lørdag, mai 21, 2016

Ettermiddag i hagen


Come rain or shine, spiller ingen rolle, jeg elsker å være ute i hagen! Det er egentlig en fordel at det ikke er steikende sol når man holder på med ugress og denslags. Nå begynner det å bli skikkelig frodig der ute. Morelltreet slipper en del blomsterblader så det er hvite prikker over hele plena. Og nå blomstrer epletrærne! Her om dagen tok jeg en del bilder: 


Sniiiiiffff!!!!Min handyman har fiksa trappa opp til urtehagen, og det er blitt så fint foran huset! (Jeg tror kanskje vi må ha noen terracottakrukker med urter i den trappa etterhvert, selv om vi har masse rett rundt hjørnet der oppe.) Til venstre ser dere såvidt en bue han sveiset i fjor, hvor det klatrer klematis og roser samt en lyslenke. Under buen er det enda ei trapp, den går ned til nedre del av hagen og annekset vårt. 


Frokostplassen min, her er det morgensol fra lenge før jeg står opp. 


Lesebenken, omkranset av kirsebærtre og rosebusk. 


Den gule magnoliaen er flott nå! 


Løytnantshjerter og spirea, uunnværlige i vårbuketter nå. 


I den andre buen vår, også sveiset av min handyman-mann, vokser blant annet den store hurdalsrosen. Gleder meg veldig til den skal blomstre! 


Mmmm. 6 kommentarer:

Elida sa...

Draumehage! Så fin trappa vart, og den frukostplassen var kjempefin :-)

Anonym sa...

Utrolig innbydende, vakkert og personlig! Selv bor jeg i blokk med balkong (fin den også med topp utsikt og en del blomster), men står på liste til kolonihage, så enn så lenge lar jeg Glamourbibliotekarens drømmehage være til stor inspirasjon! :-)

GateGlam sa...

For en fantastisk fin hage du har :) Gir meg assosiasjoner til barndommens "Den hemmelige hagen" av Frances Hodgson Burnett.

Fivrelden sa...

For en flott hage du har. Jeg savner min egen barndomshage når jeg ser denne. :)

Glamoursjefen sa...

Nydelig hage dere har! Også så kjekt med en handyman. Synes at han er kjempeflink! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Takk for hyggelige ord! :)

Populære innlegg