søndag, mai 15, 2016

Finn stilen: MaiMai er en måned som ofte inneholder selskaper av ymse art - nå er vi halvveis allerede, men en Finn Stilen er det vel aldri for sent for. En kjole i min yndlingsfarge, blekgrønn, fra Kate Spade, og en fin hvit cardigan fra Elle Tahari. Nå er syrinen like rundt hjørnet, og Yves Rochers forrige syrinparfyme er noe av det nærmeste man kommer ekte syrin (men vanskelig å få tak i nå dessverre). Skoene er fra Isabel Marant, blushen er fra Lancomes Paris-kolleksjon, perlene er fra Tiffany's, og veska er intet mindre enn vintage Chanel. God mai!

6 kommentarer:

Marianne sa...

Hvilken syrinparfyme fra Yves Rocher er det? Jeg har lett etter en slik. Hver vår er jeg i stuss på om jeg skal kjøpe "En passant" fra Frederic Malle, men der liker jeg bare åpningen. Etter hvert som den roer seg på huden går den fra å dufte nydelig syrin til å dufte noe hveteaktig som jeg har mindre sans for... Så Rocher hørtes interessant ut.

Glamourbibliotekaren sa...

Det er den du ser nederst til høyre, Pur desir de Lilas. Forlengst ute av produksjon, men finnes kanskje på eBay eller noe.

Stine Arkeologine sa...

Så fint antrekk! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: :)

Marianne sa...

Herlighet, at jeg ikke så den. Men oi, for noen priser på eBay!

Trude sa...

Så fin kollasj - nydelig kjole. Var hjemme i Norge i helga og fikk luktet på både syriner og hegg samt plukket hvitveis - ingen ting er som mai! To uker igjen å nyte før neste fine måned begynner :)

Populære innlegg