fredag, mai 13, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! 
Litt kaldere her i dag, men sola er på vei fram, så i ettermiddag blir det et bittelite teselskap under morelltreet. Må benytte anledningen til å ha gjester mens det ennå blomstrer så fint! Dagens duft er Happy fra Clinique (90talls-nostalgi), jeg har hegg på bordet ved siden av meg, og gleder meg til skikkelig langhelg! Jeg tar litt ekstra fri, så da blir det jo ordentlig ferie. 

Ellers er det en travel morgen med den ene musikalske utfordringen etter den andre her, så jeg må bare fortsette jakten - håper alle har en fin fredag! Rapporter mottas med stor takknemlighet!

mvh
eders Glamourbibliotekar


P.S. Et bilde av George, just because. 


13 kommentarer:

HildeSofie sa...

God fredag!
Jeg måtte legge bort kjolen jeg hadde tenkt å gå med i dag, og ta bukse i stedet, så da ble antrekket jeans og en grå kortermet topp. Hutrende på vei til kontoret ble det også et rødt skjerf rundt halsen. Brrrr! Ellers er neglene knallrøde, og tilbehøret sølvfarget. Duften er L'Occitanes appelsinblomst.
Planer for helgen: I dag blir det lunsj med en venninne, og etter jobb har jeg tenkt å spise is med en fin fyr (mulig det må bli en kopp varm te i stedet, haha!). Resten av langhelgen blir en kombinasjon av jobbing på hjemmekontoret, tid med fine folk, en tur eller to i Ekebergparken, og kanskje et kinobesøk. På vei hjem i dag skal jeg kjøpe sprudlende drikke til nasjonaldagen, og blomster til vinduskarmen :)
God helg til alle!

namnam sa...

God fredag!
Våren har eksplodert i Trondheim den siste uka, så selv om det er grått og kaldt i dag så er det VÅR! På hjemmebane er det oppussingsprosjekt som rår, slik at både glamour- og komfortnivået er langt under pari. Skjønner meg ikke på folk som elsker å pusse opp. Jeg hater det, helt ærlig. Uansett, lysglimt finnes i form av nyklippet hår, fine øredobber, en dråpe Mimosa Pour Moi i nakken og et ferdigstilt prosjektarbeid på jobbfronten. I morgen skal jeg selskap til en venninne som fyller rundt, og jeg gleder meg til å børste støv (bokstavelig talt, jf. ovennevnte oppussing) av en pen kjole og drikke champagne med flotte folk.
Riktig god helg og god nasjonaldagsfeiring til alle dere glamorøse mennesker!

Studinen sa...

God fredag! Pinsehelgen innledes med et glamorøst besøk på parfymeri, før det skal jobbes til tross for røde dager. Eksamenssesongen krever sitt, men 17. mai skal feires med champagnefrokost! Når dagene er lange og intense er det ekstra viktig med små glamourinnslag, parfyme, leppestift eller en silkebluse, eller alt på en gang for å holde motet oppe. Mai er en måned som rommer det meste, feiring og glede og stress og nerver, men langt der fremme venter en sommerferie!

Instance sa...

God fredag, folkens!

Dagen startet uglamorøst med forsovelse, så da ble det verken nyvasket hår eller kjole, men heller jeans og en frisyre litt på halv tolv. Har forsøkt å kompensere med parfyme, Modern Muse fra Estee Lauder, og et sølvsmykke fra Tiffany som jeg fikk av mannen sist han hadde vært i USA (open heart pendant).

Som studinen har jeg nylig hatt en runde på parfymeri nettopp, og brukte litt for mye penger på det - så nå blir kjøpestopp på hudpleie en stund fremover. Selv om jeg er veldig nysgjerrig på mushroom serumet fra Origins - noen som har prøvd det som kan gi noen personlige erfaringer? :)

Mannen reiser bort i helgen, og foreldrene mine kommer for å hjelpe til med barnepass og feire 17. mai med oss, så helgeaktivitetene kommer til å bestå mye av kakebaking, bundadsprepping og desslike. :) På søndag kommer en god venninne som jeg ser alt for sjelden forbi, og da håper jeg vi får tid til en liten skogstur - hvis ikke tiden strekker til får vi i alle fall klemt inn te og skravling. God helg og god 17.mai feiring til alle!

Line sa...

Aktivitet på biblioteket i dag. Elevene i 2. og 3.klassene har fått vite hvilke skriftlige eksamener de skal ha. På tide å studere litt! Jeg har jo ikke eksamen og kan se frem til en koselig langhelg. I dag og i morgen blir det arbeid ute og inne. Nødvendig husarbeid før jeg før besøk inne, ved og hagearbeid ute. Lørdag kveld tilbringer jeg sammen med besøket mitt. På søndag skal jeg først i kirka og så ta det med ro hjemme på mandag blir det familiebesøk hos oss. Så 17.mai på landet får vi være med å gå tog barn og vokse med mer eller mindre orden før det blir middag på et lokalt ungdomshus. Jeg er bedt om å hjelpe til med leker for barn og voksne. Alt i alt er det mange fine dager å se fram til. God pinsehelg og 17.mai til Glamourbibliotekaren og alle gjestene her på bloggen

koristen sa...

Antrekket var hakket for sommerlig oppdaget jeg da jeg kom ut i dag tidlig - rosa bukser med søt hvit bluse og selvlagde, søte og hvite øredobber, samt sandaler, olajakke og heldigvis et rosa skjerf! Nå har været bedret seg, og jeg er i alle fall fin! Duften er Chanel No 5 Sensual Elixir - en mikrodråpe bak hvert øre. Øynene er grundig sminket i lilla for å ta oppmerksomheten bort fra solbrent nese :-D

En både glamorøs og hektisk helg står foran meg - i kveld er det venninneklubb, i morgen reiser jeg til mamma, mandag er det besøk hos kusine med overnatting, for på tirsdag skal koret vårt starte syngingene klokka åtte! Koselig, men litt tidlig :-D resten av 17. mai blir mer avslappende... Innimellom blir det forhåpentligvis tid til litt balkongpusling og lesing.

God helg til Glamourbibliotkaren og alle andre!


Anonym sa...

Brrrrrrr iskaldt. Fra t-skjorte tilbake til ull igjen. Fri flere dager i strekk - deilig. Hyggelig med familietreff, gebursdagsfest, 17. mai fest, fotballkamp og pinse. I år blir det ikke bunad, men hverdagsstakk. Ha en fin, lang helg. .mette

Elisabeth sa...

Her startet dagen med at jeg og ei venninne tok med oss hundene på lang tur i skogen. Veldig deilig, om enn ikke glamorøst. Faktisk var det sludd og snø i høyden! Men vi gikk til Junkerfjellets topp og tilbake likevel, og jammen fikk jeg ikke med meg en orienteringspost på returen. Fornøyd.

Glamouren ivaretas hovedsaklig av mine nye briller (som jeg elsker) og en duft av Valentina. Utvendig er det fortsatt turtøy som gjelder, ettersom jeg skal på hyttetur i helga. Skal ha med en sjuåring på turen, og tror det blir veldig fint. Håper været der vi skal blir bedre enn her vi er, sånn at det går an å få litt sol og være ute uten å bli klissvåt!

God helg, alle som en!

Synne sa...

God fredag fra London! Her er det 22 grader og blå himmel, og snart skal jeg ut i sola. Utenfor huset blomstrer både kirsebærtreet og syrinen, og jeg har en moden mango som ligger og frister på kjøkkenbenken, og dessuten har jeg fått lønn i dag. Yay! Antrekket består av et svart blyantskjørt og en pen, grønn topp. Enkelt og behagelig, men elegant - den beste kombinasjonen, jo! Helga blir super, for hele familien min kommer til London for å feire 17. mai her. Gleder meg som en gal til å se dem alle igjen og tilbringe noen feststemte vårdager sammen med dem i denne herlige byen. Krysser fingrene for fint vær og har bestilt en kasse sprudlevin, hoho.
Jeg ønsker alle en god fredag (den trettende - sånt bryr jeg meg ikke om) og ei strålende pinsehelg!

Ina sa...

Hei hei fra danskebåten! Pinsehelgen tilbringes med venninner på Jyllands kyst. Det blir late dager med god mat og drikke, og en utflukt til Skagen. Mitt mest glamourøse øyeblikk på lenge fant sted i går, da jeg sto i lilla konfettiregn sammen med det deilige koret mitt til jubel fra et fullsatt Chateau Neuf. God helg, alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Her har det vært en travel fredag, med mye på programmet både på jobb og hjemme. I helga blir det besøk og konfirmasjon, det blir masse å gjøre men veldig, veldig koselig! Er såpass godt forberedt at det ble tid til litt fredagsglamour i form av kjole, oppsatt hår og et fint, sjelden brukt armbånd på jobben i dag. Etterpå har jeg bakt tre kaker og nå skal jeg hoppe inn i en flanellspysj og innta horisontalen med en god film. Ønsker dere alle her ei fredfull og fin langhelg! :-)

Trofast leser sa...

Her har vi reist nord-vestover for å feire pinse og nasjonaldag med svigerfamilien. Etter en kjølig morgen i Oslo og en enda kaldere ankomst her er familien nå installert i et gammelt hvitt trehus. Rundt oss på alle kanter er det fjord og fjell og irrgrønne lier og små hvite lam. I morgen vekkes vi nok tidlig av breking rett utenfor vinduene!

Antrekket er jeg bare passe fornøyd med sånn estetisk, men det er ihvertfall varmt nok! De neste dagene vil omfatte både friluftsliv, besøk i sauefjøset, selskapeligheter og nasjonaldagsfeiring, så koffertene ble tunge. Dessverre får jeg ikke på meg bunaden i år (heller.. men denne gangen kan jeg skylde på gravidmage og ikke bare kjærestekiloene som har bygd seg opp etter at jeg møtte hobbykokken jeg nå er gift med), lurer på hvordan jeg skal få like mange lag ull i vanlige penklær? For her er det kaldt! Bunad er så kjekt når mn skal pynte seg og være mye ute i norsk forsommervær.

Ønsker alle en strålende langhelg, uansett hvordan dere tilbringer den!

Ingerid sa...

Det nærmer seg slutten av fredagen, og etter første uken med sykling til og fra jobb, ligger jeg, forutsigbart nok, på sofaen og er veldig trøtt. Pga nevnte transportmiddel har antrekket variert i løpet av dagen. På jobb var det grønn- og hvitstripet T-skjorte, grønn cardigan, olabukse og brune sko. Veldig vårlig! Glamouren ble ivaretatt med Frk Fjong-øredobber, rosa lipgloss, og bak øret l'Occitanes Neroli & orchidee- parfyme (her også!). Langhelgen blir sikkert veldig fin med familie og alt som skal ordnes til 17. mai. Sikkert er det at den blir mest mulig fri for lange sykkelturer! God pinse og 17.mai til alle!

Populære innlegg