onsdag, april 06, 2016

Finn stilen: April in Paris


Å møte våren i en annen by er alltid noe jeg drømmer om! For to år siden var vi i Amsterdam i full kirsebærblomstring, i fjor var vi først i Barcelona og deretter i magnoliarosa New York. Men aller best: April in Paris, i følge Vernon Duke og Edgar Harburg.

Slik ser gjerne en vårdag i Paris ut for min del (tror jeg har laget en identisk finn stilen minst fem ganger tidligere) : klassisk stripete genser fra Saint James, avslappet blazer og jeans fra Uniqlo, Superga-sneakers, vintage Hermès-skjerf, Dior-solbriller, Chanel no. 19, rød leppestift også fra Chanel, ei F. Scott Fitzgerald-bok, og en billig totebag fra en eller annen suvenirsjappe. Tror jeg må skaffe meg nye Supergas snart, mine røde begynner å bli utslitte. 

Så kan vi jo høre på Ella og Oscar mens vi lengter. 

7 kommentarer:

Anaruh sa...

Dette er min yndligsstil, og jeg går ofte slik i Oslo også, jeg. Snart blomstrer magnoliaen og kirsebærblomstene der også, og man får både croissanter og god kaffe. Så kan man jo late litt som, hvis man ikke er så heldig at man skal ut og besøke The real thing :)

Anonym sa...

"I love Paris in the springtime" sang Caterina Valente en gang i det forrige århundre. .mette

Synne sa...

Perfekt! Striper og røde lepper er alltid riktig!
Jeg kan skrive under på at april i Paris er ganske så magisk. Lengter alltid ekstra mye tilbake om våren, og nå er det allerede tre år siden jeg bodde der et år, det er helt uvirkelig! Jeg reiser tilbake om noen uker, nettopp for å nyte byen i april, og gleder meg voldsomt.

Glamourbibliotekaren sa...

Anaruh: Jeg går enda lengre og erklærer dette som min uniform, haha!

Mette: Ah, Cole Porter. Den låta passer året rundt! In the spring, in the fall, in the winter when it drizzles, in the summer when it sizzles.

Synne: Jeg liker så godt de lyselilla blomstrende trærne på denne tiden! De har jeg ikke sett i Norge. Jacaranda er det vel.

Anaruh sa...

Høres veldig bra ut :)
Vi har en viss kleskode på jobb, så på hverdagene går jeg mye i skjørt/kjole. Men i helgene, og på en og annen glamorøs (aka casual) fredag går det gjerne i jeans og striper der også. I år ønsker jeg meg en Hvor-er-Willy-genser, for å variere litt fra de vante blå og hvite stripene. Heia våren!

Liv sa...

Hjertens enig i alt! Jeg hilste på Paris i helgen, og kom hjem med stripete petit bateau-genser i kofferten - og et par andre ting...

(og i parentes bemerket, siden dette åpenbart er et parisvennlig forum: Sterkt å besøke byen igjen etter alt det fæle. Jeg synes Paris virker enda mer åpen og vennlig enn før. Det er ikke bare oslofolk som møter ondt med godt!)

Anonym sa...

Ikke noe er galt med Paris om våren, men siden jeg er så heldig å tilbringe en uke i Roma, så må det bli den byen jeg besynger i øyeblikket 💕 Hva er å si om Chanel nr 17?

Populære innlegg