fredag, mai 27, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag igjen, hurra! Brød med gräddost, cherrytomater og basilikum til frokost gir absolutt sommerferievibber, ikke så veldig lenge igjen til ferie nå! (om man ser litt stort på det da)

Hjemmekontor, fine plater, god te - det skal ikke mer til for at fredagen blir fin. I tillegg lagde vi rabarbrasaft i går, og i løpet av helga blir det nok en pai tenker jeg. Man må fråtse mens rabarbraen er her. Kanskje syltetøy også? Ellers har jeg Pascalplaner med mine gode venninner, et mulig familieselskap, og resten av tiden skal jeg henge ute på verandaen og i hagen. Luke ugress. Røske bort skvalderkål og svinarv. Evt. rydde på loftet om det blir plaskregn på søndag... Det trengs. 

Dagens duft er Happy fra Clinique, jeg har stripegenser og røde negler og skal straks henge ut nyvasket sengetøy til tørk. Gleder meg til å legge meg i det i kveld!

Ha en fin fredag kjære venner, få høre hva som forgyller deres dag og helg!

mvh
Glamourbibliotekaren. 

25 kommentarer:

Anonym sa...

Rosa solbriller og rosa Toms ! Og sol :) God helg!

Stine Arkeologine sa...

Sol og forsommer forgyller dagen her jeg er! :-) Jeg har knallgul sommerkjole (kjøpt for noen år siden da den var "Dagens kjole" her inne - det var forelskelse ved første blikk og vi går stadig like godt sammen!). I tillegg har jeg sølvarmbånd og sandaler, for en luksus etter en lang vinter og kald vår. I dag var fødselsdagen til bestefaren min, og jeg tenker mye fint om ham og føler meg nær ham selv om han har vært borte i mange år. En fin dag!

Håper dere alle får en solfylt og fin fredag, og en god helg! :-)

namnam sa...

God fredag!
Det ligger an til en skikkelig glamorøs fredag og helg. Etter en forkortet arbeidsdag reiser jeg med gode venninner til Oslo. Vi skal se A Swan Lake i operaen i morgen, bo på hotell og spise god mat og gå på galleri. Har fin kjole på og en enda finere i kofferten, røde negler og en dråpe roseparfyme i nakken. Er midtveis (håper jeg!) i et oppussingsprosjekt på hjemmebane og er så lei av skitt og støv og malingsflekker. Denne helga er et kjærkomment avbrekk slik at jeg får ladet batteriene til å gyve på igjen.
Ønsker alle en riktig god helg!

Kjersti sa...

Hei, som tida har gått siden forrige glamourrapport. Det er nok fordi det er såpass mye som skjer for tiden, egentlig litt for mye, men jeg vet at det snart er en ende på det og da er det greit.
Som vanlig starter jeg dagen i avslappet stil, usminket og kledd for en liten treningsøkt hjemme. Dagen skal brukes til diverse ordning og fiksing, så det blir ikke gallaantrekk i dag heller... Derimot er det planlagt reker og hvitvin til middag. Sannsynligvis vil det inntas på terrassen, og hvis ikke det er glamorøst så vet ikke jeg!

Anonym sa...

Rolig dag på kontoret, ingen planer i kveld. Har husket smykker (men deodorant hadde jeg glemt...hadde heldigvis en nød-deo liggende på jobb!). I morgen skal jeg i en bursdag og spise reker, gleder meg masse!! Søndag skal vi kanskje på en liten utflukt. God helg!

Hermia Says sa...

Min morgon började med att jag som planerat blev uppringd kl. 7.15 av lokalradion här i Gävleborg. Vi pratade om min dag och så fick jag önska en låt. Hade tänkt mig Do you know the way to San José i dess softa ursprungsversion med Dionne Warwick men det blev en något mer upphottad version som nog fick fart på lyssnarna :) Det har regnat oavbrutet här i ungefär ett dygn så den yttre glamouren präglas av mina prickiga gummistövlar.. Ikväll väntar Kate Atkinsons senaste Gud i spillror på att bli läst och så tror jag minsann det blir ett bad i badkaret. Ha en riktigt fin helg allihopa! Och njut på den tjusiga Glamourverandan!

Randi sa...

Siden sola skinner så tar jeg helgafri fra og med nuh! Juhuh!
Har jobba bra hele uka og fått avgårde flere bestillinger, så samvittigheten er gullende ren.
Idag skal jeg og den fine voksne datra mi ut og handle diverse, så skal vi lage middag sammen og spise ute i hagen som vanlig på sånne dager,og kanskje orker min gamle far også å komme.
I morgen arrangerer Refugeesgruppa vår grilldag på et vakkert sted ved fjorden, det blir helt sikkert kjempebra. Søndag blir det full avslapping, ute eller inne.
Så fin uteplass dere har fått Glamourbibliotekaren!
Svart og hvitt skjørt, sandaler, røde tånegler og body butter som dufter granateple står for den ytre glamouren, men den indre kjennes langt viktigere idag som ellers :-)
Riktig god helg til alle!

Glamourlegen sa...

Sovende nurk i sjal på magen, slenger rundt hjemme i en praktisk Grudrun Sjödén-kjole. Skal fikse meg en ny kopp kaffe og høre på podcast tror jeg. Knallsol men fortsatt mye vind ute. Huskestativ med to husker og sklie montert i smug av mann og svigerfar i går kveld, gleder meg veldig til bursdagsjenta kommer hjem fra barnehagen. Tenker vi henter litt ekstra tidlig i dag :) Deilig fredag og god helg alle!

p.s. Aldeles forfryktelig koselig OG praktisk, den uteplassen deres! Sånn skulle jeg gjerne hatt :)

Anonym sa...

Frifredag m lunsj på balkongen etter handling, klesvask og deilig yoga i laaaangsomt tempo. Ute høres fuglekvitter/gressklipper og det er norsk sommervær. Gleder meg over dagen/helgen. Riktig god helg! .mette

Anonym sa...

God fredag! Jeg har på meg en vid kjole med grafisk mønster for første gang i dag – arvet den av en venninne, og synes den er så fin! Godt med litt ytre glamour når jeg ellers er litt tynnslitt. Kom nettopp hjem igjen etter noen supersosiale dager på jobbreise, med mye spennende innhold, men dessverre også mange seine kvelder, og nå er jeg veeeldig klar for en helg med færrest mulige planer. Skal hente barna litt ekstra tidlig i dag, grille og ta dem med på en sykkeltur, kanskje vi tar en kveldsdukkert ved Sørenga. Ellers er helga åpen – vi skal nyte sola og det fine været, det er helt sikkert. Er som flere andre full av beundring for Glamourbibliotekarens fantastiske uteplass! Nyt den! Hilsen Lotta

Marta sa...

Dette blir ei lang helg - bacheloren skal leverast på måndag, og det vert dimed jobbing heile helga for å få han klar. Dette er ikkje direkte uplanlagt, så det gjer ikkje så masse, og skrekken har ikkje teke meg heilt endå. Men det vert så utruleg godt å bli ferdig! Håpar berre ikkje eg har ein alt for dårleg følelse når eg leverer. Det kjipaste er jo eigentleg at det er så fint vêr, pc-en min er ikkje så glad i å vera med ut i sollyset. Men godt med sol når ein er ute på luftetur, og med vindauget på vid vegg elles. Elles har eg boosta meg sjølv meg kjole, parfyme og leppestift, så eg er ved godt mot i dag, i alle fall.

Utruleg fin uteplass de har fått dykk, vil tru den vil bli godt brukt.
God helg, alle saman!

Sørlandspige sa...

Plenen er nyklipt og grønn, gullregnen blomstrer og svarttrosten har sunget i hele formiddag! Det er 22 grader, vindstille og lettskyet, så jeg setter ut hagemøbler for sesongens første sommermiddag i det grønne. Dagens antrekk er linkjole og sandaler, og dagens duft kommer fra hagens blomster! God sommerhelg til alle!

Maren sa...

God fredag, det nærmer seg helg. Jeg skal fylle min med så lite som mulig, og det skal bli veldig deilig etter mange travle uker. <3

Bringebaerdrops sa...

Lenge siden jeg har rapportert, men i dag har jeg tid!

Fridag fra jobb (= sove lenge), mann og barn bortreist hele helgen (hurra!), mengder med egentid, noen filmer på vent, men nyter sola i hagen først, lemonade i kjøleskapet, is på pinne, sengetøy til tørk ute her også og halvveis planer om en tur til Fretex imorgen.

Glamoureffekter: shorts, singlet og solkrem. Og et par nye knallhvite tøysko.

Togpiken sa...

Dagens glamour er turkis sommerkjole utenpå en struttende gravidmage, nyvasket hår, sølvringer i ørene og sandaler på føttene. Huset flommer over av fargerike nelliker, og balkongdøren står åpen og inviterer meg ut i solen. Deilig!

koristen sa...

Travel dag, men litt glamour er på plass. Antrekket er svart, men sommerlig - en lett kjole med tights under, svarte favorittsko og et turkisblålilla selvlaget smykke til pynt. Snart ferdig på jobb, burde gå hjem og gjøre noe nyttig, men er "redd" det blir en tur i parken med bok, kamera og litt mat og drikke i stedet. Dette været må nytes mens det er her!

Glamouren startet i går kveld med middag og fototur langs Akerselva med en venninne som er like glad i å fotografere som meg. Fossene var fantastiske nå, så det anbefales hvis du er i Oslo! I morgen blir det en tur til mor, og ellers blir det mest mulig utendørsliv.

Og helg til Glamourbiblitoekaren og alle andre glamorøse :-)

Elisabeth sa...

Sol, blå himmel, nesten null vind, fin temperatur - det er i sannhet en nydelig glamourfredag i Bodøbyen i dag. Sorte knekorte tights under lett tunika er antrekket, leppene kommer i Chanel Coco Rouge sin Antoinette, jeg har musikk på cd-spilleren (!) og alle dører er åpne ut. Hunden ligger i hagen, jeg står på kjøkkenet og lager rabarbrasaker: pai, kake og kanskje syltetøy. What's not to like? Måtte det bli mange slike fredager fremover...

Elida sa...

Sola har vore høgt på himmelen store deler av dagen, og då blir dagane så mykje betre. Med jobb i barnehagen er glamoureffektene som regel langt unna, men solkrem med kokoslukt gjer kvar solrik dag betre :-)

Synne sa...

God fredag! Jeg er hjemme i London i noen dager i Bath, of følelsen av en vellykket ferie er jo noe man kan leve på en stund! Jeg har ny vintagekjole på, suveniren fra turen, og føler meg fin i kjølig lin fra sent 60-/tidlig 70-tall. Det er tjue grader og full forsommer her, og leppene er røde og kaffen er nybrygget, og helgeplanene er dessuten få og bedagelige. Dette blir bra!
Jeg ønsker alle ei god og glamorøs helg!

Anonym sa...

God fredag😊 Jeg har lånt øre til ei som sliter, og stelt hus i dag.

Lurer på om dukan ta bilde av skvalderkål, og legge ut i bloggen. Vet ikke hvordan den ser ut. Hører den skal være god å lage mat av.

Hilsen guttemamma😊

Studinen sa...

God fredag! Glamoureffektene er ikke så fremtredende i disse eksamenstider, men om kun to uker er det ferie og bryllup! Dagene ikke er så glamorøse akkurat nå, men det tar seg opp utover neste uke, da skal jeg hente kjolen :-)

HildeSofie sa...

God fredag kveld! Jeg har inntatt sofaen etter en lang dag med skriving av tunge sakspapirer - men nå er de sendt, hurra!
Neglene er nylakkerte i en mørkerød farge, ellers er antrekket casual. Resten av kvelden går med til The Americans-maraton til jeg ikke orker mer, og i morgen skal jeg sove til jeg våkner av meg selv, dét er luksus!
Øvrige planer: en tur på matfestivalen på Youngstorget, og kanskje møte noen venner. Søndag blir det litt jobb, og en tur til Ekeberg.

God helg til alle!

Fioljenta sa...

Denne fredagen ble så glamorøs at jeg rett og slett glemte å rapportere! Dagen startet på jobb, for deretter å ta turen opp til universitetet hvor jeg leverte inn masteren min! Etter seks års skolegang er jeg ferdig for godt, og det var glamorøst det! :)
Resten av dagen ble brukt til å feire med is i gresset og nydelig konsert iført kjole, rød leppestift og premiereanvendelse av min nye secondhand-skinnveske. Har lett etter en brun, anvendelig skinnveske i evigheter, og plutselig sto den der på Fretex og ventet på meg. Lycky me! Nyt helgen, alle glamorøse der ute! :)

Glamourlektoren sa...

På etterskudd: Fredagen ble glamorøs på den måten at jeg signerte jobbkontrakt :-D Skifter beite i jobbsammenheng og gleder meg til å jobbe med spennende oppgaver i hjertet av Oslo sentrum og å få eget kontor - hurra! - med utsikt til domkirken. Ikke småtteri for en "mangeårig" lektor - som hilser 37,5 timers arbeidsuke, fleksitid og "vanlig" ferie velkommen :-D

I helgen har jeg planer om... jobb :-D - og ikke så mye annet.. Dvs jo! Kino og middag med min kjære i kveld for å feire ny jobb :)

God helg til Glamourbibliotekaren og hennes hyggelige følgere!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Tusen takk for fredagsrapporter! Alltid like hyggelig å lese, alle som en!

Guttemamma: Gjør et googlesøk du, så finner du mer enn nok av skvalderkål-bilder! Den kan nok brukes i mat også ja, jeg har ikke prøvd det ennå. Jeg er i grunnen mest opptatt av å ikke ha den i det hele tatt for tiden, hehe.

Populære innlegg