søndag, april 03, 2016

Slike kvelder


Å være gift med en musiker betyr at man er en del alene på kveldstid, ikke minst i helgene. Da er det viktig å ha evnen til å kose seg i eget selskap! Jeg liker å gå på konserter og kino alene, og ikke minst å være hjemme alene. (Det har vi snakket om før.  Flere ganger!) Og da er det jo alltid ekstra koselig når han kommer hjem fra jobb! 

Jeg har en fin tradisjon på lørdagskvelden. Den går ut på å høre på radio hele kvelden, først mens jeg lager mat, og deretter mens jeg sitter ved spisebordet og leser. I P2 er det nemlig alltid opera på lørdagskvelden (så lenge det varer, omlegging av sendeskjemaet er på trappene), gjerne direkte fra Metropolitan som i går - Madama Butterfly, intet mindre - eller opptak fra en tidligere kveld på en operascene her i Europa. Det er så god stemning her da, levende lys, fyr på peisen, en god kopp te (dvs mange), ei bok eller Klassekampens bokbilag eller et magasin som har blitt liggende. Av og til ser jeg en gammel film etterpå. 
Så blir det mørkere og mørkere ute. 


6 kommentarer:

Ine sa...

Høres vidunderlig fint ut :)

Trude sa...

Så nydelige bilder :-) Skikkelig stemningsfullt.

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Det er det! :)

Trude: Takk for det! Det er god stemning her :)

Susie sa...

Så fint at det er flere enn meg som liker å gå på konserter, kino eller teater alene :)

Glamourbibliotekaren sa...

Susie: Helt nødvendig, spør du meg! Det handler jo mye om selvstendighet, og å ikke være avhengig av andre mennesker for å gjøre det man har lyst til. Jeg synes absolutt det er hyggelig å gå sammen med noen også, men føler aldri at noe mangler om jeg går alene.

Birgitte sa...

Et gjorde godt å lese-innlegg!

Populære innlegg