fredag, april 08, 2016

Glamorøs fredag


God morgen!
Dagens første glamourinnslag blir frokost på et hotell hvis matservering hittil har vært overdådig og himmelsk, så det ser jeg fram til! Jeg er på jobbreise og møter mange hyggelige mennesker med gode tilbakemeldinger, det er veldig fint. Dagens duft er Eau de Gingembre fra Roger & Mallet, jeg har juggel-gull-dingeldangelgreier i ørene, etter lunsj (nam! de har lunsjdessert her!) blir jeg hentet av min elskede og så tar vi en liten weekendtur med det samme.

God helg alle sammen! Hjertelig velkommen inn i kommentarfeltet med deres fredagsrapporter!

mvh eders
Glamourbibliotekar 

20 kommentarer:

Marit sa...

God helg fra Sør-Spania, her skinner solen og småfuglene går helt bananas ute i oliventrærne. Veldig koselig å våkne opp til den lyden. Marineblå piratbukse og tversovertripet genser -skal til frisøren. Estee Lauder Pleasure og lite sminke på solbrun hud. Så tur langs stranden med innlagt lunsj før jeg setter kursen hjemover grytidlig i morgen,

Josefine sa...

Så deilig med hotellfrokost! Kjæresten min har snart bursdag og jeg vurdrer å gi ham (og meg, hihi) en natt på et fint hotel her i Oslo. Glamoureffektene i dag er vinrøde negler og en mjuk cardigang. Planene for dagen er å skrive mest mulig, masterinnspurten er i gang! Ellers er helga ledig, jeg tenker det blir litt masterskriving og mest mulig avslapping. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har en rolig start på denne fredagen, med to timer avspasering som jeg bruker foran vedovnen med te og musikk. En gullkantet og glamorøs stund! Det snødde her i dag tidlig, men nå skinner sola så det blir nok vårlig og fint utover dagen. Har på nostalgiske Eternity parfyme, kjole og et armbånd med hvite emaljeinnsetninger som jeg fikk i dåpsgave og er veldig glad i. Tror dette blir en fin dag!

Riktig god helg til dere alle som er innom her! :-)

Anonym sa...

Endelig helg. Hva gjør det om det ikke er sol - når jeg har afternoontea i vente?
Helgen ellers blir en blanding av kino, TV, besøk hos gode venner og litt husarbeid og selvfølgelig lesing.Ikke mye glam akkurat nå i min grå uniform, men jeg skal skifte til sorte langbukser, sort overdel og en nydelig poncho i lys aprikos (må jo prise våren) fra Cashmira som selger de vakreste skjerf/ponchoer.Ha en flott helg. .mette

Anonym sa...

Herlig glamorøs start på dagen med yoga! Ellers: ny kjole, sminke påført uten hast og varm kaffe da jeg kom på jobb. Det er dårlig med parfyme i dag, men jeg har i alle fall fått tatt meg en dusj (glamorøst for en småbarnsmor med vanligvis hektiske morgener). Jeg gleder meg aller mest til å hente datter i barnehagen, være hjemme med mine kjære i ettermiddag (har vært en travel uke for meg og kjæresten, med mye "greier" på hver vår kant), ta et glass vin og spise pasta. Kanskje en episode av The Americans!

Helga blir dessuten fin, med museumsplaner og barnebursdag hos venner. Kanskje får jeg trent litt også!

Anonym sa...

Litt grått og trist ute, men mye hyggelig å se frem til i helgen, bl.a en 50 års feiring. Har gått for oransje skjørt i dag for å få vårstemning, og er veldig fornøyd med det - følelse oppnådd :-)

Litt glamour allerede i går med konsert i Universitetets aula med KORK og Truls Mørk.

God helg!

-lutt

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens glamoureffekter: solskinn, nytt skjørt med 70-tallsvibber, rosa lepper, prosjektarbeid som (så godt som) går på skinner, og kort arbeidsdag. Helgas planer består av roadtrip, myntete på termokopp og pølse på bensinstasjon (glamour...??), gjensynsglede, sang og moro.
Ønsker alle en like fin helg som jeg tenker å ha!

Birgitte sa...

Har fri i dag og har fått startet dagen med 1,5 times tur i skogen, med veksling mellom litt løping (er i dårlig form) og meditativ rolig gang på buktende skogstier og myk mosebunn. En virkelig glamorøs start på dagen for meg! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, har ingen klare tanker om antrekk, men må passe til å dra avgårde på korpstur med en skokk unger... Ble inspirert her til å ta på noen litt mer dinglete og glammy øredobber i det minst. Må ha gått med de sølvkulene i en måned snart.

Lektor Tørrdal sa...

Etter verdens minst glamurøse start på dagen med å våkne 10 minutter før bussen gikk har jeg sett på elever som laget magnetic poetry med stor entusiasme og spilt inn forelesning om reformasjonen for elevene (føler meg veldig digital og moderne)
Helgen skal tilbringes i hyttevegg med en god bok og god venninne i ført solbriller, solkrem og ull.

notisboka sa...

No var det lenge sidan eg hadde lagt igjen rapport, men betre seint enn godt! Her er allereie glamorøs fredag fordi eg har fått dusja(!) i dag. Definisjonen av luksus har endra seg betrakteleg etter å ha blitt småbarnsmor. Eg starta også dagen med to store koppar med latte, og snart skal eg ut i sola for å leite etter ei stolen sykkelvogn. Sjølv om det er litt stusseleg grunn til tur, skal eg likevel nyte solstrålene og lukte på våren medan eg går. Det skal bli fint! Ha ein strålande dag!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
I dag ble det en chai latte på vei til kontoret, det har blitt fredagstradisjon for meg, tydeligvis :)
De to siste nettene har jeg sovet skikkelig godt, så en full gjøreliste kommer til å gå lett som en plett i dag. Antrekket er særs casual (hettejakke!), duften er YSL Homme, og neglene røde.

Planer for helgen: I ettermiddag blir det først en tur innom tatovøren min for å starte planlegging av et nytt prosjekt, og deretter en tur til et hagesenter for å lete etter gave til min kollega/sjef, som fylte rundt år i går. I morgen går turen til nevnte kollega for hyggelig feiring. Jeg kjenner ingen andre der enn henne, men er sikker på at hun har en hel haug med trivelige venner og bekjente, så jeg gleder meg!

Søndag blir det rolig hjemmedag, kanskje monterer jeg et av de siste skapene mine, så jeg får pakket ut klær fra kofferten(e) jeg har bodd i den siste måneden. Men førstepri er definitivt å slappe av :)

God helg til alle!

Anonym sa...

Har et stort smykke kjøpt en sommer på den franske rivieraen (det passer vel i grunnen bedre der enn i Norge i april...). En eim av varmesalve er dagens duft, jeg prøver å kurere stive skuldre som fører til vondt i hodet. Jeg skal på loppis og på en jentemiddag i morgen, gleder meg. God helg :)

Synne sa...

God fredag fra London! Her er det fjorten grader og herlig vårstemning, og jeg feirer helga med en mintgrnn vintagekjole - og nytt underskjørt av typen petticoat! Lag på lag med tyll, omtrent som Audrey på bildet har, som gir volum og føles både fint og festlig. Jeg synes man skal more seg med klær og stil, hoho.
Jeg besto vårens siste eksamen denne uka, og det kjennes veldig glamorøst å slippe å tenke på pensum og pugging. Nå kan jeg kalle meg sommelier! Uvirkelig!
Denne helga har jeg ingen store planer, men jeg håper på å kunne sove ut skikkelig, spise lange frokoster og ta rusleturer blant grønne skudd og markblomster i veikanten. Vår, vår, vår <3
God, glamorøs helg til alle!

Togpiken sa...

Jeg har noe så sjeldent som hjemmekontor i dag, virkelig deilig å jobbe i fred og ro. Så da ble det en hakket mer glamorøs frokost enn ellers. Når arbeidet er unnagjort, skal jeg ut og spasere i solen og snuse inn våren som er i luften. Deretter skal jeg glamme meg opp litt, tenker en lang dusj, litt sminke, kjole...og så kjærestekveld :)

Ingerid sa...

Å, fredag! Etter en hektisk uke og forrige helg på konferanse er det vidunderlig! Dagens antrekk er veldig glamorøst på en helt casual måte: nye jeans, svarte ballerinasko (de vanlige på kontoret), og turkis/lyseblå genser med kremfargede striper på tvers. Jeg trengte en del nytt tøy nå, og det fant jeg i England. I ørene: Frk. Fjong-øredobbene i porselen. Dagens parfyme: Jeg fant en gammel Sergio Tacchini-parfyme i skuffen, Donna. Der har den ligget i mange år, og nå tok jeg den på. Den lukter veldig generisk og ikke så spennende, men passer fint med kokos-duftende bodylotion fra Palmer's, såd et ble ikke så verst. Og ellers: rødrosa leppestift (Color fever, Lancome?). I helgen blir det familieliv! Rydding, besøk, treffe andre familier, bake loff, å, så herlig etter et par veldig travle uker! God helg til alle!

Elisabeth sa...

Gratulerer med sommelier-utdanninga, Synne! Fin start på helga!

For øvrig: God glamorøs fredag fra en regngrå Bodøby. Her startet dagen glamorøst med å våkne før alarmen og dermed ha litt tid til å ligge og dra seg før jeg måtte stå opp. Morgentur med hunden i oppholdsvær bidro til glamourfølelsen! Nå er det full jobbing på gründerhjemmekontoret, og litt senere skal jeg til byen for å ha et jobbmøte med noen jeg setter stor pris på. Glamour det også! Antrekket blir sort bukse, rød topp, sort cardigan, rødt halssmykke og sølvbling i ørene. Tror jeg.

Helga skal brukes til å lese ei bok, jobbe litt, familiesammenkomst i morgen og naturligvis: Fine turer i marka med den firbeinte. God helg, alle sammen!

Glamourlegen sa...

Ikke vært med i det siste, forrige fredag hostet jeg på meg ribbeinsbrudd og fredagen før var det omgangssyke. Ikke sånn innmari kult som høygravid, men regner med at de siste ukene av innspurten blir roligere :) Ytre glamour er lik null (føles mer på minus-siden), men har ambisjoner om å få klippet de flisete tuppene neste uke, så da kommer jeg kanskje sterkere tilbake. Sånn ellers - småpusler med nesting i heimen, og sover litt på dagen, og koser ekstra mye med snart-treåring-og-snart-storesøster. I helgen er det meldt fint vær, så kanskje jeg får ut fingeren og klipper ned lavendelen.

Deilig fredag og god helg alle :)

Studinen sa...

God fredag! Så deilig med hotellopphold! Medium glamorøst her, marineblå pologenser i den deiligste ull og bittelitt parfyme. Til gjengjeld har det vært en veldig glamorøs uke; jeg har kjøpt brudekjole! Vintage brudekjole! Helgen skal brukes på både pensum- og skjønnlitteratur, jeg håper å få lest litt Ingvild H. Rishøi, og drukket en god del te. God helg :)

Maren sa...

God fredag! Kjole med blondepynt og sennepsgul cardigan er dagens antrekk, med glitter på neglene og Moringa-parfyme fra Body shop. Jeg skal tilbringe kvelden i ro med tv-serie, bok og te. Etter en uke med influensa er det deilig å kjenne at kroppen føles litt som vanlig igjen. Helga skal fylles med teater, en tur i byen, museum, innflytningsfest og gode venner. Hurra! God helg!

Oda sa...

God glamorøs fredag! Eg har pynta meg i eit skjørt eg fekk i julegåve, som eg brukar for første gong i dag. Skjørtet hadde skikkeleg vårstemning over seg og i dag byrja blada å springe fram her i Aarhus og sola skinte på morgonkvisten, så då føltast det endeleg riktig ut å ha det på seg. Eg og kjærasten min lagar italiensk aftensmat og skal ha middagsgjestar i kveld. Helga skal blant anna brukast ilag med ei venninde og hennar mann og baby som bur i ein Bakkebygrenda- aktig økolandsby utanfor byen. God helg!

Populære innlegg