fredag, april 15, 2016

Glamorøs fredag!


Bonjour! Vi møter som sagt våren i Paris, det er så fint! (Forhåndsprogrammerte blogginnlegg hele uka hittil, beklager at jeg ikke har fått svart på kommentarer)

Dagens duft, som resten av uka, er Chanel No. 19 (fast Paris-parfyme de siste årene), og i ørene har jeg arveperler. Straks blir det croissanter til frokost, med god te til, deretter er det tid for marked! Sola skinner i dag også, jeg tar med kameraet overalt hvor jeg går. Lover blogg-oppdateringer over helga! I musikkbloggen også - to konserter skal bli omtalt. (Men ikke via iPhone, sånn som jeg gjør nå, ganske håpløst)

(Og om noen lurer: vi reiser til Paris 1-2 ganger i året med et helt konkret ærend - saksofonreparatøren til mannen min er fransk og jobber her. Jeg blir med hver gang han må reise ned for å overhale instrumentet, så tar vi en ferie samtidig!)

Antrekk: stripete trøye, jeans, grønne adidas-sko, rettere sagt uniformen min (som sett i april-collagen). Casual Friday! Hva dagen ellers vil bringe vet vi ikke ennå, tipper dog det blir en bokhandel eller to. Og et uvisst antall kaféer, de har så bra utvalg av te! C'est la vie!

Ha en fin dag alle sammen, og fortell hva deres fredager inneholder - jeg lover å lese alt når jeg kommer hjem! Jeg ser det har vært stor aktivitet på de siste postene også, veldig moro, tusen takk for det.

God helg!

18 kommentarer:

Kjersti sa...

Bonjour! Det høres deilig ut med glamorøs fredag i Paris! Kos dere :)
Men det er slett ikke så verst å være her hjemme i Norge heller. Jeg har fri, og skal bare pusle hjemme i dag. Selv det å vaske badet, som står på planen etter hvert, er helt ok når jeg kan gjøre det i eget tempo og med podcast som akkompagnement. Som vanlig er jeg foreløpig lite glamorøs, kledd mer behagelig enn lekkert. Det er deilig på hjemmedager!

Stine Arkeologine sa...

Ny kjole, småsko, hestehale, tomatrød neglelakk og løvsprettende bjørkekvister i vase på kontoret er fredagsglamouren her i dag! Så koselig at dere er i Paris igjen. (Tror den gjentatte koblingen mellom Paris og vår på bloggen din har påvirket meg, for den siste uka har jeg parallelt med at snøen smelter og fuglene synger plutselig fått lyst til å se om igjen "Paris when it sizzles", "Funny face" og andre Audreyfilmer, høre fransk musikk og lengte til ny storbyferie.. Fint det!) :-)

Riktig god helg til dere alle!

Anonym sa...

Grått i Oslo i dag, men det er fredag og det kan oppveie mye for været. Jobber kort dag dvs. jeg skal snart hjem. Tripper rundt i Birkenstock pga.en operasjon i foten, litt skummelt, for jeg føler nesten det ligger litt snø i luften. Helgen blir fin, i morgen holder vi gjestebud og menyen er på plass. Tror det blir en flatrompesøndag - og da ligger det i navnet hva vi skal gjøre. Ha en fin helg. .mette

Studinen sa...

God fredag! Jeg har startet dagen hos frisøren, det føles utrolig glamorøst for en student. Nå skal det jobbes med en tekst før jeg tar en litt tidlig helg, kanskje blir det en tur på bokmarked i morgen. Været i Oslo minner ikke mye om vår, men det innbyr til tekopp og lesing innendørs med tente lys, og det er fint det også. Nyt Paris!

Glamourlegen sa...

Så herlig med vår i Paris :) Kom bare til fire ting i innlegget under - ting nummer fem kan være at der har jeg aldri vært! Det må tas tak i en gang i fremtiden. Har kjørt t/r gjennom Frankrike (Kiel-Pyrenéene) og vært noen uker i Perpignan, men det er alt. Og åpenbart altfor lite :)

Det har vært noen særdeles uglamorøse uker og fredager den siste tiden for min del, og forrige helg var rett og slett fæl, men nå lysner det gitt! Ribbeinet litt mindre vondt, og formen sånn på oppløpssiden er jo ikke særlig bra, men likevel mye, mye bedre enn sist gang. Begynner å glede meg skikkelig til å hilse på den lille sprekingen i magen, om noen uker er hun her! Vasker babytøy og bæresjal, drikker te og spiser ca hele tiden. Storegull hevder bestemt at hun kun heter Storesøster, og at bolla i magen ikke heter noe annet enn Lillesøster.

Det er spennende med vår i nytt hus og hage, vi har ennå ikke bodd her et helt år. Tulipanløkene jeg slang ned her og der i høst har kommet, nå blomstrer de faktisk snart! I hagen vår har vi i vår oppdaget både småklynger med snøklokker og et teppe av scilla, og jammenmeg har vi ikke fire hvitveis også <3 Håper liljekonvallen kommer igjen i år - vi har ryddet i noe buskas, så kanskje det ikke er skyggefullt nok.

Deilig fredag, og god helg alle :)

Anonym sa...

Jeg har en gangske fin sort bluse på, den erstatter den fine blusen jeg først trakk over hodet, men denne hadde en veldig upassende flenge oppe på skulderen.. så da vant den som rangeres som nest best.

Tømte sise rest av min nydelige Chanel Fraishe-parfyme. Vil gjerne kjøpe en ny, men har tvunget meg selv til å bruke opp den feilkjøpte Chanel Tendre/Tender-parfymen. Men det rare med den er at innholdet aldri minker.... Kommmer til å inngå i døtrenes arvegods!

Etter jobb skal jeg ut med verdens hyggeligste kollegaer, og deretter spise god middag med mannen jeg har valgt å dele bo med :)

Ønsker bibliotekaren gode dager i flotte Paris og en flott helg
til alle dere andre.

Vh
Astrid


Nattsvartur sa...

Så deilig med vår i Paris!
Men på tross av grått og surt vær i dag så er det faktisk vår i Oslo også!
Og kastanjetrærne er i ferd med å brette ut løvet sitt!
Kastanjetrærne er helt magiske og en av de tingene jeg elsker mest med å bo i Homansbyen!
Ellers har jeg benyttet gufseværet til å lufte en fin grå ullkjole, kanskje for siste gang før vinteren vender tilbake mot slutten av året.
Det er lite helgeplaner, men jeg rekker forhåpentligvis å lese ut boken min (vanskelig å finne lesetid med små barn), og kanskje jeg også får sett en episode av Miss Fishers murder mysteries.
Og fra søndag av er det spådd litt sol igjen :-)
Jeg skal i hvertfall sørge for å få kjøpt blomster på vei hjem i dag!

God helg!

Josefine sa...

God fredag! I dag lagde jeg frokost på senga til kjæresten min som hadde bursdag i går, men som var bortreist. Da ble det bursdagsfrokost en dag for sent, men veldig hyggelig likevel. Nå er jeg på Blindern og skriver, bare tre uker til masteroppgaven skal trykkes! Dagens glamour er lyseblå negler, grønn genser og et fint skjerf. I helga har jeg superfine planer, gleder meg!

Synne sa...

Herlig! Håper dere storkoser dere!
Her i London er det skikkelig rufsevær i dag, men jeg har hjemmekontor med kjæresten min, og det er kjempekoselig. Vi drikker kaffe og spiser kake (hjemmebakt, så klart!) mellom slagene, og jeg er nå ferdig med å fylle ut den kjipe selvangivelsen for selvstendig næringsdrivende, så det føles veldig bra. Har blyantskjørt og en pen topp på, og på hodet har jeg ei hårbøyle med katteører, fordi jeg følte for å veie opp litt for alle seriøse tall og kjedelige vedlegg! Livet blir hva man gjør det til selv, hoho. Jeg skal dessuten unne meg et glass vin til lunsj, så jeg er storfornøyd med fredagen så langt. Hva kvelden bringer vet jeg ikke, men bra blir det uansett.
Håper alle får ei god og glamorøs helg! Klem herfra!

Stud.med. sa...

Kaldt i Oslo, forkjøla, men det er ganske glamorøst at det snart er helg! Snart! Fint skjerf og nye, hvite sko får stå for glamouren i dag :)

Anonym sa...

Hjemmekontor med god kaffe, arvet Skappelgenser og uglamorøs stillongs fra morgenen av, så avspasering for å dra på hudpleie og massasje, Skikkelig luksus-start på helga! Pizza og rødvin med kjæresten på et av favorittstedene mine i nabolaget seinere i kveld. Da blir det nye kule hvite (og altfor dyre...) sneakers og svart skinnjakke. Og knallrød leppestift. Det blir nesten mer glamour enn jeg har godt av! ;-)
God helg, alle! :-)

Frøken Desibel sa...

Akk, så trøtt. Startet dagen tidlig med å løpe intervaller, og er nå en smule trøtt. Det er lite glamorøst det... Men en trikkefører som ventet på meg, favorittshaken post-trening og avslutning av en del ting på jobb som har hengt lenge er derimot meget glamorøst:D

Helga skal brukes til øvelser og trening, stort sett. Om en uke er det Oslo Brassfestival, så det blir travle dager framover med forberedelser både musikalsk og organisatorisk. Også har jeg veldig lyst på et besøk på kafeen der min søster jobber for en lesepause med en cappuccino og en pain au chocolat, så jeg får passe på å legge inn litt tid til det:)

Ha en fin helg alle sammen!

Elisabeth sa...

Jeg har også vært bortreist denne glamorøse fredagen, om enn ikke så langt! Jobb tok meg til Valnesfjord, hvor jeg besøkte Han Sylte Kolonial. Spiste et par rykende nystekte kanelsnurrer mens jeg var der, og kjøpte med meg et brød hjem. Kornstump heter det, og smaker forskrekkelig godt.

God glamorøs fredag, forresten! Her var det glamorøst å våkne før alarmen, og glamorøst å reise på en liten halvdagstur. Glamorøst å være hjemme igjen også - nå blir det strikking, god musikk og et glass rødvin, pluss null jobbing resten av dagen, med god samvittighet! Jeg har blingroser i ørene, Chanel Rouge på leppene, Valentina på halsen og nyfilte negler som snart skal få seg litt lakk. Det står mellom petrolfarge og ei knall rosa, og jeg er jammen ikke sikker.

Resten av helga skulle egentlig vært tilbrakt i tigerstaden, men siden gründerlivet tok meg, blir det i stedet hjemmehelg med mye jobbing innimellom. Skal dog også unne meg noen timer ute i naturen med en pelskledd firbeint sak også. Dessuten har jeg hatt et månedslangt opphold i å lese bøker, og det må jeg bøte på disse dagene, tror jeg. Får se hva jeg plukker ned av hylla!

God fredag, alle sammen, og kos deg i Paris, Glamourbibliotekaren!

Tigram sa...

Her ligg eg på sofaen med utsikt til ein bukett ranunklar i nydelege fargar. Glamour med frisk-grøne tøflar hekla av eit eldre familiemedlem. Har invitert oss over på kveldsmat til nabo på andre sida av toglinja. I veska ligg to Parisguidar som eg snart får bruk for. Kos deg så lenge og god helg alle!

Trofast leser sa...

Nok en dag tilbragt hovedsaklig i sengen, formen er skrall for tiden men jeg har gode grunner til å tro at den blir bedre fremover. Det er en glamorøs tanke! Også har jeg nyvasket hår og dufter av en peonparfyme fra L'Occitaine (kjøpt i Paris i april 2012, nå min faste aprilparfyme), så jeg føler meg pittelitte granne fredagsglamorøs selv om antrekket er mer pysj en chic.. På nattbordet har jeg 12 roser og en fin tekopp, ei ny bok og et magasin kjæresten har kjøpt med fra det nære utland, så jeg koser meg litt innimellom sovingen. Tror blomsterbukett på nattbordet skal bli en fast luksus!

Ønsker alle en flott fredagskveld!

HildeSofie sa...

Åhh, kos dere i Paris!

Det har vært en svært casual fredag her, og nå sitter jeg og klarer såvidt å holde meg våken. På tide å komme seg i seng snart!

Resten av helgen tilbringes på møte, og så avslutter jeg helgen med et hyggelig treff søndag ettermiddag.

God helg til alle!

Anonym sa...

Bonjour! Paris, så deilig.
Her i Oslo har skolene vært stengt i dag, så eldstemann og jeg benyttet muligheten til en fridag sammen. Superetterlengtet og koselig! Vi handlet vårklær, dro på kunstutstilling (Siri Anker Aurdal på Kunstnernes Hus - så bra!) og spiste sushi.
Antrekket er ny blomsterbluse fra Zara og vinterjakke, like schizofrent som dette været m.a.o. Røde lepper og Shalimar.
God helg! Kos dere i Paris! Lotta

Oda sa...

Bonsoir!
Så kjekt med Paris.Skikkeleg deilig bileter på Instagram! Eg har vore på diverse feiringar i heile dag. Både consertoriumar, sympositum og middagselskap, Trass staseligheiter har eg prøvd å vere litt casual i klesvegen med jeans og striper. Min stripete genser er ein eg arva frå ei venninde forrige helg, så det kjennast ekstra glamorøst å ha på seg. Eg har ein kvardagsblazer i korallraud over det og min korallraude økologiske lebestift. Helga skal bli burkt til studier, middagsbesøk og kanskje ein tur ut til havet. God helg alle ihop og forsatt fine dagar i Paris!

Populære innlegg