig glamorøst ytre i dag, men nyklipt hår og en dråpe av min fineste parfyme trekker opp. Pluss kake fra snill kollega i lunsjen.
I helga skal jeg gjøre rent og pynte litt til påske selv om ferien skal tilbringes et annet sted i landet. Skal kjøpe inn påskelektyre og noen andre ferieeffekter og så blir det et par rolige dager på kontoret i neste uke før ferien kan begynne. Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til påskeferien i år!
God påske til alle dere glamorøse mennesker!

Randi sa...

Antrekket fram til nå har vært sort pga bisettelse; egenprodusert tunika med litt hvitt trykk over snalt sort skjørt, sorte snørestøvletter, små øreringer i sort og sølv og store sølvfingerringer, pluss Miyake i nakken. Nå skal arbeidsklærne på, og en kjole skal gjøres ferdig og postes. Syringreina som når nesten opp i taket skal pyntes med malte egg i løpet av helga, og alle de gale kyllingene skal få komme ut av skapet. Noen kilo hundehår skal også støvsuges, selv om det kanskje ikke er særlig vits da fine dyret garantert kommer på besøk igjen kanskje allerede ikveld :-D
Og så skal julegardinene på kjøkkenenet tas ned, haha, ja de er totalt nissefrie, og du må tett innpå for å se at det står god jul på mange språk, men dog. Lyse blomstrete gardiner i rosa, rødt og grønt som passer utrolig godt til vårt turkise kjøkkenbord skal deretter henges opp.
God fredag, god helg, og god påske til alle <3

Anna Lovinda sa...

Endelig nydelig sol og kulde her i Longyearbyen. Det passer godt ved inngangen til påske. Om ikke mange uker er det midnattsol!
Jeg har en pasjonslilla cardigan på i dag, i anledning påsketiden.
På pulten står en Osterhase flybåren fra Tyskland. Den ber om å bli spart til nærmere påskeaften, og det tror jeg jeg kan gå med på (hysj, hysj...den vet ikke når slaktingen gjennomføres. Føler det er mest humant sånn :-D).
I motsetning til min navnesøster her i bloggen er jeg ikke gravid og kan derfor kose meg med alkohyler på hyttebesøk i aften.
Jeg skal også kjempe om tulipanene om det er noen i butikken. Det er langt mellom leveransene av slikt her, så det kan bli blodige slag å skaffe seg en kvast som ser presentabel ut! :-)
God førpåskehelg til dere alle!

Synne sa...

Riktig god fredag fra London! Her er det overskyet i dag, men jeg lever fortsatt på gårsdagen, da det var strålende sol og St. Patrick's Day, så hele byen var grønn og glad.
I dag jobber jeg hjemmefra, i et rutete skjørt og en pen, svart topp, og jeg har smoothie og kaffe og noen sjokoladebiter på lur, og i kveld blir det film og vin.
God, glamorøs helg til alle sammen!

Maren sa...

God fredag! Jeg har blomster på kjolen og sløyfe i håret, og en favorittparfyme fra Lancôme. Denne helga er veldig etterlengtet, fordi den er nesten tom for planer. Bortsett fra en kinotur på søndag (skal endelig se "Brooklyn") har jeg ingenting avtalt, og det er så deilig. Jeg skal lese og fikse litt hjemme i leiligheta, gå en tur, tilbringe tid med kjæresten, se en episode eller tre av en serie og bare kose meg. Jeg får ikke påskeferie før onsdag formiddag, men med en deilig frihelg kan jeg starte ferien litt allikevel. Riktig god helg alle sammen!

Susie sa...

Jeg skal stresse rundt som en gal i hele helga. Neida, jeg skal stresse litt nå før jeg avslutter arbeidsdagen, så skal jeg til frisøren, og så regner jeg med at det sakte men sikkert roer seg utover kvelden. Det skal bli utrolig deilig med lang påskeferie. Planene har jeg ikke lyst til å tenke på nå, bare kose meg med tanken på at jeg har en deilig lang påskeferie framfor meg.

Togpiken sa...

Nå sitter jeg på toget hjem etter endt arbeidsuke, på vei hjem i solskinn med påskeferie i lommen! Om ikke det er glamorøst, så vet ikke jeg. Antrekket er nokså dagligdags, blå jeans og hvit-og-rød-stripete genser til. Vel hjemme skal jeg spasere meg en tur i byen og kjøpe tulipaner, før jeg lager pasta al limone (skikkelig smak av vår og kanskje et hint av sommer attpåtil). Så kan helgen og påsken bare komme...

Studinen sa...

God fredag! Her har det vært en lite glamorøs fredag, den eneste glamoureffekten er duften av Chanel, men det har vært en produktiv innspurtsdag. Det blir en glamorøs by-påske, med en god del jobbing, men også tid til Agatha Christie og et par middager med storfamilien. I morgen kommer påskepynten frem! :-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø-byen. Sent, men forhåpentligvis godt! Dagen startet glamorøst nok med en lang morgentur sammen med hunden, for så å fortsette med god frokost (pappas hjemmebakte brød, som han hadde med ned hit sist helg!) og litt forskjellig. Takket være en nødvendig bytur var jeg sogar presentabel i dag; sort penbukse, sort singlet, plommelilla strikkatopp, Chanel på leppene og som alltid Valentina på halsen. I ettermiddag har jeg vært på kino og sett Risen; en fin film om påskas historie fra en litt annen vinkel. Jeg likte den, men den tapte seg litt på å tidvis være overtydelig og dvelende. Oh well.

I morgen skal jeg pynte til påske. Det innebærer også støvsuging; huskyen har begynt på en røyteperiode, så nå er Elektrolux min beste venn ei stund fremover. For øvrig blir det bypåske på denne dama, og jeg gleder meg stort! God fredag, god helg og god påske, fine folk!

Maje sa...

Rekker akkurat å melde fra på glamorøs fredag:) Flotte roser, ispedd gåsunger, på bordet. Tur i det fine været. Frisørtime i morgen. Dette er veldig glamorøst for meg akkurat nå. Ikke minst kommer lillesøster og lillebror hjem fra byen i helga og jeg gleder meg til å henge med dem og resten av familien. God helg!

Populære innlegg